kesinlikle haklısınız .. En zoruda onu affetmek zorundaydım simdi kapat o konuları dıyor banaHiçbirini çağırma, yüzde verme eşinde ne geri akıllı birisi insan karısıyla olan olayları ailesine anlatır mi be. Şuursuz adammış.
gerizekalı beyni gelişmemiş cunku soyleyım ne yapayım.. Bu konunun yuzumdem ayrılınmazda ama yasamakta zorKonudan alakasız olacak ama eşiniz nasıl mesajları okutur ??
Eşiniz, hiç güvenilir birine benzemiyor . Özel mesajları okutmak nedir şaşırdım doğrusu.
Yapacağınız tek şey eşinizle mesajlasmamaya çalışın bu tür konuları telefonda konuşun. Bugün yapan yarın bir daha yapabilir çünkü.gerizekalı beyni gelişmemiş cunku soyleyım ne yapayım.. Bu konunun yuzumdem ayrılınmazda ama yasamakta zor
Haklısınız ne kadar ozur dilesede yapar içtenliginiz için tedekkur edeerimYapacağınız tek şey eşinizle mesajlasmamaya çalışın bu tür konuları telefonda konuşun. Bugün yapan yarın bir daha yapabilir çünkü.
cok umursuz bi insan esim zamanla duzelir diyor sadece .. Cok uzdu benı erken dogurdum bu yuzden hepsi cok uzdulerÇok mu lazımlarmış da çağıracakmışsınız. Hayırlı olsun demeyeni ne diye arayasınız ki? Ayrıca eşinin afedersin ama salaklığı. Nasıl ara bozduysa öyle de düzeltsin boşversene.
keske boyle kolay olsa .. Adam torununa bakmıyor benı mı umursarEv sizin eviniz neticede kv birsey derse yevmiye bile kesti babam o kadar para yok kalabalik agirlayamam derdim ben
corpos collosyum agenesızıBebeğinizin neyi var
haklısınzKayinpederiniz kusmekte hakli ama kocaniz da cok agir bir ergen. Karisinin mesajlarini okutmak ne demek? Mevlute de kimi istiyorsaniz onu cagirin. Gelince gorurler kimin geldigini.
Keşke anlayabilseydim,Allah sifasini versin: ((corpos collosyum agenesızı
Çıkarsın işten madem ne biçim babaymış oValla kayinpederin yaptığını bugün patronlar yapmıyor, şaka gibi.
Mesaj okutma kısmı da, ispiyoncu çocuk gibi olmuş.
Bence çok haklısınız, kendi içinizden geleni yapın.
Bebeğinizin neyi var?
Keşke anlayabilseydim,Allah sifasini versin: (([/ amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?