Dava acsam bir sey cikar mi sozce?

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.780
1.834
333
Selam arkadaslar,

Su an kafam zembil gibi ve saglikli dusunemiyorum.

Bir haftadir istanbuldaydim, bugun sabah geri donus ucusumuz vardi. Havaalanina gittik, bagaji verdik, pasaprttan gecip binis kapisina ulastik.

Bekleme salonunda bir kadin gorevli binis kartlarini kontrol edip, damga gibi bir sey basiyordu. Babamla karsi karsiya otururken sira ona geldi ama ingilizce konustu sanirim babam anlamadi. Neyse onunkini kontrol etti bana geldi ama homurdanarak. Boarding karti diyorum yuzume bakiyo bon bon gibi seyler soyledi. Ben de ne diyosunuz siz kendinize gelin yolcuyla boyle konusamazsiniz dedim. Sen misin bunu diyen kadin cildirdi. Aldi benim binis kartimin kosesini yirtti, sizi almiyorum ucaga dedi. Alman konsoloslugunu cagiricam falan diye bagiriniyor.

Tabii biz de terbiyesizsiniz bu nasil muamele falan tartisiyoruz. Derken bize döndü ve aynen sunu dedi: alman memur olsa yapabilir miydiniz, orada kopek gibi muamele goruyorsunuz, bana sesiniz cikiyor, kopeksiniz dedi. Babam da yillardir oradayim senin gibi davranan olmadi dedi.

Neyse polis cagiricam almicam sizi ucaga diye bekletiyor. Bir ara hatta salondan cikin bile dedi, biz cikmadik tabii.

Her neyse ucaga alim baslayinca biz de siraya girdik ve bizi geri cevirdiler. Thy oyle bir haklari yok, biletinizi oderler va diyor ama kadin onlara da carliyor.

Herkes bindi biz kaldik. Bu sefer yanindakiler bizi ucaga alacakken bu cildirdi haa oyle mi diyip pasaprtlarin videosunu cekmeye basladi. Babam da cekemezsin diye elinden cekti. O sirada eli siyrildi sanirim, sizi mahkemeye vericem demeye basladi. Pasaportlari ne hakla resimlersiniz diyince benim de ustume yuruyup bilegimi kivirdi.

Polis beklerken digerleri sulh olun ucak kacmasin diyince 5 dakika kala ucaga gectik.

Babam bir de ozur diledi bu ….dan.

Adamin tansiyonu firladi, benim basim hala catliyor.

Simdi size sorum; nasil yol izlemeliyim? Kamera kayitlari vardir ama silerler mi? Adini bilmiyorum kadinin? Ben direkt avukata verip dava acmak istiyorum ama bir sey cikar mi? Yutmak istemiyorum bunu.

Ekside hesap actim simdi, baslik acsam rezil etsem?

Cok acele yazdim hatalarim olabilir

Ekşi’de çaylak hesabının onaylanması yıllar sürebiliyor, yazar olan birinden destek isteyin ve durumu anlattığınız bir metni gönderin. Kilitli hesabınızı yeniden aktif ettiyseniz hemen açın başlığı derim, sesinizi duyurursunuz.

Geçmiş olsun. Babanız keşke özür dilemeseydi. Sinirlerim bozuldu taa buradan.

Cok aptalim kamerayi acmak aklima bile gelmedi. Onlarin kameralari kayit almistir ama silerler mi acaba? Ya da kac ayda siliniyordur?

bulunduğunuz ortamda kameralar tüm olanı çekti savcılığa şikayet edin avukatla görüşün kamera kayıtlarını ister ,orada kadının yaptıkları sizin onun tavırlarına karşı yaptığınız mücadele hepsi görünür,orada çalışanların da ifadelerini alırlar ben olsam şikayet ederdim ruh hastası kadına bak ya...

Iste ben su an turkiye de degilim, savciliga online dilekce verebiliyor muyum?

Babamin pasaportunu cekistirirken pasaportu kenari siyirdi diye tahmin ediyorum.

türkiyede tanıdığınız bir avukata vekalet verirsiniz durumla ilgilenir ama şikayet için savcı sizinle görüşmek isteyecektir bu durumlar için avukatla görüşmeniz lazım onlar bilirler süreci

Maalesef online şikayet dilekçesi veremiyorsunuz. Dilekçe verseniz bile ifadeni alınacak ülkeye gelmeniz gerekecek. Ama konsolosluk vasıtasıyla bir şeyler yapabilirsiniz. Onlar posta, vekalet konusunda yardımcı olur. Belki ifadeniz bile orda alınır.

Ek:şimdi kontrol ettim UYAP vatandaştan Cbs evrak yükleme kısmında şikayet dilekçesi butonu var. Ama faal mi bilmiyorum İsterseniz bir deneyin.

Denicem cok tesekkur ederim, bu yaratik bir daha kimseye bulasamasin.

Aynen oyle. Karsindaki insan duyma engelli de olabilir, zihinsel engelli de olabilir. Sen kimsin de yirtiniyorsun?

Bize de yapilmasin, kimseye yapilmasin yahu bu nedir? Ben kisa anlattim, bize nasil bagriniyor, terbiyesizler yasindan basindan utan, kizina terbiye vs. halbuki ben hic hakaret etmedim, haddini bilmesini soyledim, terbiyesizlik yaptigini soyledim.

Allah kahretsin boylelerini ya.

Yani işte siz kendinizi anlatabiliyorsunuz. Karşıda ki savunmasız birisi olunca daha çok üstüne gidebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…