Date ve sonrası

Yorumunuzu okurken duvara toslamış gibi hissettim. Ama ne demek istediğinizi çok iyi anladım,yorumunuz için teşekkür ederim.

Yani adami tanimam ama bence ciddi niyette degildi, bakti ki sen o sulardasin topukladi. Nedense bana boyle geldi.

Aslında bende öyle düşündüm.Ama sohbet esnasında sürekli beni güzel bulduğunu çok güzel güzel olduğumu belirtiyordu.Gözlerime odaklanıp hiçbiryere dikkatini vermiyordu. Sadece bana odaklıydı.Durum böyle olmasaydı acaba derdim ama bilemiyorum
Erkekler bence genelde eger niyetleri yatak ise daha ilk bulusmada abartili derecede iltifat edip cok ilgili davraniyorlar.
Gerçekten duygu olsa biraz utanma duygusu olur ve bu bir cok kez cok guzelsin demesine izin vermez. Kaldı ki ilk buluşmada hadi tutamadi icinde taş çatlasın bir iki sefer söylersin. Yani birkaç kez söylemesinin altında zaten farklı niyet aramak lazım diye düşünüyorum.. şu an hikayelerinizi beğenmesinin de sizi cepte tutmak olduğunu varsayiyorum.

Ya ben daha beterini yaşadım . Bi pilot ile buluşmuştum . Kahvaltıya gittik adam bmw ile geldi uzun boylu ama tipi eh falan . Neyse oturduk boyun çok uzun biraz şurada dur falan diye takıldım ettim ( ben 158 djdkdkd ) kahvaltıda gülümseyerek gözümün içine içine baktı çok güzelsin de dedi . Sohbet tıkanmadı da . Evime bıraktı. O gün hiç yazmadı . Ertesi gün öğlen aradı hastaydım kusura bakma vs dedi . Sonrasına da hiç yazmadı djdkdkdkd bende kaç yaşına geldin ghostlıyorsun konuşmak istemiyorsan düzgünce yaz mal mısın deyip enfelledim dkdkdld

Ya böyle şeyleri okuyunca bana garip geliyor.
Biz eşimle ilk buluşmamızdan sonra beni eve bırakmıştı ama sonrasında mesajlaşmadık açıkçası.
Bana mesaj olayını sevmediğini söylemişti hala da öyle biridir telefonu pek almaz eline gerekmedikçe.
Birkaç gün arayıp hal hatır sormuştu dedim adamın tarzı bu sanırım diye düşünüp mesaj atmasına takılmadım hiç.
Sonrasında da gayet ciddi bir ilişkiye döndü ve evlendik zaten.

Yani herkes bir değil tabi ama hemen de bence peşin hüküm vermeyin derim.
2.buluşma için bekleyin bakalım napıcak ne diyecek size nasıl geçecek vs bunlar önemli şeyler.

Ne güzel yazdın öyle :)) kesinlikle uygulayacağım aslın takık biri değilim sadece duygusal biriyim. Saf masum duygularla gitmiştim o buluşmaya sonrası öyle olunca biraz sersemleştim

Hiiç takmayın. Buluşmalarını %80'i böyle sonuçlanıyor. Size özel bir şey değil. Kafaya takmayı öğrenip kendiniz için doğru kişiyi aramaya devam edin.

Öncelikle merhaba :) Ben 2023 yılında evlendim karşı taraftan dolayı zorlu bir evlilik sürecinden geçtim ve 2024 te boşandım. uzun bir aradan sonra ilk defa biriyle buluştum. Ona yüzeysel olarak anlattım ama üzerinde çok durmamaya çalıştım.sadece dürüst olmak istedim.Zaten buluşmadan önce de biliyordu bu konuyu kendisi benimle görüşmek istedi. Kendisinden hoşlandım zaten hoşlandığım için buluştum.. Buluşma çok güzel geçti genel olarak sohbet ettik o da bende sohbetin güzel geçtiğini belirttik. Karşı taraf ikinci görüşme sinyallerini verdi. Sonrasında eve geldim buluşmaya kendi arabamla gittim o da öyle yaptı. Ama buluşma sonra vardın mı diye sorması gerekiyordu bu beni bi tık değersiz hissettirdi neyse dedim olabilir dedim ama hiç yazmadı. Bilerek sosyal medyadan normal bir hikaye paylaştım beğendi onu ama yazmadı.Sonra kahveyi o ısmarladı diye ben yazayım dedim kahve ve sohbet için tekrardan teşekkür ederim güzel bir sohbet oldu diye o da evet benim içinde güzel geçti canım yazmış emoji attım bıraktım birdaha da yazmadı ama hikayelerimi beğenmeye devam ediyor.Ben bir anlam veremedim. Sadece kırgın hissediyorum ve aklımdaki soru işaretleri beni kemiriyor. Ona bunu sormaya haddimin olmadığını düşünüyorum çünkü her buluşan sevgili olacak değil ya ama benim buluştuğum adam o buluşmaya değmeli biri olması lazım önüme her gelen kişiyle buluşacak biri değilim çünkü..
Sallayın gitsin büyük ihtimalle beğenmemiş ya sizi kenarda tutuyor ya da sizin olmaz bu iş demenizi.Bu tiplerle fazla uğraşmayın öyle hikaye atıyorum beğeniyor gibi şeylere kanmayın niyeti olan kişi görüşmek isteyen adam kendini hemen belli eder .Zaman kaybı .(zamanında benim de başıma gelmişti adamla görüştük sonra ses Seda yok hiç tarzım değildir benim böyle şeyler.2 -3 gün bekledim Instagram hikayelerimi görüyor ama ses yok hemen mesaj yazdım (kusura bakma seninle ilgili olumsuz düşünüyorum ve sosyal medyamdan çıkarıyorum insana olan saygımdan gereği açıklama gereği duydum 😬direkt çıkarttım o beni beğenip beğenemediğini söyleyemeden ben onu beğenmediğimi belirttim 😅

