- 22 Mart 2019
- 690
- 1.072
- 18
- 51
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
sanırım darp raporu alınca, kamu davası açılıyor...sen eşinle barışsan bile hakim karşısına çıkıyorsun diye biliyorum...eşimden şiddet gördüm, yarın hastaneye gidip darp raporu alıcam ama şikayet etmek karakolluk olmak falan istemiyorum. darp raporu alıp ayrı kalıp düşünücem, boşanmaya karar verirsem dosyaya koydurucam raporu. lütfen bilgisi olan yazsın hastanenin hangi bölümüne gidip ne demem lazım? ve sadece raporu alıp çıkamaz mıyım polis gelip şikayetçi olmaya zorlar mı işler nasıl yürür?
Evet bizim oyle oldu. Polise sikayetci olmiycam desem de zorladilar ifadeyi verdirdiler bana da esime de.Aile içi şiddet olduğu için şikayetçi olmasan bile ifade vermeye zorluyorlar ve eşinden de ifade alıyorlar bilgin olsun çok fazla darbe varsa doktora söylesen bile dinlemiyor polise haber veriyor yakın zamanda bir tanıdığımın başına geldi bayağı sıkıntı yaşadı ani bir kararla almak istemiş raporu ama olay büyümüştü
ailem arkamda ama onların da durumu yok. mesleğim yok sayılır hiçbi başladığımı bitiremedim. birikimim hiç yok.Hiç maddi birikimine mesleğin fln varmı, ailen arkanda olurmu.... Nasılsın şimdi
ailem arkamda ama onların da durumu yok. mesleğim yok sayılır hiçbi başladığımı bitiremedim. birikimim hiç yok.
gerçekten bu insanları anlamıyorum oğlun işsiz kalmış gel yanına bir destek ol . Güzel günlerde oğlum oğlum sıkıntısı olunca karısı bakar karısı çeker.evet berbat bi adam. şimdi bide işsiz kaldı aynı evde günümü zehir ediyodu 1 haftadır. evin her işine karışıyo ya her işine. zaten kavgamız çamaşırları balkona sereceksin - sermiycem tartışmasından çıktı. işsiz kaldı diye yarın birlikte köyüne gidip 1 hafta kalacaktık. ailesinin huyu da huy değil, benden kahveyi saklayan bi annesi var ya içiyorum diye. ailesinin evindeki rahatsızlığımı şurda anlatsam sabah olur. bunları bile bile beni zorla orda kalmaya zorluyor bıktım. evi yokmuş gibi 1 hafta köyde.
versin ifadesini belki polisler ile konuşunca aklı başına gelirAile içi şiddet olduğu için şikayetçi olmasan bile ifade vermeye zorluyorlar ve eşinden de ifade alıyorlar bilgin olsun çok fazla darbe varsa doktora söylesen bile dinlemiyor polise haber veriyor yakın zamanda bir tanıdığımın başına geldi bayağı sıkıntı yaşadı ani bir kararla almak istemiş raporu ama olay büyümüştü
hayır bazı arkadaşlar sen şikayet etmesen de kamu davası açılıyo doktora bağlı falan demişler ben davalarla uğraşmak istemiyorum sadece elime raporu alıp çıkabilmek istiyorum kararsız kaldım o yüzdenLiona ne yaptin? Aldin mi darp raporunu?
Aynı evde misiniz şimdihayır bazı arkadaşlar sen şikayet etmesen de kamu davası açılıyo doktora bağlı falan demişler ben davalarla uğraşmak istemiyorum sadece elime raporu alıp çıkabilmek istiyorum kararsız kaldım o yüzden
Evet canim dunde okumustum üzülmüştüm de bise yazmadim gelisme varmi acaba diye
Yok kızAltınlariniz falan da mi yok konu sahibi birikiminiz olmadığını soylemissiniz cok zor bi durumdasiniz siddet görmüşsünüz esiniz issiz ve psikolojisi bozuk haliyle issiz olan erkek ev islerine cok karışır
Eski konusunu okuyacam, çok mu kötü yaw adamYok kız
O bahane
Bu adam pisliğin tekiydi zaten
KötüEski konusunu okuyacam, çok mu kötü yaw adam
Ay doğru dun gece bakmıştım konusuna hatirladim kilosu ile ilgili kotu konuşuyordu o konuyuda hatirladim yaşlandım ben yaaaYok kız
O bahane
Bu adam pisliğin tekiydi zaten
Bende yaşlandım ama unutmuyorumAy doğru dun gece bakmıştım konusuna hatirladim kilosu ile ilgili kotu konuşuyordu o konuyuda hatirladim yaşlandım ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?