- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.607
- 598
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Çok merhametli adam maşallah, allah nazarlardan korusun.
15 gün sonra eve gelecek siz de kabul edeceksiniz zaten. Çok kasmayın.
Şu sizin lulutas ile aynı kişi olma olasılığınızın sonucu ne oldu?
Aynen karıştırmayın. Belli ki bı cekincesi var belki taninirim diye çekiniyor. Çocuğun cinsiyeti çok mu önemli hem? Önemli olan başka durumu.orası bize karanlık karıştırma.
lulutaş hesabından hep kızım yazıyor ya aklında öyle kalmıştır
Ben direkt bildirdim bi önceki konusunda sanırım. Ama cevap gelmedi. Cevap alan var mı onu merak ettim.Sende mi benzetiyorsun?
Ben direkt bildirdim bi önceki konusunda sanırım. Ama cevap gelmedi. Cevap alan var mı onu merak ettim.
İkinci üyelik kurallarında asıl üyeliğinden farklı tek konu açabiliyorsun bildiğim kadarıyla. Öyle normal üyelik gibi kullanamıyorsun.Cevap gelmediyse, muhtemelen ikinci üyelik kuralları içinde almıştır.
Şu an banlanma sebebi tahminim, eski konularından birini silmiş olması (Raporladım)
İkinci üyelik kurallarında asıl üyeliğinden farklı tek konu açabiliyorsun bildiğim kadarıyla. Öyle normal üyelik gibi kullanamıyorsun.
Ben biliyorum. Asıl üyeliğinden anlatamayacağın içerikte bir konu olmalı ve o konu üzerinden gitmelisin birden fazla konu açsan dahi. Böyle iki üyelikle aynı konuları açmak ikinci üyelik kapsamına girmiyor. Bi de anlamsız zaten aynı konuları anlatacaksan.O kadar ayrıntı bilmiyorum kuralları.
Yönetimin haberi olacak ve diğer üyelikten, açtığın konuya yorum yapmayacaksın, bildiğim bu.
Ne kadar sağlıksız bir üyesiniz. Eski konularınıza da baktım. Sürekli şikayet, kocanızdan gördüğünüz şiddet. Bir de ağzınızdan para düşmüyor.Nickim bu şekilde ama aslında şu an mutluyum ben. Eşimin bağırmasını sallanıyorum hatta ne dediğini duymuyorum bile. Üstüme gelirse de polis çağıracağımı söylüyorum. Mutsuz sayılmam ama çocuğumun geleceği için iyi adımlar atmam gerekiyor diye düşünüyorum ve o apartmana gidersem muhtemelen mutsuz olacağım eşimin bağırması on dk sonra geçiyor ama anne ve babasına da arkamı dönüp kulağımı tıkaymam bağırdıklarında
bir öyle diyor bir böyle aylardır.yardım falan istemiyor halinden memnun.bazı yazdıklarında kendisine hak verdim ama eşi konusunda asla vermemm.o adam iyiyse merhametliyse biizmkiler kanatsız melek o zamanNe kadar sağlıksız bir üyesiniz. Eski konularınıza da baktım. Sürekli şikayet, kocanızdan gördüğünüz şiddet. Bir de ağzınızdan para düşmüyor.
Daha kaç konu açacaksınız kesin bir karar vermek için?
