- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
Geçen konumda belirtmiştim. 7 yıllık eşim tarafından darp edildim. Ailesine yaptığı sonu gelmeyen maddi yardımlara itiraz ettiğim için. Darp raporu ve karakol ifadesi sonrası 2 ay önce eşimin işi nedeniyle taşındığımız yerden 15 aylık bebeğimle birlikte ayrıldım. Daha doğrusu o kardeşimi aradı gelin ablanızı alın diye. Şimdi kardeşimin evindeyim. 5 gün oldu. İşi nedeniyle taşınmadan önce yaşadığımız şehre ve evime döneceğim. Kardeşim ve eşi göndermiyor. Hadi arkandan gelirse diye. Ama ömür boyu onlarda yaşayamam. Kendi yolumu çizmem lazım. İlk iş ortak evimize aile konutu şerhi koydurmak. Ama ondan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Anlaşmalı boşanmak istiyorum. Onun aramasını mı beklemeliyim. Ya da bir avukat tutsam o mu arasa. Ortak bir arkadaşı mı arabulucu yapayım. Küçücük bir bebekle hiçkimsemin olmadığı bir şehirde yaşamak da korkutuyor beni. Ama doğduğumdan beri o şehirdeydim. Kardeşimin yaşadığı şehre de taşınmak istemiyorum. Çok şükür ki işim var. Herşey yoluna girdiğinde ücretsiz iznimi bozup geri döneceğim. Kafam çok karışık. Bundan sonra nasıl bir süreç beni bekliyor?