- 29 Mart 2012
- 1.780
- 1.834
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
bulunduğunuz ortamda kameralar tüm olanı çekti savcılığa şikayet edin avukatla görüşün kamera kayıtlarını ister ,orada kadının yaptıkları sizin onun tavırlarına karşı yaptığınız mücadele hepsi görünür,orada çalışanların da ifadelerini alırlar ben olsam şikayet ederdim ruh hastası kadına bak ya...
kadının eli nasıl sıyrıldı onu anlamadım ama kadın anlattıklarınıza göre normal birine benzemiyor. durduk yere böylr deliren, yolculara böyle müdahale eden bir tipse çalışanlar da yaka silkmiştir. bence her yere yazın, şikayet edin. illa ki soruşturma geçirir.
beter olsun manyak, durduk yere hakaretler savurmuş okurken uyuz oldum. peşini bırakmayın.Babamin pasaportunu cekistirirken pasaportu kenari siyirdi diye tahmin ediyorum.
türkiyede tanıdığınız bir avukata vekalet verirsiniz durumla ilgilenir ama şikayet için savcı sizinle görüşmek isteyecektir bu durumlar için avukatla görüşmeniz lazım onlar bilirler süreciIste ben su an turkiye de degilim, savciliga online dilekce verebiliyor muyum?
Maalesef online şikayet dilekçesi veremiyorsunuz. Dilekçe verseniz bile ifadeni alınacak ülkeye gelmeniz gerekecek. Ama konsolosluk vasıtasıyla bir şeyler yapabilirsiniz. Onlar posta, vekalet konusunda yardımcı olur. Belki ifadeniz bile orda alınır.Iste ben su an turkiye de degilim, savciliga online dilekce verebiliyor muyum?
Maalesef online şikayet dilekçesi veremiyorsunuz. Dilekçe verseniz bile ifadeni alınacak ülkeye gelmeniz gerekecek. Ama konsolosluk vasıtasıyla bir şeyler yapabilirsiniz. Onlar posta, vekalet konusunda yardımcı olur. Belki ifadeniz bile orda alınır.
Ek:şimdi kontrol ettim UYAP vatandaştan Cbs evrak yükleme kısmında şikayet dilekçesi butonu var. Ama faal mi bilmiyorum İsterseniz bir deneyin.
Süreç nasıl olur bilmiyorum ama okurken kalbim sıkıştı. Kendime yapılsa umursamam ama anne babama yapılınca bende çıldırıyorum.
Tepki göstererek çok iyi yapmışsınız.
Süreç nasıl olur bilmiyorum.
Keşke direk polisi çağırıp tutanak tuttursaydınız
Yani işte siz kendinizi anlatabiliyorsunuz. Karşıda ki savunmasız birisi olunca daha çok üstüne gidebiliyorlar.Aynen oyle. Karsindaki insan duyma engelli de olabilir, zihinsel engelli de olabilir. Sen kimsin de yirtiniyorsun?
Bize de yapilmasin, kimseye yapilmasin yahu bu nedir? Ben kisa anlattim, bize nasil bagriniyor, terbiyesizler yasindan basindan utan, kizina terbiye vs. halbuki ben hic hakaret etmedim, haddini bilmesini soyledim, terbiyesizlik yaptigini soyledim.
Allah kahretsin boylelerini ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?