Öncelikle merhaba :) Ben 2023 yılında evlendim karşı taraftan dolayı zorlu bir evlilik sürecinden geçtim ve 2024 te boşandım. uzun bir aradan sonra ilk defa biriyle buluştum. Ona yüzeysel olarak anlattım ama üzerinde çok durmamaya çalıştım.sadece dürüst olmak istedim.Zaten buluşmadan önce de biliyordu bu konuyu kendisi benimle görüşmek istedi. Kendisinden hoşlandım zaten hoşlandığım için buluştum.. Buluşma çok güzel geçti genel olarak sohbet ettik o da bende sohbetin güzel geçtiğini belirttik. Karşı taraf ikinci görüşme sinyallerini verdi. Sonrasında eve geldim buluşmaya kendi arabamla gittim o da öyle yaptı. Ama buluşma sonra vardın mı diye sorması gerekiyordu bu beni bi tık değersiz hissettirdi neyse dedim olabilir dedim ama hiç yazmadı. Bilerek sosyal medyadan normal bir hikaye paylaştım beğendi onu ama yazmadı.Sonra kahveyi o ısmarladı diye ben yazayım dedim kahve ve sohbet için tekrardan teşekkür ederim güzel bir sohbet oldu diye o da evet benim içinde güzel geçti canım yazmış emoji attım bıraktım birdaha da yazmadı ama hikayelerimi beğenmeye devam ediyor.Ben bir anlam veremedim. Sadece kırgın hissediyorum ve aklımdaki soru işaretleri beni kemiriyor. Ona bunu sormaya haddimin olmadığını düşünüyorum çünkü her buluşan sevgili olacak değil ya ama benim buluştuğum adam o buluşmaya değmeli biri olması lazım önüme her gelen kişiyle buluşacak biri değilim çünkü..
Sizi yedeğe almış. Elde tutuyor ama başka yedeklerinde var değerlendiriyor. Uzak durun

şutla şu ezigi ya bunların hepsi seni cepte tuttuğunu gösteriyor yani 2.planda salla bunu karsına daha iyisi cıkar

Ben olsam yazmazdim tekrar tesekkur icin
Hikaye de atmazdim
O yazarsa da sesin cikmiyor vs diye "aynen o aksam arabayi sürttum tum aksam onla ugrastim, senden bi vardin mi iyi geceler tarzi bir dönüs beklerdim ama sanirim ben o aksamki bulusmanin guzel seylerin baslangici olacagini sanmakla hata etmisim, artik onemi yok" der bir daha da sallamazdim o adami
Inadina hikaye atip begenecek mi diye beklemeniz de enteresan
Ben kendımı drama queen sanıyodum sacmalamayın ilk defa kahve ictiğiniz adama bu denmez hajaajajjaa

Ben kendımı drama queen sanıyodum sacmalamayın ilk defa kahve ictiğiniz adama bu denmez hajaajajjaa
Ay nerde yaziyo bu kurallar 😃
Dramayla ne alaka
Beni merak etmeyen defolsun gitsin
Adam zaten yazmiyor
Yazarsa da şutlanacak bir tip
Dan dan konusup stres atmalik bi tip
Yanlis birsey goremiyorum😃

Sizi çok beğenmemiş ama yine de « yedekte tutayım » demiş gibi yorumladım.

Böyle bir adamla vakit kaybetmeyin.
Tekrar yazarsa da, herhangi biriymiş gibi, umursamaz cevap verin bence. Neden yazmadın vs demeyin totosu kalkmasın beyimizin.

Yani adam istese zaten iletişimi kesmezdi hani hikaye begenme falan cepte tutma amaçlı.Sonucta adamın elini kolunu bağlayan yok kendi iradesi ile yazmiyor konuşmuyor sözlük birşey yok. Bence kesinlikle adım atmayın siz istese o adımı atardı zaten.

Back
X