davet edilmemiş mi oluyorum

Yani önemsememiş olabilir.
Sizi değil ama, yanlış anlamayın.
Zaten düğüne gelecek, kına şart değil diye düşünmüş olabilir, alınmalık bir durum değil bana göre.

Bence seni kast etmemiştir
Ama gidemeyecegim de diyorsun
Eğer senin gelemeyecegine eminse gelsen de olur gelmesende amann tarzinda biri
Diger turluyse robot zaten geliyor diye dusunmustur
Ama kuzenlere cokta seyyapmamak lazim
Her sekilde beraber olcaz yanyana olucaz canim kuzennnncaniim dedigim kuzenim dugun sabahi benden kacarak gizlice kuafore gitmisti ahsdhdgfs

Kuzenim evleniyor bu ayın sonunda sevdiğim görüştüğüm de bi kuzenim yani

Her anında yardımcı olacağım tabi ki nişanında falan da çoğu şeyi birlikte hallettik

şimdi şöyle bi durum oldu kına gecesini salı günü yapacağını söyledi bir mekan falan tutulmacak zaten küçük bir organizasyon (bir tarih ayarlaması gerekiyordu arkadaşlarına söylemek için ) şu tarihte yapıcam diye yazdı konuşurken ben de neden öyle ayarladın hani bir sebebi var mı dedim çünkü öncesinde bir önceki hafta sonu yapacağını falan söylüyordu hep o da bi tarih ayarlamam gerekiyordu bunu ayarladım zaten şehir dışından kimseyi beklemediğim için hafta içi olması sorun değil dedi

şimdi sorun şu ben şehir dışındayım bu durumda beni davet etmemiş sayılıyor değil mi ? : D

ben öyle anladım bir şey demedim çünkü kendimi zorla davet ettirmek durumunda kalırım ki bu formalite bir davet olur ve bana göre ayarlamak zorunda değil sonuçta ben de çalışıyorum yani hafta içi gidip gelmem mümkün değil ki tekrar düğüne gidicem bir de.
Aman ne yoruyorsun tatlı canını, madem o şehir dışından gelemeyecekleri düşünerek tarih ayarlamış. Sende bı güzel gitmez erkenden yatar uyursun.

Bence seni kast etmemiştir
Ama gidemeyecegim de diyorsun
Eğer senin gelemeyecegine eminse gelsen de olur gelmesende amann tarzinda biri
Diger turluyse robot zaten geliyor diye dusunmustur
Ama kuzenlere cokta seyyapmamak lazim
Her sekilde beraber olcaz yanyana olucaz canim kuzennnncaniim dedigim kuzenim dugun sabahi benden kacarak gizlice kuafore gitmisti ahsdhdgfs

aa neden öyle yapmış ayol komikmiş ahahhahah

kınayı isteyerek ve hevesle yapmıyor gibi geldi bana.
zorunda bırakıldığı için yapıyor ve önemsemiyor. o yüzden sizden gelmeniz gibi bir beklentiside yok.

aynen öyle çok isteyerek değil.

Aman ne yoruyorsun tatlı canını, madem o şehir dışından gelemeyecekleri düşünerek tarih ayarlamış. Sende bı güzel gitmez erkenden yatar uyursun.

valla bence de ben de öyle düşünüyorum sadece yanlış anlıyor muyum acaba diye fikir almak istedim

Yok ya dvaetlisiniz o sizi misafirden saymamistir.bence kirilmayin siz zaten gelirsiniz diye davetli olarka gormuyor sizi

Olurmu öyle canım ne kadar yakın olsada geliyorsun değilmi yada izin almaya çalış diye bilirdi. Baksana" hafta içi sorun olmaz" demis ":skandal:
bırlıkte buyudugu en yakın kuzenı yahu
ısten ızın alır zaten
bırıncı derece yakınlar bunlar kuzen demek kardes demek
sız kardesınızı arayıp gelıyorsun degıl mı dıyor musunuz

aa neden öyle yapmış ayol komikmiş ahahhahah

aynen öyle çok isteyerek değil.

