Sakın inanmayın lütfen hataya düşmeyin lütfen diyorum çoçugunuz olsa bile inanmayın kadın cinayetleri var ülkemizde size neler yapmış affetmek mi istiyorsunuz yoksa size yaptiklarini kaldirabilecekmisiniz???Merhaba ben iki hafta oldu çekişmeli dava açtım yüklü tazminat istedim şiddet ve aldatma . Eşim bi kaç gündür Davayı geri Çek Farklı bi şehre yerleşelim Orda bi hayat kuralım terapiye gidelim yuvamızı yıkma diyor sizce bi plan mı yoksa içten mi nasıl anlarım
Genelde kalbini dinle denir ama ben aklını dinle diyeceğim.Merhaba ben iki hafta oldu çekişmeli dava açtım yüklü tazminat istedim şiddet ve aldatma . Eşim bi kaç gündür Davayı geri Çek Farklı bi şehre yerleşelim Orda bi hayat kuralım terapiye gidelim yuvamızı yıkma diyor sizce bi plan mı yoksa içten mi nasıl anlarım
Size bunlari yapmış affedecek gibisnizMerhaba ben iki hafta oldu çekişmeli dava açtım yüklü tazminat istedim şiddet ve aldatma . Eşim bi kaç gündür Davayı geri Çek Farklı bi şehre yerleşelim Orda bi hayat kuralım terapiye gidelim yuvamızı yıkma diyor sizce bi plan mı yoksa içten mi nasıl anlarım
Şiddet ve aldatma nasıl bir samimiyet arıyorsunuz gerçekten şaşırdımMerhaba ben iki hafta oldu çekişmeli dava açtım yüklü tazminat istedim şiddet ve aldatma . Eşim bi kaç gündür Davayı geri Çek Farklı bi şehre yerleşelim Orda bi hayat kuralım terapiye gidelim yuvamızı yıkma diyor sizce bi plan mı yoksa içten mi nasıl anlarım
Bu da ispatlanirsa dava red olurSadece davayı çekmeden devam edelim derseniz anlarsınız. zaten çekişmeli ise uzun sürer o.
Hep böyle yapıyorlar, tazminattan kurtulmak için yapılan bir teklif bu,duymak istediğiniz şeyler söylemiş bunun için de size.Merhaba ben iki hafta oldu çekişmeli dava açtım yüklü tazminat istedim şiddet ve aldatma . Eşim bi kaç gündür Davayı geri Çek Farklı bi şehre yerleşelim Orda bi hayat kuralım terapiye gidelim yuvamızı yıkma diyor sizce bi plan mı yoksa içten mi nasıl anlarım
Anladım o zaman hiçbir surette emin olamaz..umarım davayı çekmez. Çok istiyorsa esi boşandıktan sonra uğraşıp gönlünü alabiliyorsa alsın.Bu da ispatlanirsa dava red olur
Ben dava açtığım gün ex kişi de barışalım davayı çek diye gelip ağlamıştı.Bir gün dedim istersen davayı anlaşmalıya çevirelim öyle deneyelim tmm demişti ama ben yaşadıklarımı hazmedemeyecegim için uygulamaya koymadımAnladım o zaman hiçbir surette emin olamaz..umarım davayı çekmez. Çok istiyorsa esi boşandıktan sonra uğraşıp gönlünü alabiliyorsa alsın.
Bunları yaptıktan sonra davayı çekip barışırsanız. Bir dahaki anlaşmamanız halinde aldatdığına ve darp etdiğine dair kanıtları mahkemeye sunamazsınız. O şuan kendini kurtarma derdinde tazminat ödememek için. Çıktığınız yoldan dönmeyin.Merhaba ben iki hafta oldu çekişmeli dava açtım yüklü tazminat istedim şiddet ve aldatma . Eşim bi kaç gündür Davayı geri Çek Farklı bi şehre yerleşelim Orda bi hayat kuralım terapiye gidelim yuvamızı yıkma diyor sizce bi plan mı yoksa içten mi nasıl anlarım
Yaşadıklarınızı bilmiyorum ama kendinizi ve neyi kabul edip edemeyeceğinizi en iyi siz bilirsiniz. En iyisini yapmışsınız bence. Zaten pişman olan insan boşandıktan 1 sene sonra da gelip gönül kazanmaya çalışır. 2.'ye aynı insanla evlenip mutlu olan da tanıyorum ben bazıları hatalarından ders alıyor.Ben dava açtığım gün ex kişi de barışalım davayı çek diye gelip ağlamıştı.Bir gün dedim istersen davayı anlaşmalıya çevirelim öyle deneyelim tmm demişti ama ben yaşadıklarımı hazmedemeyecegim için uygulamaya koymadım
Plan muhtemelen. Sizi sevse zaten dövmezdi, aldatmazdı da. Davayı geri çekerseniz şiddet ve aldatmayı sunarak boşanamazsınız bir daha, haklarınızdan vazgeçmiş olursunuz. Tazminat ve nafakayı alın çok istiyorsanız boşanmadan sonra bir şans verirsinizMerhaba ben iki hafta oldu çekişmeli dava açtım yüklü tazminat istedim şiddet ve aldatma . Eşim bi kaç gündür Davayı geri Çek Farklı bi şehre yerleşelim Orda bi hayat kuralım terapiye gidelim yuvamızı yıkma diyor sizce bi plan mı yoksa içten mi nasıl anlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?