Dava süreci

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hbn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
190
86
28
32
Merhaba ben iki hafta oldu çekişmeli dava açtım yüklü tazminat istedim şiddet ve aldatma . Eşim bi kaç gündür Davayı geri Çek Farklı bi şehre yerleşelim Orda bi hayat kuralım terapiye gidelim yuvamızı yıkma diyor sizce bi plan mı yoksa içten mi nasıl anlarım

Sakın inanmayın lütfen hataya düşmeyin lütfen diyorum çoçugunuz olsa bile inanmayın kadın cinayetleri var ülkemizde size neler yapmış affetmek mi istiyorsunuz yoksa size yaptiklarini kaldirabilecekmisiniz???

Genelde kalbini dinle denir ama ben aklını dinle diyeceğim.

Size bunlari yapmış affedecek gibisniz

Şiddet ve aldatma nasıl bir samimiyet arıyorsunuz gerçekten şaşırdım

Hep böyle yapıyorlar, tazminattan kurtulmak için yapılan bir teklif bu,duymak istediğiniz şeyler söylemiş bunun için de size.
Ben de çekişmeli dava açtığım gün aynı teklifleri işittim

Arkadaşlara katılıyorum. Boşandıktan sonra konuşalım de.

Anladım o zaman hiçbir surette emin olamaz..umarım davayı çekmez. Çok istiyorsa esi boşandıktan sonra uğraşıp gönlünü alabiliyorsa alsın.
Ben dava açtığım gün ex kişi de barışalım davayı çek diye gelip ağlamıştı.Bir gün dedim istersen davayı anlaşmalıya çevirelim öyle deneyelim tmm demişti ama ben yaşadıklarımı hazmedemeyecegim için uygulamaya koymadım

Bunları yaptıktan sonra davayı çekip barışırsanız. Bir dahaki anlaşmamanız halinde aldatdığına ve darp etdiğine dair kanıtları mahkemeye sunamazsınız. O şuan kendini kurtarma derdinde tazminat ödememek için. Çıktığınız yoldan dönmeyin.

Yaşadıklarınızı bilmiyorum ama kendinizi ve neyi kabul edip edemeyeceğinizi en iyi siz bilirsiniz. En iyisini yapmışsınız bence. Zaten pişman olan insan boşandıktan 1 sene sonra da gelip gönül kazanmaya çalışır. 2.'ye aynı insanla evlenip mutlu olan da tanıyorum ben bazıları hatalarından ders alıyor.

Plan muhtemelen. Sizi sevse zaten dövmezdi, aldatmazdı da. Davayı geri çekerseniz şiddet ve aldatmayı sunarak boşanamazsınız bir daha, haklarınızdan vazgeçmiş olursunuz. Tazminat ve nafakayı alın çok istiyorsanız boşanmadan sonra bir şans verirsiniz ama onu da yapmayın bence.

Aynı gerekçe ile tekrar dava açamıyorsunuz diye biliyorum. Muhtemelen haklı tazminat sebeplerini yok etmek istiyor.
Şiddet ve aldatma gibi kocaman iki büyük sorun var. Akıllanacak adam ne şiddet gösterir ne de evdeki hanımını aldatır.

Ya hep aynı diyaloglar valla çok yorucu. Bu aldatan erkeklerin toplaştığı bir klüp mü var? Ağız birliği etmiş gibi boşanmaya giden herkes ‘yuvamızı yıkmayalım, affet’ diye karısına yalvarıyor.
Sizde diyemediniz mi bunları yapıp yuvasını yıkıma götüren sen değil misin? Aklın neredeydi?
Kadının duygusallığına oynuyor aklınca, çocukta varsa ‘evladımız, yuvamız, babasız büyümesin vs’ devam ediyor.
Hayır merak ediyorum; il değiştirince ne fark edecek, il sınırını geçince adamın karakteri sınırın diğer tarafında mı kalıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…