Davali oldugum esim kafasini duvarlara vurdu

Myrah68

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
812
717
103
32
Arkadaslar bugun icim parcalandi beni yıllardır umursamayan esim ailesinin yaninda 5 yıl çocugumla birakan yanina gittiğimde kadın olduğumu unutturan eve hapseden esim!
Dün geceden beridir kapinin onunde uyuyor benimle barismak istiyor bugun mahkeme karar vermis gecici olarak çocuğun velayeti bana verilmiş benim donememi istedi geceden beridir asagida apartmanın önünde uyudu sonra çocuğu balkona cikarmamizi istedi bende bir akrabama verdim çıkarsın diye balkonda çocuğum onunla konusurken bi anda kendi kendine vurmaya başladı ben görmedim ama basini duvarlara vurma sesi bana geldi kendimden gectim kizlar beni aradı eger ona dönmezsem kendini catiya cikip asagi atacağını söyledi bende polis cagirdim kendine zarar vermesin diye polis gelince kapida aileme bana aglayarak yalvardi gozlerime baktığında pismanligini görüyorum ama is isten gecti artik ben onu bi yabanci gibi görüyorum ona üzülüyorum ama sanki yabancıymış gibi o kdr yaşadıklarımdan sonra kızlar ona dönemem keşke dönebilecek herseye yeniden başlayacak gücum olsaydı ama o bu hareketleriyle bile bizi hem cok korkuttu hemde çok üzdü

Yazik ne kadar pişman olsada huylu huyundan vazgecermi yüz bulunca yine aynısi olur kanımca
Bende oyle düşünüyorum ama o yaptiklari gozumun onunden gitmiyor bana o kdr cektiren insana ağladım ama onu sevdiğim veya birsey hissettigim.icn degil insan oldugu icin belliki yalnız kalmaktan korkuyor

Ben sanırım taş kalpliyim hiç üzülmedim.Geçmişte hata yapanlara üzülemiyorum.
Sabret bu da geçer.Kendine bişey yaparsa da kendi sorunu .Canınızı seviyorsanız çok da umursamayın.
Gecermi gercekten unutulur mu acilar oglum o ani gordu basini duvara vurmasini cocufum.mahfoldu

Bu zamana kadar nerdeymis aklı ?? Bir kadın eşinden ve evinden çok çabuk soğumaz kim bilir neler yaptı bu zamana kadar. Su erkekler de bir alem ! Arkadaş madem pişman olacaksın ne diye kadını kendinden soğutursn . Oh olsun !

Yasadiklarim eski msjlarimda var canim bence sen okumuştun onları malesef neler cektim birde oglum var 4 yasinda hic istemezdm bu duruma gelmeyi cocugumun babasıyla mutlu olmak isterdm ama o elini kolunu bagladi 5 yil boynca sadece ben uğraş verdm sonunda o yuvaya tekmeyi vurup yikanda o oldu simdi kim yuvami yikti derdinde kendini hala hatali gormuyor ama parçaladi kendini

Gecermi gercekten unutulur mu acilar oglum o ani gordu basini duvara vurmasini cocufum.mahfoldu
Tatlım geçen sana geçmiş zaten kaba anlamda anlama lütfen.
Acıyı geçirmek öyle kolay ki bu da uzak durmakla oluyor maalesef.
Çocuk ileride anlar neyin ne olduğunu,Hoş olmamış görmesi ama açıklanabilir başka bir şekilde.

Eşiniz gibiler için söylenmiş olmalı kafanı taşlara vuracaksın ama iş işten geçmiş olacak diye. Kaybetme korkusu yaşamadığı zamanlarda nasıl hoyratmış, şimdi dank etmiş kaybettikleri , yerlere atmış kendini. Bence sizi kaybettiği için değil de ben bunu kendime nasıl yaptım diye vuruyor kafayı duvarlara. Bazı insanlar böyle malesef, kaybetmeden görmüyorlar nasıl kırıp döktüklerini. Ben olsaydım geçmiş ola... derdim

Hiç hatırlamıyorum canım o kdr çok böyle sorunu olan insan var ki karışıyor. Neyse bu önemli değil.. affetme !! Belki zor olacak ayakta kalmak zorundasın... Yaşın da çok küçük daha da dik durmak zorundasn

Malesef oyle ben zamaninda cok uyardim beni kaybedeceksin dikkat et artik sabredemiyorum demistim ona ragmen devam etti

Siz de onca eziyete kötülüğüne rağmen bunları yaptı diye hemen eriyin davadan vazgeçin demi.Böyle yapan adamlara inanmayın yahu sizi kandırıp aynı şeye devam edecekler.
Üzüldum ama vazgecmem davamdan cunku düzelmeyecek bu duruma gelen hicbir evlilik duzelmez daha kotu duruma gelir ama duzelecek bile olsa suan bende onu sevecek kalp yok ona benm hayatimda yer yok artik

Eziyet ederken, uzerken her şey güzel. İş boşanmaya gelince cok pişmanım. Hiç üzülmedim ya. O size açımış mıydı siz ona acıyorsunuz.
Herkes sizin dediginizi diyor ama iste o halde görünce üzüldum ama zaten ne kaybettiysem merhametmden kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…