• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

davayı açtım

Ani kurtarmak icin ailenizden isteyin veya kredi cekin. Ama devaminda mutlaka size bir avukat sart. Bu yaptiginin bedelini odesin
Bosuna demiyorlar bir de bosanirken gor esini diye

Ani kurtarmak icin ailenizden isteyin veya kredi cekin. Ama devaminda mutlaka size bir avukat sart. Bu yaptiginin bedelini odesin
Bosuna demiyorlar bir de bosanirken gor esini diye
az önce edevlete baktım sanırım avukat tutmuş çıkarmı hemen avukat ki

az önce edevlete baktım sanırım avukat tutmuş çıkarmı hemen avukat ki
Siz gidip bir avukatla anlasacaksiniz, ama maddi acidan yardima muhtacsanizbasvurun tabiiki. Ama benim kanaatim verin parayi tutun birini

Esinizin maddi durumu nasıl? eğer iyiyse avukat tutun sizde.. Herşeyi anlarimda o senin çocuğun bikere, çocuk zaten mahzun.. nafaka mutlaka talep edin sakin gurur yapıp istememzlik yapmayin

Bu insana adam demeye bin şahit lazım anlaşmalı bosanarak hata yapmışsın avukat tut donuna kadar al yer bezi yaparsın

ben biran önce kurtulmanın derdindeyim çekişmeli çok uzar diye biliyorum. allah yardımcım olsun.

arkadşım geçen yıl çekişmeli boşandı
nafaka tazminat aldı
5 duruşmada bitti ki 2 ay adli tatil içinde 9 ayda boşandılar

bence hakınız olanı alın
yanına bırakmayın
birde avukat şart avukat değiştirmese de 4.de tamamdı boşanma 7 ayda bitmişti

birde avukat devlet vermez çalıştığınız için zorunlu olacak diye biliyrum

Bu ne ya valla hep diyorum derim parayı hayatı ortak yasamayacaksak evli olmanın anlamı yok boşa yük yani

merhaba kızlar;

eşimle uzun zamandır sorunlarımız vardı. aşamadık. Dün gittim dava açtım anlaşmalı olarak.

şimdi konum şu;

eşim bu ayki ev kirasını, çocuğun okul ve servis parasını ödemiyor. bunları bölüşerek ödüyorduk daha önce.
benimse bu ay kesintim vardı 1.100 tl gibi bir para aldım. kirayı öde dedim. banane benmi oturuyorum neden ben ödeyeyim dedi. çocuğun okulunu, servisini öde o zaman dedim. bana mı sordun yazdırırken öde dedi.
kızlar ben şimdi ne yapayım beş kuruşsuz kaldım ortada...

Parasız bırakarak seni cezalandırmak istiyor
Asla boyun eğme, para da isteme, yüz göz olma
Diğer yandan ya bir kredi çek ya da ailenden yardım alarak öncelikle bir avukat tut
Davayı çekişmeliye döndür ve bu konuşmaları aynen dava dilekçene aktar
Ailenin yanına geçeceksen evini bir an önce tahliye et, kira işlemesin
Moralini bozma, ne kadar eğilirsen, seni ne kadar çaresiz görürse o kadar tepene biner

bu durumda nafaka verceğini falanda sanmıyorum artık :KK43:
Sen avukati tut cocuguyla ilgilenmiyor diye bak nasil oduyor nafakayi (hukukcu degilim ama boyle olmasi gerektigini dusunuyorum)
Anlasmali olarak bosanma oldu mu peki? Olmadiysa vazgecip dava da acabilirsin. Nafaka talebinde de bulunursun

aileminde durumu belli artı benim için masraf yapabilecek durumları yok. eve yeni taşındık daha 2. kiramızı vercektik. bu ayı versek en azından daha uygun bir ev bulana kadar vaktim olurdu. en kötü annemlerin yanına yerleşip bir kaç ay kendimi toparlayana kadar orada kalacağım.
öncelikle çatır çatır nafaka vercek . niye anlaşmalı boşanacakmışsınız.mahkemeye dilekçe verip taleplerinizi iletin.hicbirsey için geç değil.nafaka ödemezse 3 ay hapis yatar...siz bu zorluklarla boğuşurken niye ona rahatı yaşatcaksınız.. ...

Back
X