takı falan kalmadı ki mal paylaşımınada gerek yok ona ait olan televizyonu vardı onuda aldı zatenNe kadar uzarsa uzasın çekişmeliye çevirebilirsiniz davayı. Uzaması sorun olmamalı. Hemen evlenmeyi düşünmüyorsanız tabi. yoksa bütün haklarınız kalacak. Takılar, mal paylaşımı, nafaka, tazminat...
Nafaka ya da tazimat talep etmiyor musunuz? Sanirim calismiyorsunuz.takı falan kalmadı ki mal paylaşımınada gerek yok ona ait olan televizyonu vardı onuda aldı zaten
çalışıyorum ben işim güzel ev taşırken şirketten para çekmiştim şimdi o kesiliyor benden. bir kaç ay dardayım yaniNafaka ya da tazimat talep etmiyor musunuz? Sanirim calismiyorsunuz.
Allah feraha çıkarsın inşallahçalışıyorum ben işim güzel ev taşırken şirketten para çekmiştim şimdi o kesiliyor benden. bir kaç ay dardayım yani
Ne güldüm yaaBu insana adam demeye bin şahit lazım anlaşmalı bosanarak hata yapmışsın avukat tut donuna kadar al yer bezi yaparsın
En kısa zamanda bir avukat bul ve tedbir nafakası için de başvur.merhaba kızlar;
eşimle uzun zamandır sorunlarımız vardı. aşamadık. Dün gittim dava açtım anlaşmalı olarak.
şimdi konum şu;
eşim bu ayki ev kirasını, çocuğun okul ve servis parasını ödemiyor. bunları bölüşerek ödüyorduk daha önce.
benimse bu ay kesintim vardı 1.100 tl gibi bir para aldım. kirayı öde dedim. banane benmi oturuyorum neden ben ödeyeyim dedi. çocuğun okulunu, servisini öde o zaman dedim. bana mı sordun yazdırırken öde dedi.
kızlar ben şimdi ne yapayım beş kuruşsuz kaldım ortada...
Allah yardimciniz olsun.çalışıyorum ben işim güzel ev taşırken şirketten para çekmiştim şimdi o kesiliyor benden. bir kaç ay dardayım yani
Bak sen anlaşmalı diyorsun..şu an ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. kızlarımıda alıp başka bir şehire gidesim var kimseye haber vermeden. annemle bugünki konuşmamızdan sonra onların benim yanımda olmadığını anladım. şu sıralar dua ya çok ihtiyacım var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?