- Konu Sahibi ladygagali
-
bazen hakketiğin karşılığı alamazsın bu duruma alışmak gerekiyo
ne duzel soyledin bende biliyorum insanlar birlikte vakit gecirmeyi sevdikleri insanlarla beraber olurlar..bende oyle tercih ederim ama gelip senin yuzune hic birsey yokmus gibi davranip daha sonra bu sekilde davranmak hos degil..ayrica zaten davet olan yerdeki kisileri hic birimiz cok iyi tanimiyoruz sadece benim aramda bir zamanlar sorun cikan arkadasla daha yakinlar.Senin basina bu sekilde birsey gelse ne dusunursun.Kaldiki sucu kendimede aradim..Bence yargilamadan once bir dusun empati kur bakalim sen ne yapardin..Dunyanin en iyi insaniyim demiyorum ama kimseyede bir kotulugumde dokunmamistir..
dogru soyluyorsun ama ben alismaktanda biktim..ya hep temizlemistim cevremden gercekten aldirista etmiyordum..kendi halimde yasiyordum..sadece iclerinden bir hamileyeydi cani pogaca cekti bende gel yapim sana dedim herkes oradaydi buyrun sizde gelin hep beraber yeriz dedim..herkes hersey getridi guzel bir ortamdi cay kahve eksik etmedim..2 gun sonra boyle duyunca bir garip oldum.hepsi memnun ayrilmisti oysaki evden giderken paket sarip verdim ellerine hep pogacalardan..daha ne yapim bilemedimki..
Bak kendi ağzınla söylüyorsun bi zamanlar aranda sorun olan insanla daha yakın diye...
Demek ki o kişi sizinle aynı ortamda bulunmak istemiyor ve diğer arkadaşınızda onu seçmiş onunla zaman geçirmeyi tercih ediyor..
Seni yargılamıyorum.
Ben böyle durumda ilk önce hatayı kendimde sonrada karşımda ararım.
o kadar haklısın ki ama insanlara iyilik değil yalakalık yarıyo ben bunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?