- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
evet berbat bi adam. şimdi bide işsiz kaldı aynı evde günümü zehir ediyodu 1 haftadır. evin her işine karışıyo ya her işine. zaten kavgamız çamaşırları balkona sereceksin - sermiycem tartışmasından çıktı. işsiz kaldı diye yarın birlikte köyüne gidip 1 hafta kalacaktık. ailesinin huyu da huy değil, benden kahveyi saklayan bi annesi var ya içiyorum diye. ailesinin evindeki rahatsızlığımı şurda anlatsam sabah olur. bunları bile bile beni zorla orda kalmaya zorluyor bıktım. evi yokmuş gibi 1 hafta köyde.Liona biraz eski konularina baktim
Esin berbat bir adam , simdi de fiziksel siddet mi uyguladi? Bebegin yaninda mi?
Bosanma isini cidden dusun , hayat gecmez bu adamla ve ona donersen bu siddet devam eder
Bu nedir Ya, anlayışsız iğrenç bir adam, sonradan mı böyle oldu, acaba sorunu neevet berbat bi adam. şimdi bide işsiz kaldı aynı evde günümü zehir ediyodu 1 haftadır. evin her işine karışıyo ya her işine. zaten kavgamız çamaşırları balkona sereceksin - sermiycem tartışmasından çıktı. işsiz kaldı diye yarın birlikte köyüne gidip 1 hafta kalacaktık. ailesinin huyu da huy değil, benden kahveyi saklayan bi annesi var ya içiyorum diye. ailesinin evindeki rahatsızlığımı şurda anlatsam sabah olur. bunları bile bile beni zorla orda kalmaya zorluyor bıktım. evi yokmuş gibi 1 hafta köyde.
Evlendiğimizden beri ailesi icin ölecek nerdeyse. Bekarken bile bu kadar köye gitmeyen adam şimdi ölüyo köy diye. Issiz kaldiysan kaldin yani evin mi yok ta beni rahat edemedigim bi yere surukluyosun 1 hafta. Zaten kac gündür kavgaliyiz üstüne bide evin temizligini yapmiyosun diye tutturuyo. Issiz kaldigindan beri kendini odaya kapatip oyun oynuyo ne cocuga baktigi var ne yardim ettigi var. Zorliycam kavga edicem de biseyin ucundan tutacak. Ben esegim ya hem cocuk bakayim hem evin her isini yapayım hicbisey eksik olmasin beyefendi de yayilip oyun oynasın sonra neden ev temiz değil ! Otu böceği bahane edip kavga çıkarıyor gecimsizlikten ölecek.Bu nedir Ya, anlayışsız iğrenç bir adam, sonradan mı böyle oldu, acaba sorunu ne
Evlendiğimizden beri ailesi icin ölecek nerdeyse. Bekarken bile bu kadar köye gitmeyen adam şimdi ölüyo köy diye. Issiz kaldiysan kaldin yani evin mi yok ta beni rahat edemedigim bi yere surukluyosun 1 hafta. Zaten kac gündür kavgaliyiz üstüne bide evin temizligini yapmiyosun diye tutturuyo. Issiz kaldigindan beri kendini odaya kapatip oyun oynuyo ne cocuga baktigi var ne yardim ettigi var. Zorliycam kavga edicem de biseyin ucundan tutacak. Ben esegim ya hem cocuk bakayim hem evin her isini yapayım hicbisey eksik olmasin beyefendi de yayilip oyun oynasın sonra neden ev temiz değil ! Otu böceği bahane edip kavga çıkarıyor gecimsizlikten ölecek.
Acile gidineşimden şiddet gördüm, yarın hastaneye gidip darp raporu alıcam ama şikayet etmek karakolluk olmak falan istemiyorum. darp raporu alıp ayrı kalıp düşünücem, boşanmaya karar verirsem dosyaya koydurucam raporu. lütfen bilgisi olan yazsın hastanenin hangi bölümüne gidip ne demem lazım? ve sadece raporu alıp çıkamaz mıyım polis gelip şikayetçi olmaya zorlar mı işler nasıl yürür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?