• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

davayı açtım

merhaba kızlar;

eşimle uzun zamandır sorunlarımız vardı. aşamadık. Dün gittim dava açtım anlaşmalı olarak.

şimdi konum şu;

eşim bu ayki ev kirasını, çocuğun okul ve servis parasını ödemiyor. bunları bölüşerek ödüyorduk daha önce.
benimse bu ay kesintim vardı 1.100 tl gibi bir para aldım. kirayı öde dedim. banane benmi oturuyorum neden ben ödeyeyim dedi. çocuğun okulunu, servisini öde o zaman dedim. bana mı sordun yazdırırken öde dedi.
kızlar ben şimdi ne yapayım beş kuruşsuz kaldım ortada...
Çocuğu da tek başına mı yapmışsın peki ne mal adamlar var ya :KK12:

ben biran önce kurtulmanın derdindeyim çekişmeli çok uzar diye biliyorum. allah yardımcım olsun.
Uzamaz. İki taraf da kararlı olursa en fazla 2. celsede biter. Bence sen ac kocana telefonu, ben simdi gidip davayı cekişmeliye cevirip tedbir nafakası koydurucam maaşına de.

Yok öyle 2 cocuk yapıp keyfince yasamak.

özele değil devlet ama tam gün aylık 600 tl ödüyorum servisle beraber
nasıl devlet okulu. benim çocuk da devlet okulunda. çok fazla değil mi. neden böyle.
ben biran önce kurtulmanın derdindeyim çekişmeli çok uzar diye biliyorum. allah yardımcım olsun.
çekişmeli yap daha iyi .anlaşmalı olunca çok mu iyi olacak peki. bence çekişmeliye dön
aynı şirkette çalışıyoruz.
aynı şirkette sigortalı ise nafakanı yatıracak mecbir . devlet icra ile olsa da alıyor

merhaba kızlar;

eşimle uzun zamandır sorunlarımız vardı. aşamadık. Dün gittim dava açtım anlaşmalı olarak.

şimdi konum şu;

eşim bu ayki ev kirasını, çocuğun okul ve servis parasını ödemiyor. bunları bölüşerek ödüyorduk daha önce.
benimse bu ay kesintim vardı 1.100 tl gibi bir para aldım. kirayı öde dedim. banane benmi oturuyorum neden ben ödeyeyim dedi. çocuğun okulunu, servisini öde o zaman dedim. bana mı sordun yazdırırken öde dedi.
kızlar ben şimdi ne yapayım beş kuruşsuz kaldım ortada...
anlaşmalı neden boşanıosun o zaman cocuga nafaka odesin en azından

uzasın.böyle adamla anlaşmalı boşanılmaz. ne hakkınız varsa sonuna kadar sahip çıkın. allah yardımcınız olsun.

bir de aynı şirkette görürsünüz birbirinizi. o nasıl olacak ki
kendisi şöför sabah çıkıyor şirketten akşam dönüyor hiç görmüyorum yani onu

anladım ama çok yani . ekstra bi şeyler mi var . özel hoca mı geliyor bazı aktiviteler için

Back
X