- Konu Sahibi Liona Esposito
-
tabiki aynı evde değilim, kavganın sonrasında babamı aradım taksiyle geldi aldı beni gece 12 de. ama o kadar şaşırdı ki babamı arayıp beni al dememe gitmeme. normalde hep kavga kıyamet hep derdim çeker giderim bak, babamı ararım bak vs dıye. ama yapmazdım alışmış bu nasıl olsa yine gidemez dedi ama haddini baya aştı bu sefer. babam da kendisine baya kızdı konuştu. "ben 36 senelik evliyim o kadar kavgamız oldu sinirden kapıyı kızdım tabakları kırdım yine de bi kere annene el kaldırmadım" dedi.Aynı evde misiniz şimdi
Ne yapıyor ayı bişey yokmuş gibi mi davranıyor
Rapor alın ki bir daha şiddet olmasın.tabiki aynı evde değilim, kavganın sonrasında babamı aradım taksiyle geldi aldı beni gece 12 de. ama o kadar şaşırdı ki babamı arayıp beni al dememe gitmeme. normalde hep kavga kıyamet hep derdim çeker giderim bak, babamı ararım bak vs dıye. ama yapmazdım alışmış bu nasıl olsa yine gidemez dedi ama haddini baya aştı bu sefer. babam da kendisine baya kızdı konuştu. "ben 36 senelik evliyim o kadar kavgamız oldu sinirden kapıyı kızdım tabakları kırdım yine de bi kere annene el kaldırmadım" dedi.
eşimden şiddet gördüm, yarın hastaneye gidip darp raporu alıcam ama şikayet etmek karakolluk olmak falan istemiyorum. darp raporu alıp ayrı kalıp düşünücem, boşanmaya karar verirsem dosyaya koydurucam raporu. lütfen bilgisi olan yazsın hastanenin hangi bölümüne gidip ne demem lazım? ve sadece raporu alıp çıkamaz mıyım polis gelip şikayetçi olmaya zorlar mı işler nasıl yürür?
Çok geçmiş olsun. Çocuklar küçük diye düşündüm. Yaşları kaç? Bir de mahkeme de ne oldu?Oglum icin darp raporu almistim. Bir hastanenin aciline gittim. Darp raporu almak istiyorum dedim. Doktor oglumu muayene etti. Darp olan yerleri belirletip raporu hazirladi. Ancak raporu bize vermedi. Bizi cocuk subeye yonlendirdi polis. Oglum orada yasadiklarini anlatti, ifade verdi. Sonra polis rapor hastaneden bize geliyor dedi. Biz oglunuzu darp eden cocugun ailesiyle gorusecegiz dedi. Bizde boyle oldu. Raporu biz almadik. Bu arada moraran yerlerinizin fotografini da cekin derim ben. Bizde adli rapor duzenlendi. Sonra mahkeme oldu. Rapor mahkemede sunuldu.
Çok geçmiş olsun. Çocuklar küçük diye düşündüm. Yaşları kaç? Bir de mahkeme de ne oldu?
Eski konumda var. Tesekkurler. O zaman 5inci sinifta idiler. Simdi 8inci sinifta.Çok geçmiş olsun. Çocuklar küçük diye düşündüm. Yaşları kaç? Bir de mahkeme de ne oldu?
Sadece rapor alip cikamiyosun malesef. Ben de oyle saniyodum ama darp eşe, cocuguna kardeşe, anne babaya olunca kamu davasi aciliyomus.hayır bazı arkadaşlar sen şikayet etmesen de kamu davası açılıyo doktora bağlı falan demişler ben davalarla uğraşmak istemiyorum sadece elime raporu alıp çıkabilmek istiyorum kararsız kaldım o yüzden
uff işte bunu istemiyorum bence burdan anladığıma göre doktorun insiyatifine kalmışSadece rapor alip cikamiyosun malesef. Ben de oyle saniyodum ama darp eşe, cocuguna kardeşe, anne babaya olunca kamu davasi aciliyomus.
uff işte bunu istemiyorum bence burdan anladığıma göre doktorun insiyatifine kalmış
Fotoğraf çekin saklayın, ben 5 yıldır korktum şikayetçi olmaktan noldu ? Sizofrensin öyle şeyler yok dedi. Ayrılık zamanı pişman olursun keşke rapor alsaydim diye. Ben pişman oldum, mahkeme fotoğrafı kabul edecek mi o bile şüpheli.Açılsın bir şey olmaz. Mahkemeye gider şikayetçi değilim derseniz konu kapanır. O davanın açılması da aylar buluyor zaten. İyi bir ders vermiş olursunuz eşinize. O size vururken tereddüt etmemiş siz tereddüttesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?