davayı açtım

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
merhaba kızlar;

eşimle uzun zamandır sorunlarımız vardı. aşamadık. Dün gittim dava açtım anlaşmalı olarak.

şimdi konum şu;

eşim bu ayki ev kirasını, çocuğun okul ve servis parasını ödemiyor. bunları bölüşerek ödüyorduk daha önce.
benimse bu ay kesintim vardı 1.100 tl gibi bir para aldım. kirayı öde dedim. banane benmi oturuyorum neden ben ödeyeyim dedi. çocuğun okulunu, servisini öde o zaman dedim. bana mı sordun yazdırırken öde dedi.
kızlar ben şimdi ne yapayım beş kuruşsuz kaldım ortada...

Tam bilmiyorum ama tedbir nafakasi konulabliyor. avukat arkadaşlar daha iyi bilir.sonuçta çocuk ortak ve giderini de ortak karşılanmasi gerek.ayrıca eşinizin üstüne ev araba ve varsa onlarda çilenin tedbir koydurun . sanmasın bu arada

avukat tutmadım
O zaman bir an once bir avukat edinin derim.
Adam baya rahat baksaniza, hem anlasmali bosanacak, hem de ne etliye ne de sutluye karismayacak.
Ozellikle cocuk konusundaki tavrina cok sinirlendim.
Sanki o cocuk sadece sizin cocugunuz....
Sorumsuz resmen...

Eşinize yazıklar olsun,ailenizden destek alamaz mısınız?
Hukuki süreçle ilgili malesef bilgim yok,hukukçu arkadaşlar yardımcı olacaktır..

benim kaynım eşinden boşanalı 10 sene oldu
evinin bütün masraflarını çocukların bütün okul masraflarını ayrıca neler neler
kadın ne koparırsam kar ederim diye akla alınmayacak masraflarr

Bilinçli olarak seni yıpratıp boşanmaktan vazgeçmeni istiyor. açık mesaj bana mecbur bunu anlayarak dönsün demeye çalışıyor.

Eşinize yazıklar olsun,ailenizden destek alamaz mısınız?
Hukuki süreçle ilgili malesef bilgim yok,hukukçu arkadaşlar yardımcı olacaktır..
aileminde durumu belli artı benim için masraf yapabilecek durumları yok. eve yeni taşındık daha 2. kiramızı vercektik. bu ayı versek en azından daha uygun bir ev bulana kadar vaktim olurdu. en kötü annemlerin yanına yerleşip bir kaç ay kendimi toparlayana kadar orada kalacağım.

Günaydın.
Boşanırken ne kadar çirkinleşiyor di mi insanlar?
Neyse şimdilik aileden borç alın da kapatın bu ödemeleri.
Belki daha uygun bir ev bulursunuz da verdiği nafakayla sıkıntı çekmezsiniz.
bu durumda nafaka verceğini falanda sanmıyorum artık

Tabii bu da mantıklı bir seçenek.
Zaten boşanma sonrası ilk dönem aileyle beraber olmak daha iyi.
Sonrası kendi yolunuzu çizersiniz inşallah.

Şuan çalışmıyorsun değil mi ?
Ailenin yanında kalırsan onlar çocuğa bakar sen de bir iş bulup çalışırsın,zor dönemler umarım kolaylıkla atlatırsın.
Allah yardımcın olsun

O zaman anlaşmalı boşanma .
Cocugun ozele mı gıdıyor aldıgın maas kuş gibi

Apar topar ailenizin yanına yerlesin, ev sahibiniz anlayısla karsılayacaktır.
En azından bi kac ay idare edersiniz.

Tedbir nafakasi koydurun. Boşanınca cirkinlesen insanlarla evli kaldığına birkez daha yanıyor insan

Ev sahibiyle konussaniz ?

nafaka vermemek gibi bi lüksü var mı acaba.
icra ile bile alıyor devlet artık. sabit işi var mı . sigortalı mı kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…