Kocanız tam bir psikopat normal değil tedavi olsun siz de boşanmakla isabetli bir karar almışsınız inşallah ileriki hayatınız çok güzel olurLütfen konuyu sabote edecekler gelmesin. Eşim kolluk kuvvetlerinde çalışıyor. Normalde iyi merhametli biridir. Ama küçük şeylere sinir olup büyük tepkiler verebiliyor. Beş on dk kükrüyo sonra hiçbir şey yokmuş olmamış gibi devam ediyor hayatına. Hep kötü değil beni düşündüğü kızımla güzel vakitleri geçirdiği zamnalar da oldu ama bazı huyları ve davranışları normal değil. Uyurken namaz kılarken hiç ses olmasın ister. Çocuk kapıyla oynadı ses yaptı diye namaz kılarken kapıyı yumrukladı kızım korktu mesela. Ya da birşey döküldüğünde çok sinirlenir. Bir eşyası kaybolduğunda çok sinirlenir hemen anında bulunmasını ister. Kablosuz mouseın usbsini istiyo. Hangi çantaya koyduğumu hatırlamaya çalışıyorum arıyorum bağırarak onu nulcaksın ya da gidip aynısından alacaksın diye bağırıyor evin içinde mesela. Ya da bugün kızım bisikletiyle ev içinde gezerken annem ona takılıp düştü ve düşerken çamaşır askılığına tutundu ve kırıldı uyandı ve çok sinirlendi kırıldığı için çabuk çamaşırları topla falan diyor annem ay alırız yenisini ne büyütüyorsunuz diyince herşeyi küçük görüyorsunuz diyip yumruk attı sırtıma birkaç kere canım acımadı pek ama ruhum yaralqndı gururum incindi geçen hafta da yanıma geldiğinde sevişmek için istemeyip itelerken yanlışlıkla dizim çarptı özel yerine ve canı acıdı haliyle sonra Allah belanı versin sen bundan anlarsın diyip koluma terlikle vurdu ve yumruk attı sinirlenip parka çıktım gelince de kahve istedi falan derken belki gerçekten canını çok acıtmışımdır diye düşünüp istemeden yapmıştır diye düşünüp üstelemedim ama birkaç gün sonra da bu çamaşır askılığı kavgası çıktı. Sonra dayanamayıp kızımın babası gidince kapıyı kitleyelim mi demesine dayanamayıp darp raporu aldım. Çok şiddetli vurmamıştı ama izler olduğu için raporu aldım. Bundan sonrası ne olacak bilmiyorum. Eşim uzaklaştırma aldı şu an. Herhalde 15 gün gelmeyecek. Sonra da dava açılır muhtemelen. Engelliyim diye kızımın velayetinde sıkıntı yaşar mıyım korkuyorum. Zaten öyle birşey olursa ölürüm ben. Kendimi korumak adına hukuki açıdan neler yapabilirim. Canım çok sıkkın. Keşke benim de mutlu bir yıvam olsaydı. Kızımı aile sıcaklığında büyütebilseydim.
Adam döverken tedbirli dövüyorsa ölmesin diye demek ki...Herkes gibi okurken ben de merhametli olmasına takıldım. Merhametten anladığınız nedir? Eşiniz leş bir çöp torbasından farksız. Çocuğunuz sizde kalır, korkmayin.
Bir konunuzda oğlum bir konunuzda kızım yazmışsınız birde bu adamdan iki çocuğunuz mu var? Telafuz etmekten çekiniyorum hassas bir konu olduğu için ama eğer engelinizden ötürü kendisi eksik yada bu adama layık görüyorsanız acilen bu tutumu bırakın. Geçtim bir kadını hiçbir canlı böyle bir muameleyi ne olursa olsun haketmez. Zaten bu asker polis bu takımında ekstra bir sorun oluyor nedense.Lütfen konuyu sabote edecekler gelmesin. Eşim kolluk kuvvetlerinde çalışıyor. Normalde iyi merhametli biridir. Ama küçük şeylere sinir olup büyük tepkiler verebiliyor. Beş on dk kükrüyo sonra hiçbir şey yokmuş olmamış gibi devam ediyor hayatına. Hep kötü değil beni düşündüğü kızımla güzel vakitleri geçirdiği zamnalar da oldu ama bazı huyları ve davranışları normal değil. Uyurken