Darp raporu aldım

kadın memur yahu.

çünkü o adamların belinde silah var ya hani

öfke kontrol sorunu olan öğretmen en fazla 1 vuracağına 2 vurur
ama polis/asker çeker vurur, sorun o.

çünkü o adamların belinde silah var ya hani

öfke kontrol sorunu olan öğretmen en fazla 1 vuracağına 2 vurur
ama polis/asker çeker vurur, sorun o.
O zaman evlenmesinsler ne alakası var yahu ,bugün sokakta herkeste silah var ,herkeste kılıç var,asit var ,kezzap var ,manyaklar çeşit çeşit. Özellikle bunun dile getirilmesi kesinlikle doğru değil her şeyin bir adabı var ,bu insanların isini layıkıyla yapan düzgün insanların hakkına giriliyor .Adam hicbir şey bulamasa yağı kızdırıp döküyor kadına

Şiddetin elle tutulur hiçbir tarafı olamaz, nereden tutsan elinde kalır.
Başka da bir şey demek istemiyorum

Hayati tehlike yaratmaları gerek sanırım

Konu sahibinin diğer isminde de bu isminde de hayattaki en büyük derdi paraydı.Eğer istedigi gibi para toplayabilseydi kocasının diğer hiçbir falsosu onun için önemli değildi, para biriktiremedikce burda konu açtıkça her konuda başka bir falsoyu ağzından kaçırdı.

Engelliyim engelliyim ,maşallah engeli evlenmesine engel değil, çalışmasına engel değil, böyle iğrenç bir evlilikte çocuk yapmasına engel değil, sadece boşanmaya gelince engelliyim oluyor.Bu ve bunun gibi üyeler burayı ucretsiz psikoterapi gibi kullanıyor, gerçekten boşanacak ya da boşanmayı isteyen ,somut bir çözüm isteyen üyelerin konuşmaları ve profilleri çok farklı. Artık beter olun diyesim geliyor bazen çünkü o kadar saçma bir sığınma ve eziklik profili çiziyorlar ki.Bunun başka bir versiyonu da sorun yazıp sonra bir daha cevap vermeyenler

Sen hayatında hiç erkek görmedin galiba o yüzden bunu, erkek zannediyorsun.

Engelli olman bu sapığa boyun eğeceğin anlamına gelmiyor.

Kendini sevmiyorsun anladık, bari çocuğun için bir şeyler yap!

Ruh hastası bir adama, Anneni çocuğunu harcatma.

Artı kimse senin stres topun değil (Kadınlar kulübü ). Bu adamı bırakamıyorsan peşin peşin pazarlık yapacaksan buraya konu açıp durma artık senin konularını görmek istemiyorum!

Ablam ben anlamadım şimdi merhamet ne demek sence ? Ne sorduğunu da anlamadım ama tabii ki böyle bir adama velayet vermezler

Ey güzel ALLAH 'ım sen akıl ver. Bu adamın neresi iyi ne olur kendinizi kandırmayın. Kendi huzuru, rahatlığı önemli olan,bunu bozan herkes onun düşmanı eşiniz aşırı bencil ve önceliği her zaman kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…