valla bence de ben de öyle düşünüyorum sadece yanlış anlıyor muyum acaba diye fikir almak istedim
Siz belli ki kuzeninizi çok büyük yerlere koymuşsunuz kalbiniz de,
Keşke benim de sizin gibi kuzenlerim olsaydı. Beni kardeşlerim dahi aramıyor.
Bazen şöyle arkasına yaslanıp düşünmeli insan benim koyduğum yerde kalmayı hak ediyorlar mı diye...
Bırak seni kim nerelere layık görüyorsa orda kal. Sakın ince düşünme sonra benim gibi hasta olursun gerçi benim ki genetik bi hastalık ama inan bak ben kendimi daha da hasta ettim. İnsanlar için çırpındım. Didindim. Düşündüğüm gibi beni değerleri görmedikleri için kahroldum.
Sakın yapma sakın.
Madem öyle düşünmüş küçük hanım, sende düşüncesini haksız çıkarma sakın :):)

Siz belli ki kuzeninizi çok büyük yerlere koymuşsunuz kalbiniz de,
Keşke benim de sizin gibi kuzenlerim olsaydı. Beni kardeşlerim dahi aramıyor.
Bazen şöyle arkasına yaslanıp düşünmeli insan benim koyduğum yerde kalmayı hak ediyorlar mı diye...
Bırak seni kim nerelere layık görüyorsa orda kal. Sakın ince düşünme sonra benim gibi hasta olursun gerçi benim ki genetik bi hastalık ama inan bak ben kendimi daha da hasta ettim. İnsanlar için çırpındım. Didindim. Düşündüğüm gibi beni değerleri görmedikleri için kahroldum.
Sakın yapma sakın.
Madem öyle düşünmüş küçük hanım, sende düşüncesini haksız çıkarma sakın :):)
Ağzına sağlık aynen bende sizin gibi yaşadımEn Büyük TÜRKİYE :KK9:

ben olsam gitmem tüm ipleri de koparır atarım hayatımdan o kişileri rahata çıkarım

Samimiyetinize bagli.mesela ben kuzenlerimden davet beklemem.dugun bizim dugundur :) yani seni.kesin gidicek.gozuyle bakiyosa..sehir disi mevzusu sana degildir.

Yapmayın allahaşkına ya. Hiç yakin arkadaşlarımın düğünlerine özel davet almadım iki aile arasında nasıl uygunsa o gün ayarlandı iki elim kanda da olsa giderim biliyorlar çünkü. Evlilik öncesi herkes zaten stresli bi de siz kuzeninizi strese sokmayın rica ederim nasıl yakınlık anlayışlarınız var bilmiyorum çok tuhaf

Bu aranızdaki ilişkiye bağlı yani çok çok yakınsanız eğer tabiki sizi ayrı davet etmeye gerek duymamıştır.
Ama aranızda aman aman bir yakınlık yoksa evet davet edilmemiş olabilirsiniz .
Bunun cevabını sizin anlamanız gerekir , aranızda ki ilişkiyi bilmeden kimse net yorum yapamaz .

Bana söylense davet edilmediğimi düşünüp hemen lafı yapıştırırdım. Bana ne milletten o tarihte olursa ben de gelemiycem ondan soruyorum derdim. Cevabından herşey anlaşılırdı buraya konu açmaya gerek kalmazdı.

Hafta içi olunca senin gelemeyeceğini bile bile üstelik o gün yapması için de bir sebep yokken hafta içi yapıyorsa durum biraz karışık.
Ben senin şehir dışında olduğunu öğrenene kadar zaten yakınsınız davete gerek mi düşüncesindeydim ama şehir dışında olman ve hafta içi gelemeyecek olman farkı boyuta taşıyor gibi geldi bana.
Yakınsanız bu kadar üzücü yani bu durum

Back
X