- Konu Sahibi Beyazlale144
-
Pisman değilseniz diyecek bisey yok. Soz de yok. Ondan yormayin kendinizi. Gerçekten anlamamakta direniyorsunuz. Yaptiginiz seyi normalmis gibi anlatmayin. Ben en cok cocuga uzuldum.O öyle düşünsün.ben de istedim.pisman değilim.
Seninle evlenecek düğün yapacak bu sefer dediDaha gitmiş bu cumartesi adamla beraber olmuşsunuz, kaldıki boşanalım lafını ağzınıza aldığınız an zaten nikah düşüyor zaten boşanmış sayılıyorsunuz. Ha ben işin o kısmını düşünmem diyorsanız, nasıl içiniz alıyor onca şeyden sonra ?? Daha bi de hala kocam o benim diyorsunuz. Kusura bakmayın ama ben artık sizin normal olduğunuzu düşünmüyorum. Adam bi değişik sen bir değişiksin ama hala ısrarla üstüne basa basa eşim de eşim diyorsun. Çocuğuna da yanlızca çocuk. Bence otur önce bir kendine yakıştırdığın şeyleri hesap et tart daha sonra avukata kafayı tak, avukat bile artık uğraşmak istememiş. Nasıl bi hayat bu ya , hafta sonu onca şeyin üstüne birliktelik yaşa hafta içi koridorlarda birbirinize hakaret edin.
Psikolog musun.aakinca görmedim bedenini öyle kolay açamam kimseye ama o farklı idiArkadaşlar gelen danışanlarımdan biliyorum boşanma sürecinde ilişkiye giren çift sayısı çok fazla hatta boşandıktan sonra da devam eden var. Nikah düşse de alışkanlıklar bildik biri vs derken cinsellikte sakınca görmüyorlar.
Arsa araba vardı.esyalar da inşa kaldı.evden yavrumla çıktım.nafakayi da odesinAdamın evi arabası falan vardı da mı vermedi?
Boşanınca nafaka almışsın, çocuğun kreşi de ödenecek, dana ne yapsın adam.
Ben hani gerektiği yerde kadınları savunurum da bazen abartıyoruz, adamın canını mı alacağız? O çocuk ortak paydanız olduğu için ona bakmak zorunda ama boşandıktan sonra size bakmak zorunda değil, çalışıyorsunuz çünkü. Çocuğunuz olmasa bu kadarını da alamayacaktınız. Adam evlense siz mahvolursunuz , şimdiden kendinizi hazırlayın her şeye.
Siz de inandiniz tabiSeninle evlenecek düğün yapacak bu sefer dedi
EvetSiz de inandiniz tabi
Evi çocuğum için sıcak bir yuva yapicam.cok güzel olucak.heyecanliyimEv kuracağınıza emin misiniz o parayla . Önceki konunuzda 2 kuruş fazla vereceksiniz diye aklınız çıkıyordu 40 takla atıyordunuz 40 bine aman dokunmayayım diye. 1 ay içinde hamileyim ( eski ) kocam istemiyor diye konu açmazsanız %99 evine gittim benle sevişti sonra da hakaret etti diye konu açacaksınız. Bari isminizi değiştirmeyin söyleyen olmasa anlayamıyoruz, takipteyiz bakalım
Arkadaşlar gelen danışanlarımdan biliyorum boşanma sürecinde ilişkiye giren çift sayısı çok fazla hatta boşandıktan sonra da devam eden var. Nikah düşse de alışkanlıklar bildik biri vs derken cinsellikte sakınca görmüyorlar.
Bir nevi Stockholm sendromu bu iste.Boşanma sürecinde ozlersin, duygusal boşluk vs olur da, tehdit, hakaret, şiddet şiddet gördüğü kocaları ile de mi oluyor?
1000 lira nafaka, 850 de çocuk yardımı alıp, çocuğu 100 lira için eski ve tekin olmayan bir binada yaşatmak mi sıcak yuva?Evi çocuğum için sıcak bir yuva yapicam.cok güzel olucak.heyecanliyim
Valla ne yiyip iciyorsaniz bize de soyleyin bu kafa cok iyi..yapmayin kendinize bu kotulugu caniniz cok yanacak sonra.
Bir nevi Stockholm sendromu bu iste.
Binaya tekrar baktım gündüz gozuyle.gayet güzel.karsi komşum memurlar.uat komşum aile yine.1000 lira nafaka, 850 de çocuk yardımı alıp, çocuğu 100 lira için eski ve tekin olmayan bir binada yaşatmak mi sıcak yuva?
Sorun 100 lira değil.elektrigi suyu ortak olan yerde oturmam ben ve başka boş daire yoktu.1000 lira nafaka, 850 de çocuk yardımı alıp, çocuğu 100 lira için eski ve tekin olmayan bir binada yaşatmak mi sıcak yuva?
Sevgilisi de olsam bağırması gururumu çok kırdı.evet sevistim resmi eşimle nolmussss.ama herkes onu ayıplar beni.degil
Hamile kalmazmış, hormonları iyi değilmiş.Ev kuracağınıza emin misiniz o parayla . Önceki konunuzda 2 kuruş fazla vereceksiniz diye aklınız çıkıyordu 40 takla atıyordunuz 40 bine aman dokunmayayım diye. 1 ay içinde hamileyim ( eski ) kocam istemiyor diye konu açmazsanız %99 evine gittim benle sevişti sonra da hakaret etti diye konu açacaksınız. Bari isminizi değiştirmeyin söyleyen olmasa anlayamıyoruz, takipteyiz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?