Darp raporu aldım

Cevap gelmediyse, muhtemelen ikinci üyelik kuralları içinde almıştır.
Şu an banlanma sebebi tahminim, eski konularından birini silmiş olması (Raporladım)
İkinci üyelik kurallarında asıl üyeliğinden farklı tek konu açabiliyorsun bildiğim kadarıyla. Öyle normal üyelik gibi kullanamıyorsun.

İkinci üyelik kurallarında asıl üyeliğinden farklı tek konu açabiliyorsun bildiğim kadarıyla. Öyle normal üyelik gibi kullanamıyorsun.

O kadar ayrıntı bilmiyorum kuralları.
Yönetimin haberi olacak ve diğer üyelikten, açtığın konuya yorum yapmayacaksın, bildiğim bu.

O kadar ayrıntı bilmiyorum kuralları.
Yönetimin haberi olacak ve diğer üyelikten, açtığın konuya yorum yapmayacaksın, bildiğim bu.
Ben biliyorum. Asıl üyeliğinden anlatamayacağın içerikte bir konu olmalı ve o konu üzerinden gitmelisin birden fazla konu açsan dahi. Böyle iki üyelikle aynı konuları açmak ikinci üyelik kapsamına girmiyor. Bi de anlamsız zaten aynı konuları anlatacaksan.

Ne kadar sağlıksız bir üyesiniz. Eski konularınıza da baktım. Sürekli şikayet, kocanızdan gördüğünüz şiddet. Bir de ağzınızdan para düşmüyor.
Daha kaç konu açacaksınız kesin bir karar vermek için?

bir öyle diyor bir böyle aylardır.yardım falan istemiyor halinden memnun.bazı yazdıklarında kendisine hak verdim ama eşi konusunda asla vermemm.o adam iyiyse merhametliyse biizmkiler kanatsız melek o zaman

Kocanız tam bir psikopat normal değil tedavi olsun siz de boşanmakla isabetli bir karar almışsınız inşallah ileriki hayatınız çok güzel olur

Sizin için çok üzüldüm ilk aylardan hep öyle böyle de olsa şiddet varmış eşiniz psikolojik problemli birisi bu ortamda dura dura sizde etkilenmişsiniz size kattığı hiçbişey yok wn başta boşanma kararı verdiğinizde uygulasydınız keşke Allah yardımcınız olsun

İki ruh hastasi birbirini bulmus arkadaslarin yazdigi konulari alintilari gordumde. Bosanmayacaksaniz konu acip bizim sinirimizi bozmayin lutfen. Engelli olusunuza uzuldum ama bile bile bu durumu cekmenize hic uzulemedim insan once cocugunu dusunmeli siz resmen dovsede sovsede aman kocam olsun derdindesiniz

Herkes gibi okurken ben de merhametli olmasına takıldım. Merhametten anladığınız nedir? Eşiniz leş bir çöp torbasından farksız. Çocuğunuz sizde kalır, korkmayin.
Adam döverken tedbirli dövüyorsa ölmesin diye demek ki...

Bir konunuzda oğlum bir konunuzda kızım yazmışsınız birde bu adamdan iki çocuğunuz mu var? Telafuz etmekten çekiniyorum hassas bir konu olduğu için ama eğer engelinizden ötürü kendisi eksik yada bu adama layık görüyorsanız acilen bu tutumu bırakın. Geçtim bir kadını hiçbir canlı böyle bir muameleyi ne olursa olsun haketmez. Zaten bu asker polis bu takımında ekstra bir sorun oluyor nedense.

Kendi ayakları üzerinde duran bir kadın bir annesinin. Böyle bir insan hayatınızdan eksilse ne kaybedersiniz( ki zaten ne kazanıyorsunuz). Hatta sonunda bonus olarak kızınızla mutlu bir hayat bekliyor olabilir sizi.

Her şeye rağmen evli kalabilmek için bahane üretmeye çalışıyor, kendini efsane zorluyor. Şimdi de darp raporu ile uzaklaştırma kararı çıkarttığı kocasının boşanırsa çocuğu kendinden alabileceğine inandırmaya çalışıyor kendini mesela.

Yeminle içim sıkıldı bugün. Engelli bir insana dayak atan ayı, kalp nakilli insana sırtından yumruk atan hayvan daha da kötüsü bunlara iyi koca/baba yazan kadınlar?? Allahım sen kurtar bu toplumu
Ben bu konuda çocuğunda dayak yediğini düşünüyorum. Çok tepki alacaklarından yazmıyorlar.
Kadın daha hala ev almadık, paramız yok ailesinin yanına taşınacağız diye endişeleniyor.sanki çok normal bir evlilik gibi

Ben en anormal annenizi buldum
Engelli kızı gözünün önünde kocası tarafından dövülüyor, sayıp sövülüyor, sapık sapık konuşuluyor ve bu anne hala anayım diye dolanabiliyor
Sizin de annenizden farklı bir analığınız yok
Evladınızdan başka kimseye acımadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…