Davet konusu

Hiçbirini çağırma, yüzde verme eşinde ne geri akıllı birisi insan karısıyla olan olayları ailesine anlatır mi be. Şuursuz adammış.
kesinlikle haklısınız .. En zoruda onu affetmek zorundaydım simdi kapat o konuları dıyor bana

Siz olsanız evlerıne gıdermıydınız bır daha?kaynanama benı sormayanları aramayı dusunmuyorum desem sızce cok mu terslemiş olurum

Konudan alakasız olacak ama eşiniz nasıl mesajları okutur ??
Eşiniz, hiç güvenilir birine benzemiyor . Özel mesajları okutmak nedir şaşırdım doğrusu.

Konudan alakasız olacak ama eşiniz nasıl mesajları okutur ??
Eşiniz, hiç güvenilir birine benzemiyor . Özel mesajları okutmak nedir şaşırdım doğrusu.
gerizekalı beyni gelişmemiş cunku soyleyım ne yapayım.. Bu konunun yuzumdem ayrılınmazda ama yasamakta zor

Çok mu lazımlarmış da çağıracakmışsınız. Hayırlı olsun demeyeni ne diye arayasınız ki? Ayrıca eşinin afedersin ama salaklığı. Nasıl ara bozduysa öyle de düzeltsin boşversene.
cok umursuz bi insan esim zamanla duzelir diyor sadece .. Cok uzdu benı erken dogurdum bu yuzden hepsi cok uzduler

Ve hala babasini ailesini pohpohlayan bir esin varsa senin adina cok uzgunummmm.
Torunu hastayken para kesen adama ben BABA demem! Yaziklar olsun.
El adami patron yapmaz bunu be
Ben senin yerinde olsam aslaaaaa muhattap olmazdim
Onlarin dediklerini yapma sakin cocugun hastaymis kimse aramamis gelmesin cagirma cokmu lazimmis peeeeh ........!!!!!!

Kayinpederiniz kusmekte hakli ama kocaniz da cok agir bir ergen. Karisinin mesajlarini okutmak ne demek? Mevlute de kimi istiyorsaniz onu cagirin. Gelince gorurler kimin geldigini.

Kayinpederiniz kusmekte hakli ama kocaniz da cok agir bir ergen. Karisinin mesajlarini okutmak ne demek? Mevlute de kimi istiyorsaniz onu cagirin. Gelince gorurler kimin geldigini.
haklısınz

Patronun doğum izninden haberi yok mu yahu?
Önce eşinize ayar cekin iki sıkıntıda sizi satmasin.
Sonra yine eşinize ayar cekin kendine adam gibi bir iş bulup çocuğuna evine sahip çıkacağını, büyüdüğünü size ve babasına gostersin.
Son olarak eşinize ayar cekin.
Kimseyi cagirmayin. Torununu merak eden her gün kapınızı aşındırırdi.
Eşinize ayar cekin demiş mıydım?

Kayınvalidenize çağırmak istemediğinizi kibarca belirtin belki altın falan takacaklardır ondan dolayı çağır diyor da olabilir bilmiyorum artık gerekirse sorarsın çok önemli mi diye
Kayınpederinden özürdileme dileyecek kişi kocanız içiniz rahat olsun üstüne düşmeyin kendi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…