davet edilmemiş mi oluyorum

Fesatım evet ve fesat cevap vereceğim. Siz sadece neden bu tarihte yapıyorsun demişsiniz. Buna cevap zaten şehir dışından kimseyi beklemiyordum olmaz bence. Mecbur bir tarih seçecektim bu uygun oldu, sen şehir dışındasın ama zaten pek önemli bir şey değil falan denir. Yani önemli olmayan kınadır, şehir dışından gelenler degil. Giderseniz elbette neden geldin demez. Belki de sadece kinayi önemsemediginden sizin kendinizi zorlayip gelmenizi beklemedigini böyle düşüncesizce ifade etmiştir. Bu kadar yakın akrabada davet zaten olmamali ama ifade edişi biraz değişik olmuş.

Fazla değer vermeyin. Gidebilecekseniz gidersiniz yoksa da bir mesaj bir arama yaparsiniz oldu bitti.
Benimde kardeş gibi gördüğüm kuzenlerim vardı ama işlerine geldiği gibi davranıyorlar şimdi. Evimizden çıkmayan insanlar evlenince düşman oldular .Hiç gitmediklerine gidiyorlar şimdi de.
Siz içinizden geleni yapın.
Fazla değer vermek çok yaramıyor insanlara

Kuzenim evleniyor bu ayın sonunda sevdiğim görüştüğüm de bi kuzenim yani

Her anında yardımcı olacağım tabi ki nişanında falan da çoğu şeyi birlikte hallettik

şimdi şöyle bi durum oldu kına gecesini salı günü yapacağını söyledi bir mekan falan tutulmacak zaten küçük bir organizasyon (bir tarih ayarlaması gerekiyordu arkadaşlarına söylemek için ) şu tarihte yapıcam diye yazdı konuşurken ben de neden öyle ayarladın hani bir sebebi var mı dedim çünkü öncesinde bir önceki hafta sonu yapacağını falan söylüyordu hep o da bi tarih ayarlamam gerekiyordu bunu ayarladım zaten şehir dışından kimseyi beklemediğim için hafta içi olması sorun değil dedi

şimdi sorun şu ben şehir dışındayım bu durumda beni davet etmemiş sayılıyor değil mi ? : D

ben öyle anladım bir şey demedim çünkü kendimi zorla davet ettirmek durumunda kalırım ki bu formalite bir davet olur ve bana göre ayarlamak zorunda değil sonuçta ben de çalışıyorum yani hafta içi gidip gelmem mümkün değil ki tekrar düğüne gidicem bir de.
Yahu gelinin yakın kuzeni bile alınıyorsa bu gelinlerin işi çok zor.
Unutabilir aklına gelmemiş olabilir orada akıl danışmanı olarak, hani diyorsun ya ben tabi ki de yardım edeceğim diye, yahu ben varım ya şehir dışından gelen diye kahkahayı bassaydın hatırlatmış olurdun, kendimi zorla davet edecek değilim diye tripleneceğine

Yahu gelinin yakın kuzeni bile alınıyorsa bu gelinlerin işi çok zor.
Unutabilir aklına gelmemiş olabilir orada akıl danışmanı olarak, hani diyorsun ya ben tabi ki de yardım edeceğim diye, yahu ben varım ya şehir dışından gelen diye kahkahayı bassaydın hatırlatmış olurdun, kendimi zorla davet edecek değilim diye tripleneceğine
Çok üst düzey bi çözüm ben bunu düşünemedim valla bravo benim tarzım bu siz neden azarlar üslupla konuşuyorsunuz anlamadım neden bu kadar rahatsız oldunuz?

Yapmayın allahaşkına ya. Hiç yakin arkadaşlarımın düğünlerine özel davet almadım iki aile arasında nasıl uygunsa o gün ayarlandı iki elim kanda da olsa giderim biliyorlar çünkü. Evlilik öncesi herkes zaten stresli bi de siz kuzeninizi strese sokmayın rica ederim nasıl yakınlık anlayışlarınız var bilmiyorum çok tuhaf

Ya hu ben strese sokacak ne yaptım herkes bunu yazıyor eğer gelemiyorum tarihi değiştir diye tuttursam strese sokmuş olacaktım hiçbir şey demedim özellikle diyorum

Çok üst düzey bi çözüm ben bunu düşünemedim valla bravo benim tarzım bu siz neden azarlar üslupla konuşuyorsunuz anlamadım neden bu kadar rahatsız oldunuz?
Geline trip attığın için bu kadar söyleniyor millet, söylemlerinle de tribini derinleştiriyorsun, arayacaktım ama vazgeçtim falan demişsin, yani benim rahatsız olacağım birşey yok ama sen gittikçe yorumlardan rahatsız oluyorsun. Bir de strese sokmamak için birşey demedim demişsin, ama bangır bangır bu kadının böyle davranmasına bozuldum beni hiçe saydı diyor yorumların.

Geline trip attığın için bu kadar söyleniyor millet, söylemlerinle de tribini derinleştiriyorsun, arayacaktım ama vazgeçtim falan demişsin, yani benim rahatsız olacağım birşey yok ama sen gittikçe yorumlardan rahatsız oluyorsun. Bir de strese sokmamak için birşey demedim demişsin, ama bangır bangır bu kadının böyle davranmasına bozuldum beni hiçe saydı diyor yorumların.

trip atmıyorum eğer söylemiş olsam trip olucaktı bence bakış açısı bozulmak eşittir trip atmak değildir neticede lütfen önce kavram kargaşasından kurtulun.

trip atmıyorum eğer söylemiş olsam trip olucaktı bence bakış açısı bozulmak eşittir trip atmak değildir neticede lütfen önce kavram kargaşasından kurtulun.
Söylemiş olsaydın sorun olmazdı zaten, kendi kendine triplenmek diye de birşey var:KK48:kavram kargaşasıydı kavramlardı konuyu saptırmaya gerek yok burada yarattığın etkiden bahsettim bitti gitti benim açımdan.

Ya evlenmek o kadar atla deve bir olay degil bence abartmayin arkadaslar. Yok sikintili yok stresli yok bir de sen bogma gelini. Yogun calistigim bir isim var. Gecen yil evlenirken evden gelinlige esyadan davetiyeye akliniza gelebilecek her seyi esim ve ben yaptik. Ne kendi annem babam ne karsi taraf elde olmayan sebeplerden yardimci olamadilar. Buna ragmen hic kimseyi de kirip uzmedim. Ne kadar yakin olursa olsun tum akrabalarima ve arkadaslarima tek tek davetiye kargoladim. Biraz ozen göstermek kimseyi zor duruma dusurmez diye dusunuyorum.
Bence de davet edilmemissiniz konu sahibi. Konuşurken sen nasılsa izin alirsin gelirsin vb seyler de soylememis. Ama ne yaparsin bi fikrim yok ben olsam umursamam ama eskisi gibi de yakin davranamam sanirim.

Back
X