Dava acsam bir sey cikar mi sozce?

Ekşiden değilde linkedinden üst yönetime mesaj atmanızı ve taglemenizi öneririm en kestirme çözüm oluyor.

thy şikayet var a yazsın.anında dönüş yaparlar.

Twitterdan paylaşın tandıklarınıza söyleyin herkes fawlasın
Yasak değilse buraya link koyun bizlerde fawlayalım
Sosyal medyanın gücüne inaniyorum böyle konularda
Ve mutlaka kayıt alan olmuştur, çok eminim belki böylelikle görüntüde çıkabilir, yada vardır bile twittera baktınızmı?

Twitterda yazıp linkini atarsanız biz de rt fav atıp öne çıkarırız. Geniş kitlelere yayılır

Cok aptalim kamerayi acmak aklima bile gelmedi. Onlarin kameralari kayit almistir ama silerler mi acaba? Ya da kac ayda siliniyordur?
Silmek yasal değil diye biliyorum ama kayıtlar kaç gün saklanıyor bilmem. 2 3 gün olabilir. Elinizi çabuk tutmanız gerekebilir. Bileğinizde burkulmaya dair bir şey var oradan rapor alsanız burada geçerli olup olnayacağını öğrenmek lazım.

Gunaydin arkadaslar

Dün pek bakamadim buraya. Cevaplar icin cok tesekkurler.

Dün thy yi kac defa aradim, tgs yi aradim, havalimanini aradim ve bunlarin hepsini olay cereyan ederken. Maalesef kimse ne polis ne yetkili bir kisiyi bize yönlendirmedi.

Eksi hesabi bulduk, bugun onunla konusucam, metni hazirlayip baslik acariz, yasak degilse linki de atarim buraya.

Destekleriniz icin cok tesekkurler

Baban en doğrusunu yapmış ve köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş, ellerinden öpüyorum onun. Hiç vakit geçirmeden şikayetçi ol, mutlaka bir yaptırım olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…