Dava bitimi Avukat azledilmeli.mi

Beyazlale144

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
369
-21
18
42
Kizlar avukatın hep ilgisizdi.bugun hükmün düzeltilmesi işlemi yapıldı ve adliyede ex eşle birbirimize girdik.anlasmal boşanmada avukat hanım artış oranını tefe yazmış.tefe yerine yi Üfe kullaniliiyor.bunun düzeltmesini yapmak için mahkeme sırasındayiz.
Bu ex es benim avukatına gidip kendisi de benim avukatima düzelttim için dilekçe yazdırmış.anlasmali boşanma metninde 1000 lira nafaka 850 kreş yardımı deniliyordu da oraya fatura ibraz edilmek kosuluylayi eklemek istemiş.avukati ben TTuttum ama parasını ex eşle yarı yarıya ödedik.bisanma kosulumdu.masraflar yarı yari olacaktı.
Bu gitmiş avukata dilekçe yazdırmış.avukat da buna demiş ki aman beyaz laleye söyleme şimdi onunla uğraşamam.ben yazdım.diceksin.
Dilekçeyi gördüm kalemde.profesyonel yazılmıştı.avukat elinden çıkmış.bwnim avukatın üslubuyla yazılmış.avukati aradım eşime dilekçe yazmissiniz dedim.basimdan gitsin diye yazdım dedi
Benim neden haberim yok dedim.onemsiz bişi idi basım da kalabalıktı arayamamdim dedi.dedim ki siz benim vekilimsiniz.bu ne kadar etik????dosyaya dilekçe yazıyorsunuz.ustelik davalıya yazıyorsunuz ve benim haberim Yok.sonrasinda eşimle birbirimize girdik.ben dedim.ki benim avukatimla nasıl benden habersiz dilekçe yaxarsin.kadin ücretin yarısını ondan aldı ya o yüzden yardımcı oldu.ben de diyorum.ki anlaşmalı boşanma maddesi duzeltilwcekse benim de bilmem geeekirdi.
Adliye koridorlarında evime gelip benimle ilişkiye giriyorsun.evime gelme diye bağırıyor.rezillik çıkarıyor.seni.kimse sevmiuo diyor.kurumundan sürgün yiyen sensin ama diuorum.uzerime yürüyor.gozdagi veriyo.
Hakim karşısında da tartışıyoruz.ben diyorum kinavukatla gizli kapaklı işler çevriliyor benim haberim yok.esimin düzelttim işlemi reddedildi.hakim dedi ki okusaydin.benimki kabul edildi.esim yanımdan geçerken bana homurdanarak o... Dedi.o an iyi ki bosanmisim.dedim.
Sorun şu bu avukata dava açma yetkisi verdim verkaletle.azil 300 lira.azletmesem vekaletin kötüye kullanım durumu

Verdiği nafaka karşısında adam sanırım bir belge istiyo ve bunu ekletmiş bunda bu kadar tantana çıkaracak ne var?
Adliyede kocanla yasadigin şeyin avukatinla ne alakası var? Neyi ne için anlatmışsın konular birbirine girmis, kimi neden sucluyorsun anlaşılmıyor.

Aynen. müvekkil yalvarsa da açmayız. Masrafını, ücretini getirecek ya da sözleşmeyle her şey netleşecek ki açsın. Işsiz miyiz milletin vekaletiyle evcilik oynayalım. Bazen mantıklı düşünmek ne kadar zor oluyor hayret ediyorum.

Bunda sorun yok ama düzelttim için dilekçeyi yazan benim avukatim.sana sorarsa ben yazdım de.beni karıştırma demiş.ben onunla uğraşamam demiş benim için
Bunu diyen benim avukatın.dedigi kişi davalı eş.ki zamanında bana şiddet de uygulamıştı eşim.saskinim.neden bundan haberim yok.ustelikavukat kendim yazdım dersin.diye yalan soyletyirmis.
Anlasmada temel.zam oranını bile yanlış yazmış.ne biliyimtutturmus bunda sana zarar veren bişi yok diyo.sorun o değil.duzeltim yapılacaksa bir bilseydim bir fikrim alınsaydı.gizli kapaklı olmasaydi

Siz davalı için dilekçe yazıp sonra bunu davacıya söyleme dediniz mi.bu bana etik gelmedi

Avukat hanım azil sadece noterden mi olur.mahkemeye dilekçe vwrebilir. Miyiz

Lanet olsun.bu hasıl.oldu.igrenc olan bu değil.koridorlarda bunu bağırması.vok değersiz sokak kadını gibi hissettim.kendimi
Sen kendine değer vermiyorsun ki.Adam neden versin? Onca olaydan sonra yüzünü göstermemen lazım o adama ah ahhh!

Azledin içiniz rahat etsin. Diğer konular geride kalmış zaten. Boşverin gitsin.

Sen kendine değer vermiyorsun ki.Adam neden versin? Onca olaydan sonra yüzünü göstermemen lazım o adama ah ahhh!
Artik nefret ettim.ondan.halen boşanma gerçekleşmedi.evine gittim.kaldim orada.duyhusal bisiler oldu.iliskiye girdik ama bu herkesin önünde bağıra bağıra söylenilir mi.tam anlamıyla tilsindim.

Cinselliği zorla yaşamadım ama o başlattı.dostca görüşüyorduk.cocuk anne babayı yan yana görünce mutlu oluuordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…