- 28 Ocak 2009
- 34.477
- 57.973
- 1.123
Madem böyle yapıyor anlaşmalı boşanmayın.bu durumda nafaka verceğini falanda sanmıyorum artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Madem böyle yapıyor anlaşmalı boşanmayın.bu durumda nafaka verceğini falanda sanmıyorum artık![]()
yok çalışıyorum benŞuan çalışmıyorsun değil mi ?
Ailenin yanında kalırsan onlar çocuğa bakar sen de bir iş bulup çalışırsın,zor dönemler umarım kolaylıkla atlatırsın.
Allah yardımcın olsun![]()
özele değil devlet ama tam gün aylık 600 tl ödüyorum servisle beraberO zaman anlaşmalı boşanma .
Cocugun ozele mı gıdıyor aldıgın maas kuş gibi
aynı şirkette çalışıyoruz.nafaka vermemek gibi bi lüksü var mı acaba.
icra ile bile alıyor devlet artık. sabit işi var mı . sigortalı mı kendisi.
Anladım bu durumda anlasmalı bosanmaözele değil devlet ama tam gün aylık 600 tl ödüyorum servisle beraber
Çocuğu da tek başına mı yapmışsın peki ne mal adamlar var yamerhaba kızlar;
eşimle uzun zamandır sorunlarımız vardı. aşamadık. Dün gittim dava açtım anlaşmalı olarak.
şimdi konum şu;
eşim bu ayki ev kirasını, çocuğun okul ve servis parasını ödemiyor. bunları bölüşerek ödüyorduk daha önce.
benimse bu ay kesintim vardı 1.100 tl gibi bir para aldım. kirayı öde dedim. banane benmi oturuyorum neden ben ödeyeyim dedi. çocuğun okulunu, servisini öde o zaman dedim. bana mı sordun yazdırırken öde dedi.
kızlar ben şimdi ne yapayım beş kuruşsuz kaldım ortada...
ben biran önce kurtulmanın derdindeyim çekişmeli çok uzar diye biliyorum. allah yardımcım olsun.Anladım bu durumda anlasmalı bosanma
cekısmelı bosan
hem avukatın olur hemde bır suru hakkını alabılırsın
Uzamaz. İki taraf da kararlı olursa en fazla 2. celsede biter. Bence sen ac kocana telefonu, ben simdi gidip davayı cekişmeliye cevirip tedbir nafakası koydurucam maaşına de.ben biran önce kurtulmanın derdindeyim çekişmeli çok uzar diye biliyorum. allah yardımcım olsun.
nasıl devlet okulu. benim çocuk da devlet okulunda. çok fazla değil mi. neden böyle.özele değil devlet ama tam gün aylık 600 tl ödüyorum servisle beraber
çekişmeli yap daha iyi .anlaşmalı olunca çok mu iyi olacak peki. bence çekişmeliye dönben biran önce kurtulmanın derdindeyim çekişmeli çok uzar diye biliyorum. allah yardımcım olsun.
aynı şirkette sigortalı ise nafakanı yatıracak mecbir . devlet icra ile olsa da alıyoraynı şirkette çalışıyoruz.
ben biran önce kurtulmanın derdindeyim çekişmeli çok uzar diye biliyorum. allah yardımcım olsun.
anlaşmalı neden boşanıosun o zaman cocuga nafaka odesin en azındanmerhaba kızlar;
eşimle uzun zamandır sorunlarımız vardı. aşamadık. Dün gittim dava açtım anlaşmalı olarak.
şimdi konum şu;
eşim bu ayki ev kirasını, çocuğun okul ve servis parasını ödemiyor. bunları bölüşerek ödüyorduk daha önce.
benimse bu ay kesintim vardı 1.100 tl gibi bir para aldım. kirayı öde dedim. banane benmi oturuyorum neden ben ödeyeyim dedi. çocuğun okulunu, servisini öde o zaman dedim. bana mı sordun yazdırırken öde dedi.
kızlar ben şimdi ne yapayım beş kuruşsuz kaldım ortada...
nasıl devlet okulu. benim çocuk da devlet okulunda. çok fazla değil mi. neden böyle.
tam gün gidiyor okulua
kendisi şöför sabah çıkıyor şirketten akşam dönüyor hiç görmüyorum yani onuuzasın.böyle adamla anlaşmalı boşanılmaz. ne hakkınız varsa sonuna kadar sahip çıkın. allah yardımcınız olsun.
bir de aynı şirkette görürsünüz birbirinizi. o nasıl olacak ki
kendisi şöför sabah çıkıyor şirketten akşam dönüyor hiç görmüyorum yani onu[/QUOTE
iyi bari. birde her gün görseniz bu şartlarda hiç çekilmez
Diğer konularınıza bakınca hatırladım sizi,aynı şirkette çalışmaya devam mı edeceksiniz ?yok çalışıyorum ben