Davali oldugum esim kafasini duvarlara vurdu

O zaman acımayı hiç hak eden birisi değil. Bir kişiye yapılacak baş kötülüklerden biri çocukluğunu yaşamasına izin vermemek. Kimine göre belki önemsiz ama, dönüp baktığımızda özlediğimiz hep çocukluğumuz değil mi?

Bende acıdım ama yapabilecegim birsey kalmadi onun icin
tabiki hayatınızın nasıl ilerleyeceğini siz daha iyi bilirsiniz. affedilip dönüleceğini yada dönsenizde olmayacagını birtek siz kestirebilirsiniz.. hayırlısı olsun ..

Erkekler bulmua yolunu ya
Yap et paramparca et aileni bosanma davasini alincada cocuk gibi agla zirla kafayi vur intar et eee kadin yuregi dayanmaz bunlara .valla iyi yontem

Erkekler bulmua yolunu ya
Yap et paramparca et aileni bosanma davasini alincada cocuk gibi agla zirla kafayi vur intar et eee kadin yuregi dayanmaz bunlara .valla iyi yontem
Ya gercekten acindirmak icinmi nasil bunu yapabiliyorlar anlamiyorum acindirmak için degilsede kendi yaptıklarınin hicmi farkinda degiller ksndi düşen ağlamaz derler benmde yuvam yikiliyor ama dik durdum.hep

Yarın çocugun önünde kolunu bacagınıda keserse nolcak? Resmen planlı yapmış çocugunuzu ve kendinizi o adamdan uzak tutun. Hatta koruma talep edin. Yarın birgün sizede zarar vermek için gelebilir. Akıl sağlığını yitirmiş bir psikopat. Bunu çocuğuna nasıl yaşatır bir baba.

Ne güzel demişler son pişmanlık neye yarar? Her şeyin bedeli var buraya kadar...
Neyse gram üzülme sana yaşattıklarının cezasını her gün çeksin.

Gitmeyeceğini sanmış sen yanındayken kıymetinizi bilmemiş.. iş ciddiye binince de boşluğa düşmüş belli ki yanında olan bir ailesi de yok sadece para yiyiciler..
Allah yardımcınız olsun üzüldüm gerçekten...

Hikaye tanidik. Eski esim de yerk ettiginde oglum umurunda degildi. Sevgilisiyle gezip duruyordu. Dava acildiktan sonrahic beni aramayan insanlar 8 ay sonra aramaya basladilar. Yapmayin etmeyin cok kotu diye. Avukatim inanma dedi. Bu durumu cok yasiyoruz genelde dava acildiktan sonra davayi dusurmek icin boyle oyunlar yapabiliyorlar dedi. Geri donersen affetmis oluyorsun tazminat ve butun haklarini kaybediyorsun demisti. Avukatim hakli cikti. Bosanma bitene kadar birlesmek icin her yolu deneyen adam bosanma bitince elini etegini cekti. O yuzden inanma. O sevseydi deger verseydi size kiyamazdi. Yuvasinin yikilmamadi icin ugrasirdi. Donerseniz en fazla bir ay sonra daha da beter sekilde davranacak inanin. Bunun ornekleri cok. Gazetelerin ucuncu sayfalarindaki kadinlarin cogu da eslerine ikinci sansi verenler inan. Birinci seferde olmuyorsa ikinci denemede hic olmaz. Gecmis olsun. Ona da uzulmeyin. Birsey olmaz. Dava bitince eski canavar haline donusur tekrar.

Arkadaşlar belki rol değildi kesin yargı iyi değil bence. Artık insanlar öyle hale geldi ki dakikalık cinnet geçirip ne olaylara sebep oluyorlar.

Aynen öyleler para yiyici anne baba degil.onlar oglum.eger gelini goturursen bize para veremezsin diyen insan onlar bide gelinim gidersen oglum.bize parayi vermez keser gidemezsin diyen insanlar

Aynen öyleler para yiyici anne baba degil.onlar oglum.eger gelini goturursen bize para veremezsin diyen insan onlar bide gelinim gidersen oglum.bize parayi vermez keser gidemezsin diyen insanlar

Eski eşinizde niyetlerini anlayamadı mı neden kendini bu kadar sene kullandırdı? Bundan sonraki süreçte dikkatli olmanız gerek. Hatta bir süre eşinizin yerinizi bilmediği bir yere gidin güvende olun bence.

Ne ekersen aşına o gelir kaşığına demişler eşin yaptıklarının sonucuna katlanmak zorunda konularını okudumda müstahak demekten kendimi alamadım

Ne ekersen aşına o gelir kaşığına demişler eşin yaptıklarının sonucuna katlanmak zorunda konularını okudumda müstahak demekten kendimi alamadım
Maalesef bosanmayi fazlasiyla hak ediyor ama ben boyle kendini parcalamasindan dövünup aglamasindan cok rahatsiz oldum sanki bi tek o uzuluyor sanki yuvasini ben yikiyorum sadece ben sucluyum.gibi ama tam tersine tek suclu o.malesef. benm bu isin icinde payim olsaydi suan boyle rahat olamazdim zaten ama içim.parcalandi yinede nasil bi insan kendi basini vurur oyle ölümüne

Eski eşinizde niyetlerini anlayamadı mı neden kendini bu kadar sene kullandırdı? Bundan sonraki süreçte dikkatli olmanız gerek. Hatta bir süre eşinizin yerinizi bilmediği bir yere gidin güvende olun bence.
Simdi.anlamis bana msj yazmis herseyi yeni anladim diye cok pismanim demis dönersen seni cok.mutlu edicem sana ev isi bile yaptrmam evimin sultani ol demis ye ic yat demis :) ben sabancinin kizi da olsam öyle ye ic yat olamam zamanında ondan bana hizmetci olmasını da istemedim sadece koca ve baba olacaktı ama olamadi onun sorunu buda artik

Duruşunuzdan dolayı tebrikler. Size yaşattıklarını okuyunca sizin onun yüzüne bakıyor olmanıza bile şükretmesi gerekirdi. Ailesi sahip çıksın hiç acımayın.

Nasıl kafaya dank ettiyse artık?

Duruşunuzdan dolayı tebrikler. Size yaşattıklarını okuyunca sizin onun yüzüne bakıyor olmanıza bile şükretmesi gerekirdi. Ailesi sahip çıksın hiç acımayın.
Sahip ciksalar sevinirim ben. Hatta benden sonra mutsuz olmasini da istemem insallah oda mutlu olur bende. Ama ailesi para yemeye varken aileydi simdi savmislar başından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…