Darp raporu hakkında bilgisi olan

sanırım darp raporu alınca, kamu davası açılıyor...sen eşinle barışsan bile hakim karşısına çıkıyorsun diye biliyorum...

İki ay once aldim ben, şöyle soyleyim, hastaneye gidiyosun, acile, esinden siddet gordugunu soyluyosun, adli vaka olarak kayit aciliyo, doktor bakip raporu yaziyo hastane polisine yonlendiriyo, hastane polisi seni ekiple karakola goturuyo ifaden aliniyo, koruma karari isteyip istemedigini soruyolar, sikayetci oluyosun veya olmuyosun. Sonra sen sikayetci olmasan da esini cagirip o gun veya ertesi gun ifadesini aliyolar. Eşe karsi darp oldugunda sikayete bagli olmadan esin hakkinda kamu davasi acilir. Yani sen sikayetci olmasan da acilir dava. Ama esinin daha once sabikasi yoksa iyi halden cezasi ertelenir, 5yil boyunca ayni şeyi tekrarlarsa para cezasina cevrilir, gene yparsa hapis cezasi alir 6-7ay falan. Bizim oyle oldu. Martin basinda darp raporu aldim 30gun uzaklastirma verceklerdi istemedim, sikayetci de olmadim, bosanma durumunda belgem olsun istemistim sadece. 6284 yasasi geregi uygulamak zorundayiz dediler, sadece hakaret, tehdid icin 30 gunluk uzaklastirmayi uygulattim ben de. Daha da buyusun istemedim cunku. 30gun boyunca haftada bir isyerime polis geldi sıkıntı varmi diye sorup imza aldi. Kamu davasi acildi ama taaa 31ekimde olacak durusma. Orda da sikayetciyim desem de demesem de ceza almayacak, ertelencekmis. Avukat oyle soyledi.

Evet bizim oyle oldu. Polise sikayetci olmiycam desem de zorladilar ifadeyi verdirdiler bana da esime de.

Oglum icin darp raporu almistim. Bir hastanenin aciline gittim. Darp raporu almak istiyorum dedim. Doktor oglumu muayene etti. Darp olan yerleri belirletip raporu hazirladi. Ancak raporu bize vermedi. Bizi cocuk subeye yonlendirdi polis. Oglum orada yasadiklarini anlatti, ifade verdi. Sonra polis rapor hastaneden bize geliyor dedi. Biz oglunuzu darp eden cocugun ailesiyle gorusecegiz dedi. Bizde boyle oldu. Raporu biz almadik. Bu arada moraran yerlerinizin fotografini da cekin derim ben. Bizde adli rapor duzenlendi. Sonra mahkeme oldu. Rapor mahkemede sunuldu.

gerçekten bu insanları anlamıyorum oğlun işsiz kalmış gel yanına bir destek ol . Güzel günlerde oğlum oğlum sıkıntısı olunca karısı bakar karısı çeker.

versin ifadesini belki polisler ile konuşunca aklı başına gelir

Şiddet görmüşsünüz hala neden boşanıp boşanmayacağımı düşüneceğim diyorsunuz derhal boşanın bir kez şiddet uygulayan hele de sessiz kaldıysanız devamı gelecektir sorununuz da çamaşırların nereye serilip serilmeyeceği aldatma değil namussuzluk değil

Altınlariniz falan da mi yok konu sahibi birikiminiz olmadığını soylemissiniz cok zor bi durumdasiniz siddet görmüşsünüz esiniz issiz ve psikolojisi bozuk haliyle issiz olan erkek ev islerine cok karışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…