Bende oyle düşünüyorum ama o yaptiklari gozumun onunden gitmiyor bana o kdr cektiren insana ağladım ama onu sevdiğim veya birsey hissettigim.icn degil insan oldugu icin belliki yalnız kalmaktan korkuyorYazik ne kadar pişman olsada huylu huyundan vazgecermi yüz bulunca yine aynısi olur kanımca
Gecermi gercekten unutulur mu acilar oglum o ani gordu basini duvara vurmasini cocufum.mahfolduBen sanırım taş kalpliyim hiç üzülmedim.Geçmişte hata yapanlara üzülemiyorum.
Sabret bu da geçer.Kendine bişey yaparsa da kendi sorunu .Canınızı seviyorsanız çok da umursamayın.
Aynen oyle son pismanlik asla fayda etmiyor cunku zaten bu seviyeye gelinmsse hiçbirşey bir daha duzelmeyecekAdam pişman olmuş belli ama son pişmanlık fayda etmiyor malesef
Hakkında hayırlısı olsun
Yasadiklarim eski msjlarimda var canim bence sen okumuştun onları malesef neler cektim birde oglum var 4 yasinda hic istemezdm bu duruma gelmeyi cocugumun babasıyla mutlu olmak isterdm ama o elini kolunu bagladi 5 yil boynca sadece ben uğraş verdm sonunda o yuvaya tekmeyi vurup yikanda o oldu simdi kim yuvami yikti derdinde kendini hala hatali gormuyor ama parçaladi kendiniBu zamana kadar nerdeymis aklı ?? Bir kadın eşinden ve evinden çok çabuk soğumaz kim bilir neler yaptı bu zamana kadar. Su erkekler de bir alem ! Arkadaş madem pişman olacaksın ne diye kadını kendinden soğutursn . Oh olsun !
Tatlım geçen sana geçmiş zaten kaba anlamda anlama lütfen.Gecermi gercekten unutulur mu acilar oglum o ani gordu basini duvara vurmasini cocufum.mahfoldu
Hiç hatırlamıyorum canım o kdr çok böyle sorunu olan insan var ki karışıyor. Neyse bu önemli değil.. affetme !! Belki zor olacak ayakta kalmak zorundasın... Yaşın da çok küçük daha da dik durmak zorundasnYasadiklarim eski msjlarimda var canim bence sen okumuştun onları malesef neler cektim birde oglum var 4 yasinda hic istemezdm bu duruma gelmeyi cocugumun babasıyla mutlu olmak isterdm ama o elini kolunu bagladi 5 yil boynca sadece ben uğraş verdm sonunda o yuvaya tekmeyi vurup yikanda o oldu simdi kim yuvami yikti derdinde kendini hala hatali gormuyor ama parçaladi kendini
Malesef oyle ben zamaninda cok uyardim beni kaybedeceksin dikkat et artik sabredemiyorum demistim ona ragmen devam ettiEşiniz gibiler için söylenmiş olmalı kafanı taşlara vuracaksın ama iş işten geçmiş olacak diye. Kaybetme korkusu yaşamadığı zamanlarda nasıl hoyratmış, şimdi dank etmiş kaybettikleri , yerlere atmış kendini. Bence sizi kaybettiği için değil de ben bunu kendime nasıl yaptım diye vuruyor kafayı duvarlara. Bazı insanlar böyle malesef, kaybetmeden görmüyorlar nasıl kırıp döktüklerini. Ben olsaydım geçmiş ola... derdim
Üzüldum ama vazgecmem davamdan cunku düzelmeyecek bu duruma gelen hicbir evlilik duzelmez daha kotu duruma gelir ama duzelecek bile olsa suan bende onu sevecek kalp yok ona benm hayatimda yer yok artikSiz de onca eziyete kötülüğüne rağmen bunları yaptı diye hemen eriyin davadan vazgeçin demi.Böyle yapan adamlara inanmayın yahu sizi kandırıp aynı şeye devam edecekler.
Kafasini duvara vurdu şişti korktum belki cinnet gecirir onuda yapar diye. Polis cagirdimCatiya cikip atlasana deseydiniz gorurdunuz atlamayacagini..
Hiiiiic bir seycik olmaz merak etmeKafasini duvara vurdu şişti korktum belki cinnet gecirir onuda yapar diye. Polis cagirdim
Herkes sizin dediginizi diyor ama iste o halde görünce üzüldum ama zaten ne kaybettiysem merhametmden kaybettimEziyet ederken, uzerken her şey güzel. İş boşanmaya gelince cok pişmanım. Hiç üzülmedim ya. O size açımış mıydı siz ona acıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?