• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Date çıkmak, biriyle tanışmak?

muteber123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Kızlar ben 24 yaşındayım üniversitede falan sevgilim olmadı biraz kendimi tanımakla geçirdim ben o günleri yalnız kaldım bolca şu an ilk kez biriyle date çıktım ama konuşmalarımı bazen yanlış anladı benim siyasi olarak yaptığım şeyleri (eleştiri, boykot vs) ailen çok mu muhafazakar falan diye sordu bir ara neyse o sırada da güzel geçtiğini düşünmüştüm ben baya bir sohbet falan etmiştik çünkü 3 4 saat beraberdik ve işten çıkıp yorgun argın gelmişti gözleri kızarmıştı kalkalım diyordum yok diyordu falan ama sonra çok kısa bir mesajlaşma ardından sessizlik oldu 2 3 gün normaldir dedi arkadaşım ama 4 gün oldu artık bence normal sınırı yok artık ama bu durum beni biraz olumsuz etkiledi, daha önce yaşamadığım için mi böyle ufak olunsuzluklar beni isteksizliğe itiyor bilmiyorum ama bu işler bana göre değil hissi oldu bir iki gündür

Kızlar ben 24 yaşındayım üniversitede falan sevgilim olmadı biraz kendimi tanımakla geçirdim ben o günleri yalnız kaldım bolca şu an ilk kez biriyle date çıktım ama konuşmalarımı bazen yanlış anladı benim siyasi olarak yaptığım şeyleri (eleştiri, boykot vs) ailen çok mu muhafazakar falan diye sordu bir ara neyse o sırada da güzel geçtiğini düşünmüştüm ben baya bir sohbet falan etmiştik çünkü 3 4 saat beraberdik ve işten çıkıp yorgun argın gelmişti gözleri kızarmıştı kalkalım diyordum yok diyordu falan ama sonra çok kısa bir mesajlaşma ardından sessizlik oldu 2 3 gün normaldir dedi arkadaşım ama 4 gün oldu artık bence normal sınırı yok artık ama bu durum beni biraz olumsuz etkiledi, daha önce yaşamadığım için mi böyle ufak olunsuzluklar beni isteksizliğe itiyor bilmiyorum ama bu işler bana göre değil hissi oldu bir iki gündür
Eee deneye deneye bulacaksın doğru kişiyi.kolay değil.

Bence çok olumlu geçen bir görüşme gibi durmuyor, eğer ilgisizse uzatmadan bitir canım. İlk başta ilgisiz biriyle ilerlemesi çok zor olur

Yaa ben öyle sandım o zaman... Bitirdim ya artık
3-4 gün yazmaması garip.Eşimle görüştükten sonra yazmasaydı ilgilenmeseydi bitirirdim.O kadar sabırlı biri değilim.Ki zaten arayıp sorması lazım

Ne kadar yoğun olursa olsun, görüşmeniz olumlu geçse mutlaka iletişime geçerdi. Kimse dört gün boyunca mesaj atamayacak kadar meşgul değildir. Kendi yolunuza bakın.

🥺🥺 Bana hiç böyle bulurum gibi gelmemişti pat diye olacak sanmıştım hsownwpnqpws

Aradaki iletişim iyi olsa bile belki karakteri size uymayacak. İletişim iyi olunca hemen karşınizdakine güvenmeyin. Bundan sonrası için diyorum. Bu konuya gelince ilgisi olan erkek bağlasanız durmaz.

4 gün bana fazla geldi. Nöbet sistemi nasıl bilmiyorum ama haydi 2 gün aşırı yoğundu diyelim, 3.gün yazmalıydı .

Hatta nezaketen buluşmadan hemen sonra teşekkür mesajı atılmalı.

Aradaki iletişim iyi olsa bile belki karakteri size uymayacak. İletişim iyi olunca hemen karşınizdakine güvenmeyin. Bundan sonrası için diyorum. Bu konuya gelince ilgisi olan erkek bağlasanız durmaz.
Tamamdır dikkat edeceğim teşekkür ederim

4 gün bana fazla geldi. Nöbet sistemi nasıl bilmiyorum ama haydi 2 gün aşırı yoğundu diyelim, 3.gün yazmalıydı .

Hatta nezaketen buluşmadan hemen sonra teşekkür mesajı atılmalı.
Henüz nöbet değiliz mesai gidiyoruz 8 5, hemen sonra ve buluşma esnasında teşekkür edip çok yorgundum ama değdi vs dedi sürekli de sonra kaçış

İlk görüşmelerde siyaset, boykot aile yapısı gibi konular konuşulmamalıdır. Böyle konuları konuşan bir kimsenin olumlu sonuçlar alması mucizedir. Adam kendiniz geri çekmiş görünüyor sizin yapmanız gereken panik olmadan dengeyi korumaktır. Şua aşamada o iki defa mesaj atıyorsa siz bir defa atacaksınız. Burada Trip ve neden böyle davranıyorsun tarzı şeylerde yapmayın. Sadece akışta katılın merak etmeyin.

Sizinle alakalı değildir. Belki sevgilisi ya da başka flörtü vardır. Sallayın geçin sıradaki adaylara bakın. Kendinizde aramaniza gerek yok. Üniversiteyi öyle geçirerek de iyi yapmışsınız en verimlisi bu zaten

Kendini tanimakla sevgilinin alakasi yok bence ama neyse ilk buluşmada siyaset boykot konuşmak bana göre dogru degil insanlar bogazina kadar gundem ve siyaset icinde son donemlerde zaten. Bi de bulusmaya gidilmis vidi vidi boykot filan ben kalkar giderdim ki kibar biriymiş herhalde durmuş.

Yogunlugun gunlerce 1 cumlelik mesaj atmaya engel birsey olmadigini biliyorum saglikci bile olsa. Cok istese atardi. Buluşmaniz iyi gecmemiş ilk bulusmadan sonra 4 gun mesaj atmiyorsa olmamistir bundan sonra yazarsa alternatifi olmadigindan yazabilir.

Back
X