Dava acsam bir sey cikar mi sozce?

Vakit varken polis cagirin dedim biz cagirdik dediler, beni oyaladilar herhalde.

Salondan da cikmadim beni almaz bir daha manyak diye. Bir de buranin polisini siz arayamazsiniz dediler ne alakaysa?
Burada yazdığınız gibi gidin şikayetçi olun. Sonuç çıkarmı bilmem ama uğraşsın dursun pislik

Hayir bunlar olurken diger calisanlar mudahale etmedi mi ? Bu gibi durumlarda kisi ile muhatap olmak yerine amirinizi cagirin onunla gorusecegim demek en iyisi

Diger calisanlar cok cekimser kaldilar. Iki tanesi bizi ucaga alacakken histeri krizi gecirip psaportlara saldirdi iste. Bir tane kadin gorevli de sonradan geldi, ben yorum yapamiyorum dedi zavalli korkudan.

Amirleri de gelince sulh olun dedi. Adama anlatiyorum sallamiyor bile

Yok cherry hostes degil bu manyak, yer hizmetlerinde gorevli. Hostesler gayet kibardi.

Eksi sozluk hsbi arastiriyorum su an olan varsa baslik acicam.

Kesin birinin bir yakını olduğu için dünyayı ben yarattım diye gezen tiplerdendir. Memlekette ucu devlete dokunan bir işe girmek için birinin yakını olmak şart olunca, durum bu oluyor Eğer yazabiliyorsanız ekşiye yazın bilimum devlet organlarından daha fazla sonuç veriyor orası. Mutlaka kamera falan vardır ancak diğer görevlilerde müdahile etmediğine göre arkası olan bir arkadaş, güvenlik kameralarında ses alımı yoksa kadın babanız için taciz iddiasında falan bulunabilir, malesef ülkemizde bu aralarda hukuk pek uğramıyor.

Ben de oyle dusunuyorum. Kadini bir gormeniz lazim bir efelenmeler, dayilanmalar. Kadin salonun ortasinda bas bas bagirdi siz kopeksiniz, almanlar size kopek gibi davraniyor diye?!

Amiri geldi, onun yaninda da hic cekinme falan yok, ayni bagirma, yirtinma inanilmaz.

Eksi sozluk icin haber bekliyorum bakalim.

Inanamiyorum boyle birinin kayinvalidem, gelinim, gorumcem olmasini dusunemiyorum, insani cildirtir.

Siz gene Almanya ya gittiniz kurtuldunuz, malesef ülkemizde her yer böyle tiplerle doldu. O yüzden insanlar akın akın Yurt dışına göçmenin yolunu arar oldu.

Yok artık bu ne ya

Çok üzüldüm.. Şikayetvar a da yazmanız ise yarar mı bilemedim

Siz gene Almanya ya gittiniz kurtuldunuz, malesef ülkemizde her yer böyle tiplerle doldu. O yüzden insanlar akın akın Yurt dışına göçmenin yolunu arar oldu.

Maalesef cok uzgunum. Sonucta ben turkum, ulkemi de seviyorum ve donmeyi de dusunuyorum ara ara.

Cok naif iyi insanlar da var, bunun gibiler de. Yakinda kurtuluruz insallah ulkece.

Evet konsoloslukta ben de bir kac defa azar yedim ama bu bambaska bir seydi yahu, kadin ustume yurudu bilegimi kivirdi. Hic korkusuzca.

Uyap vatandastan şikayetçi olabilirsiniz eğer e imzaniz var ise.
İfade kısmında da konsolosluk devreye giriyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…