davet edilmemiş mi oluyorum

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.614
22.510
598
Kuzenim evleniyor bu ayın sonunda sevdiğim görüştüğüm de bi kuzenim yani

Her anında yardımcı olacağım tabi ki nişanında falan da çoğu şeyi birlikte hallettik

şimdi şöyle bi durum oldu kına gecesini salı günü yapacağını söyledi bir mekan falan tutulmacak zaten küçük bir organizasyon (bir tarih ayarlaması gerekiyordu arkadaşlarına söylemek için ) şu tarihte yapıcam diye yazdı konuşurken ben de neden öyle ayarladın hani bir sebebi var mı dedim çünkü öncesinde bir önceki hafta sonu yapacağını falan söylüyordu hep o da bi tarih ayarlamam gerekiyordu bunu ayarladım zaten şehir dışından kimseyi beklemediğim için hafta içi olması sorun değil dedi

şimdi sorun şu ben şehir dışındayım bu durumda beni davet etmemiş sayılıyor değil mi ? : D

ben öyle anladım bir şey demedim çünkü kendimi zorla davet ettirmek durumunda kalırım ki bu formalite bir davet olur ve bana göre ayarlamak zorunda değil sonuçta ben de çalışıyorum yani hafta içi gidip gelmem mümkün değil ki tekrar düğüne gidicem bir de.

Hayır canım siz davetlisiniz bence ben öyle anladım.
Yani o genel konuşmuş sanki belki arkadaşlarını kastetmiştir.
Çünkü akrabalar için tarih çok ayarlanmıyor ne yazık ki onlar gelmek zorunda ne olursa olsun diye düşünülüyor bir konuşma geçmiyor ama arkadaşları çalışıyor olabilir siz gibi bir de arkadaş çağrılır ama gelmese de oluyor akraba gibi çok beklentiye girilmiyor ne bileyim belki onları kastetmiştir diye iyi niyetli düşünüyorum umarım da öyledir :)

Yok ya, seni düşünmemiştir bence kuzenisin ya. Şehir dışından gelecek arkadaşlarını falan hesaba katmıştır. Çok istiyorsan "Beni unuttun galiba bu tarihte ben nasıl geleyim ayol :)" falan diye yazabilirsin.

Yok ya, seni düşünmemiştir bence kuzenisin ya. Şehir dışından gelecek arkadaşlarını falan hesaba katmıştır. Çok istiyorsan "Beni unuttun galiba bu tarihte ben nasıl geleyim ayol :)" falan diye yazabilirsin.

normalde dicektim de sonra düşündüm kız belki cidden davet etmiyor ayol : )

sinir oldum yani cjkjflf

Kuzenim evleniyor bu ayın sonunda sevdiğim görüştüğüm de bi kuzenim yani

Her anında yardımcı olacağım tabi ki nişanında falan da çoğu şeyi birlikte hallettik

şimdi şöyle bi durum oldu kına gecesini salı günü yapacağını söyledi bir mekan falan tutulmacak zaten küçük bir organizasyon (bir tarih ayarlaması gerekiyordu arkadaşlarına söylemek için ) şu tarihte yapıcam diye yazdı konuşurken ben de neden öyle ayarladın hani bir sebebi var mı dedim çünkü öncesinde bir önceki hafta sonu yapacağını falan söylüyordu hep o da bi tarih ayarlamam gerekiyordu bunu ayarladım zaten şehir dışından kimseyi beklemediğim için hafta içi olması sorun değil dedi

şimdi sorun şu ben şehir dışındayım bu durumda beni davet etmemiş sayılıyor değil mi ? : D

ben öyle anladım bir şey demedim çünkü kendimi zorla davet ettirmek durumunda kalırım ki bu formalite bir davet olur ve bana göre ayarlamak zorunda değil sonuçta ben de çalışıyorum yani hafta içi gidip gelmem mümkün değil ki tekrar düğüne gidicem bir de.
Kusura bakma ama bazı evlenenler in kıçı havaya kalkıyor. Bence gitme niye gelmedin derse hem davet etmedin hem de çalışıyorum hafta içi gelemeyecegimi biliyorsun dersin. Zaten gelmeni istese hafta sonu yapardı :duduk:

Benim beraber ağlayıp beraber güldüğüm kuzenim nasıl kocayı buldu kız beni unuttu bekar ken hep derdi sagdicim sen olacaksın. Kız gitti mahallede çok samimi olmadığı bir kızı sagdic yaptı öyle zoruma gittiki. Evlendiginden beri görüşmedim :KK51:

sızın davete ıhtıyacınız yok kı
nasılsa her turlu gelıceksınız dıye dusunmustur

normalde dicektim de sonra düşündüm kız belki cidden davet etmiyor ayol : )

sinir oldum yani cjkjflf

De bence, "Ayy tarihi de değiştiremem ki canım ya" gibisinden bir cevap gelirse davet edilmediğini teyit etmiş olursun. Ama kuzenini davet etmeyeceğini sanmam.

Önce senin de gidebileceğin bir tarih düşünmüş düğünden önceki hafta sonu olarak. sonra tarihi hafta icine almış üstüne şehir dışından kimseyi beklemiyorum demiş demek ki gelmenizi istemiyor.hafta ici çalıştığını gidemeyeceğini bilmiyorsa o ayrı tabi.

Himm ya samimiyetinize güvenip sizi hesaba katmadan konuştu.. yada farklı bir durum.. ama her halükarda biraz patavatsızca olmuş. Bizde uzaktaki akrabalara davetiye gönderilmez ama mutlaka arayıp davet edersin. Sizde böyle birşey yok mu?

Yeni nesil samimiyetlikler ne samimiyetsiz ya...

Her şeyinde yanında olacağım, görüşüyoruz, seviyoruz dediğiniz kuzeninizin sizi davet edip etmemesini sorguluyorsunuz yani. Çok enteresansınız. Siz bile istenip istenmediğinizi anlamazsanız, biz nerden bilelim ki... Ben, her şeyinde yanında olacak samimiyette arkadaşlıklarımda özel davet beklemem, onlar da benden beklemez.

Bence kınaya da gitmeyin, yanında da bulunmayın özel istekte ve davette bulunmadığı sürece. Ne diyeyim. Aranızda o yakınlık yok belli ki çünkü. Belki rahatsız olacak sürekli çevresinde olmanızdan.

Eee ben nasil gelicem haftaici?
Deseydin ya?

Biz ne bilelim simdi kuzen seni cagirdi mi cagirmadi mi?

Belki sehirdisindan gelecek fazla kisi yok demek istemistir.

Gercegi birtek kuzen bilir

Back
X