Dava bitimi Avukat azledilmeli.mi

Seninle evlenecek düğün yapacak bu sefer dedi

Siz de inandiniz tabi

Siz burada ciddi ciddi bize saf ayağına yatıyorsunuz ama aslında çok tehlikelisiniz. Söz konusu para olunca her şeyi bilir kuruşu kuruşuna hesaplar düşünürsünüz, ama nir çocuk yaptığın kocanı tanımıyor gibi ;
Evlencem dedi bende inandım dersiniz. Sizin gibi insanlara çokk kızıyor çok sinirleniyorum. İnandırıcı gelmiyorsun artık bana , nabza göre ilerliyorsun sanki. Ben sadece çocuğa üzüldüm.

Hamile kalmazmış, hormonları iyi değilmiş.
Burada millet kaç kat korunmaya rağmen hamile kaldım diye konu açıyor beyazlale hormonları iyi değil diye güvende. Bence hamile kalmayı istiyor eğer öyle olursa eski kocası davullu zurnalı düğünle kendisini geri alacak sanıyor. Hamile kalınca da konu açacak" aaa hormonlarım da hiç iyi değildi ama hamile kaldım bu mucize bebek geri birleşmemiz için ilahi bir işaret "

Daha önce de bu konuyla ilgili konu açmıştınız onu da anlamamıştım bunu da anlamadım. Biraz daha anlaşılır yazsanız? Telefondan yazıyor olmanız bahane değil bu arada ben bu sitedeki bütün mesajlarımı hep telefonla yazdım. Ne olmuş anlamak için sayfalarca okumak durumunda kalıyoruz. Konuya yorumuma gelince siz avukatınızdan önce bakış açınızı, zihniyetinizi değiştirin. Keşke mümkün olsa da çocuğunuz anne babasını değiştirebilse. Bu kadar mı meraklısınız illa hayatınızda bir erkeğin olmasına sırtınızı ona yaslamaya? Çalışan kadınsınız dahası annesiniz çocuğunuz için dimdik durmak varken sizin hep eski eşinizin yanında olmak için bahaneniz var. Çocuk işin bahanesi sizin tek derdiniz kendi rahatınız. Ne yaptığınız ne istediğiniz belli değil bir konuda hayatıma yeni birini alabilir miyim diyorsunuz öbür konuda eski kocamı özledim diyorsunuz. Çocuğunun kendisinden olmadığını düşünen adama, babanızı döven adama hala koşa koşa gidiyorsunuz ya siz akıllanmazsınız

Anlamadın Anlamıyorsun Anlamayacaksın.
Avukatlar bile beni uğraştırma diyebiliyor. Artık nasıl bibiklediysen.....
Üç kuruşun hesabını yapma artık yeter. Niye kendini rezil ediyorsun.
O kocan olacak arsızda seninle yatıyor birde utanmadan adliye koridorlarında mı bağırıyor. Keşke üremeden evli kalsaydınız ikiniz. Şimdi üç kişinin hayatını daha yakacaksınız

sizin gerçekten psikolojik sorunlarınız var ve ben bu kadar anlatım bozukluğu ve yazım yanlışı yapan birinin öğretmen olduğuna inanamıyorum.

cimrisiniz, gurursuzsunuz, yalancısınız, saf değil saf görünmeye çalışan cin gibi de birisiniz.

günlerdir sizin konularınıza denk geliyorum ve hem konularınız hem de yorumlara yazdığınız cevaplar insanı çileden çıkartır şekilde.

bir an önce yardım alın yoksa bu gidişle "evladınızı" elinizden alırlar.

Boşanmak üzere olduğunuz eşinizle sevişmeden önce korunmayi bari akıl etmiş olmanızı temenni ediyorum,ya hamile kalırsanız???

Kizlar avukatı azil ettim.314 lira tuttu ama sorun değil.kafam rahat.tam kesinlesme aşamasında avukat azil ettiğim.icin avukatın azli tebliğini ve azli kabulünü bekleyecekmisim

avukat senın vekaletnamenle ne gibi işler yapabilir ki ? Boşu boşuna verdiğin 314 lira olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…