namaz kılarken hiç ses olmasın ister. Çocuk kapıyla oynadı ses yaptı diye namaz kılarken kapıyı yumrukladı kızım korktu mesela. Ya da birşey döküldüğünde çok sinirlenir. Bir eşyası kaybolduğunda çok sinirlenir hemen anında bulunmasını ister. Kablosuz mouseın usbsini istiyo. Hangi çantaya koyduğumu hatırlamaya çalışıyorum arıyorum bağırarak onu nulcaksın ya da gidip aynısından alacaksın diye bağırıyor evin içinde mesela. Ya da bugün kızım bisikletiyle ev içinde gezerken annem ona takılıp düştü ve düşerken çamaşır askılığına tutundu ve kırıldı uyandı ve çok sinirlendi kırıldığı için çabuk çamaşırları topla falan diyor annem ay alırız yenisini ne büyütüyorsunuz diyince herşeyi küçük görüyorsunuz diyip yumruk attı sırtıma birkaç kere canım acımadı pek ama ruhum yaralqndı gururum incindi geçen hafta da yanıma geldiğinde sevişmek için istemeyip itelerken yanlışlıkla dizim çarptı özel yerine ve canı acıdı haliyle sonra Allah belanı versin sen bundan anlarsın diyip koluma terlikle vurdu ve yumruk attı sinirlenip parka çıktım gelince de kahve istedi falan derken belki gerçekten canını çok acıtmışımdır diye düşünüp istemeden yapmıştır diye düşünüp üstelemedim ama birkaç gün sonra da bu çamaşır askılığı kavgası çıktı. Sonra dayanamayıp kızımın babası gidince kapıyı kitleyelim mi demesine dayanamayıp darp raporu aldım. Çok şiddetli vurmamıştı ama izler olduğu için raporu aldım. Bundan sonrası ne olacak bilmiyorum. Eşim uzaklaştırma aldı şu an. Herhalde 15 gün gelmeyecek. Sonra da dava açılır muhtemelen. Engelliyim diye kızımın velayetinde sıkıntı yaşar mıyım korkuyorum. Zaten öyle birşey olursa ölürüm ben. Kendimi korumak adına hukuki açıdan neler yapabilirim. Canım çok sıkkın. Keşke benim de mutlu bir yıvam olsaydı. Kızımı aile sıcaklığında büyütebilseydim.
Her şeye rağmen evli kalabilmek için bahane üretmeye çalışıyor, kendini efsane zorluyor. Şimdi de darp raporu ile uzaklaştırma kararı çıkarttığı kocasının boşanırsa çocuğu kendinden alabileceğine inandırmaya çalışıyor kendini mesela.Konu sahibinin diğer isminde de bu isminde de hayattaki en büyük derdi paraydı.Eğer istedigi gibi para toplayabilseydi kocasının diğer hiçbir falsosu onun için önemli değildi, para biriktiremedikce burda konu açtıkça her konuda başka bir falsoyu ağzından kaçırdı.
Engelliyim engelliyim ,maşallah engeli evlenmesine engel değil, çalışmasına engel değil, böyle iğrenç bir evlilikte çocuk yapmasına engel değil, sadece boşanmaya gelince engelliyim oluyor.Bu ve bunun gibi üyeler burayı ucretsiz psikoterapi gibi kullanıyor, gerçekten boşanacak ya da boşanmayı isteyen ,somut bir çözüm isteyen üyelerin konuşmaları ve profilleri çok farklı. Artık beter olun diyesim geliyor bazen çünkü o kadar saçma bir sığınma ve eziklik profili çiziyorlar ki.Bunun başka bir versiyonu da sorun yazıp sonra bir daha cevap vermeyenler
Ben bu konuda çocuğunda dayak yediğini düşünüyorum. Çok tepki alacaklarından yazmıyorlar.Yeminle içim sıkıldı bugün. Engelli bir insana dayak atan ayı, kalp nakilli insana sırtından yumruk atan hayvan daha da kötüsü bunlara iyi koca/baba yazan kadınlar?? Allahım sen kurtar bu toplumu
Boyle hiçbir anlamı olmayan genellemeler yapmasanız ne kadar güzel olur.Zaten bu asker polis bu takımında ekstra bir sorun oluyor nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?