Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ingilizce,satranç ve halkoyunlarıanladım ama çok yani . ekstra bi şeyler mi var . özel hoca mı geliyor bazı aktiviteler için
anladım.evet ingilizce,satranç ve halkoyunları
az önce edevlete baktım sanırım avukat tutmuş çıkarmı hemen avukat kiAni kurtarmak icin ailenizden isteyin veya kredi cekin. Ama devaminda mutlaka size bir avukat sart. Bu yaptiginin bedelini odesin
Bosuna demiyorlar bir de bosanirken gor esini diye
Siz gidip bir avukatla anlasacaksiniz, ama maddi acidan yardima muhtacsanizbasvurun tabiiki. Ama benim kanaatim verin parayi tutun biriniaz önce edevlete baktım sanırım avukat tutmuş çıkarmı hemen avukat ki
yok eşim tutmuş avukat. avukat ismi yazıyorduSiz gidip bir avukatla anlasacaksiniz, ama maddi acidan yardima muhtacsanizbasvurun tabiiki. Ama benim kanaatim verin parayi tutun birini
Avukat tutmadan olmaz. Al işte hemen saçmalamaya başlamış.avukat tutmadım
ben biran önce kurtulmanın derdindeyim çekişmeli çok uzar diye biliyorum. allah yardımcım olsun.
ben biran önce kurtulmanın derdindeyim çekişmeli çok uzar diye biliyorum. allah yardımcım olsun.
Avukat tutmak nedir ki on dakikalik isyok eşim tutmuş avukat. avukat ismi yazıyordu
merhaba kızlar;
eşimle uzun zamandır sorunlarımız vardı. aşamadık. Dün gittim dava açtım anlaşmalı olarak.
şimdi konum şu;
eşim bu ayki ev kirasını, çocuğun okul ve servis parasını ödemiyor. bunları bölüşerek ödüyorduk daha önce.
benimse bu ay kesintim vardı 1.100 tl gibi bir para aldım. kirayı öde dedim. banane benmi oturuyorum neden ben ödeyeyim dedi. çocuğun okulunu, servisini öde o zaman dedim. bana mı sordun yazdırırken öde dedi.
kızlar ben şimdi ne yapayım beş kuruşsuz kaldım ortada...
Sen avukati tut cocuguyla ilgilenmiyor diye bak nasil oduyor nafakayi (hukukcu degilim ama boyle olmasi gerektigini dusunuyorum)bu durumda nafaka verceğini falanda sanmıyorum artık![]()
öncelikle çatır çatır nafaka vercek . niye anlaşmalı boşanacakmışsınız.mahkemeye dilekçe verip taleplerinizi iletin.hicbirsey için geç değil.nafaka ödemezse 3 ay hapis yatar...siz bu zorluklarla boğuşurken niye ona rahatı yaşatcaksınız.. ...aileminde durumu belli artı benim için masraf yapabilecek durumları yok. eve yeni taşındık daha 2. kiramızı vercektik. bu ayı versek en azından daha uygun bir ev bulana kadar vaktim olurdu. en kötü annemlerin yanına yerleşip bir kaç ay kendimi toparlayana kadar orada kalacağım.