Dava bitimi Avukat azledilmeli.mi

Adamın evi arabası falan vardı da mı vermedi?

Boşanınca nafaka almışsın, çocuğun kreşi de ödenecek, dana ne yapsın adam.

Ben hani gerektiği yerde kadınları savunurum da bazen abartıyoruz, adamın canını mı alacağız? O çocuk ortak paydanız olduğu için ona bakmak zorunda ama boşandıktan sonra size bakmak zorunda değil, çalışıyorsunuz çünkü. Çocuğunuz olmasa bu kadarını da alamayacaktınız. Adam evlense siz mahvolursunuz , şimdiden kendinizi hazırlayın her şeye.

Seninle evlenecek düğün yapacak bu sefer dedi

Psikolog musun.aakinca görmedim bedenini öyle kolay açamam kimseye ama o farklı idi

Arsa araba vardı.esyalar da inşa kaldı.evden yavrumla çıktım.nafakayi da odesin

Ya burada 18848747737737377388 kere söylendi ama inat ettiniz.
Hanımefendicim, ruh ve akıl sağlığınız iyi değil .
Konudan anladığım, avukatı da hayatindan bezdirdiginiz
Ve eski kocanız sizinle yeniden düğünlü evlenicem diyip ilişki yaşamışsınız bu.
Hayır buna inandınız mi? Velev ki gerçek, ya siz bu adamdan şiddet, tehdit, hakaret, iftira ne varsa gormediniz mi?
Adam azıcık gel dese koşa koşa gidiyorsunuz.
Kendinize hic mi saygınız yok?
Bu adamdan hiç mi soğumadınız?

Ev kuracağınıza emin misiniz o parayla . Önceki konunuzda 2 kuruş fazla vereceksiniz diye aklınız çıkıyordu 40 takla atıyordunuz 40 bine aman dokunmayayım diye. 1 ay içinde hamileyim ( eski ) kocam istemiyor diye konu açmazsanız %99 evine gittim benle sevişti sonra da hakaret etti diye konu açacaksınız. Bari isminizi değiştirmeyin söyleyen olmasa anlayamıyoruz, takipteyiz bakalım

Evi çocuğum için sıcak bir yuva yapicam.cok güzel olucak.heyecanliyim

Boşanma sürecinde ozlersin, duygusal boşluk vs olur da, tehdit, hakaret, şiddet şiddet gördüğü kocaları ile de mi oluyor?

Hamile kalmazmış, hormonları iyi değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…