O zaman bir an once bir avukat edinin derim.avukat tutmadım
aileminde durumu belli artı benim için masraf yapabilecek durumları yok. eve yeni taşındık daha 2. kiramızı vercektik. bu ayı versek en azından daha uygun bir ev bulana kadar vaktim olurdu. en kötü annemlerin yanına yerleşip bir kaç ay kendimi toparlayana kadar orada kalacağım.Eşinize yazıklar olsun,ailenizden destek alamaz mısınız?
Hukuki süreçle ilgili malesef bilgim yok,hukukçu arkadaşlar yardımcı olacaktır..
bu durumda nafaka verceğini falanda sanmıyorum artıkGünaydın.
Boşanırken ne kadar çirkinleşiyor di mi insanlar?
Neyse şimdilik aileden borç alın da kapatın bu ödemeleri.
Belki daha uygun bir ev bulursunuz da verdiği nafakayla sıkıntı çekmezsiniz.
Tabii bu da mantıklı bir seçenek.aileminde durumu belli artı benim için masraf yapabilecek durumları yok. eve yeni taşındık daha 2. kiramızı vercektik. bu ayı versek en azından daha uygun bir ev bulana kadar vaktim olurdu. en kötü annemlerin yanına yerleşip bir kaç ay kendimi toparlayana kadar orada kalacağım.
Bebelerine vermek zorunda değil mi?bu durumda nafaka verceğini falanda sanmıyorum artık
Şuan çalışmıyorsun değil mi ?aileminde durumu belli artı benim için masraf yapabilecek durumları yok. eve yeni taşındık daha 2. kiramızı vercektik. bu ayı versek en azından daha uygun bir ev bulana kadar vaktim olurdu. en kötü annemlerin yanına yerleşip bir kaç ay kendimi toparlayana kadar orada kalacağım.
Apar topar ailenizin yanına yerlesin, ev sahibiniz anlayısla karsılayacaktır.merhaba kızlar;
eşimle uzun zamandır sorunlarımız vardı. aşamadık. Dün gittim dava açtım anlaşmalı olarak.
şimdi konum şu;
eşim bu ayki ev kirasını, çocuğun okul ve servis parasını ödemiyor. bunları bölüşerek ödüyorduk daha önce.
benimse bu ay kesintim vardı 1.100 tl gibi bir para aldım. kirayı öde dedim. banane benmi oturuyorum neden ben ödeyeyim dedi. çocuğun okulunu, servisini öde o zaman dedim. bana mı sordun yazdırırken öde dedi.
kızlar ben şimdi ne yapayım beş kuruşsuz kaldım ortada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?