• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davet konusu

Kayınvalidene de güzel bir dille söyle. Ben bana destek olan yanımda olan insanları yanımda istiyorum de. Ya da çok problem olacaksa orta yol bulun onun istediklerinden bir kaç kişiyi çağır en fazla

Kayınpederi de kendi haline bırak. Odalara kapanarak torununu görmeyerek kendine kötülük yapıyor zaten. Sen haklı olduğun halde özrünü dilemişsin. Kendi kendine kalsın da düşünsün biraz. Bazı şeylerin paradan önce geldiğini belki anlar.

Kayınvalidenize çağırmak istemediğinizi kibarca belirtin belki altın falan takacaklardır ondan dolayı çağır diyor da olabilir bilmiyorum artık gerekirse sorarsın çok önemli mi diye
Kayınpederinden özürdileme dileyecek kişi kocanız içiniz rahat olsun üstüne düşmeyin kendi bilir
kocam ılle onları da cagıracagım dıyor tartısıyoruz o zaman hıc bırı gelmesın dıyor cok zor bırı Deli oluyorum

En büyük hata eşinizde. Neden okutuyor ki mesajlarınızı? Sonra birde özür dilemişsiniz,adam kabul etmemiş,bilmeseydi bunlar olmayacaktı. Çocuk gibi yetiştirmek neyin nesi?
Bakın nelere sebep olmuş.
Olan size olmuş.
Siz haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.

Ona kizdigim mesajlarimi esim benle darilinca babasina okutmus

Eşin ne akla hizmet böyle bir halt yemiş? Ne kazanacakmış bununla? Sen düşünme bırak eşin temizlesin bu işi.
Ayrıca seni adam yerine koymayanı çağırma.. Kp'i de ömr-ü billah görmezseniz çok bir şey kaybetmezsiniz. Varlığıyla yokluğu bir nasılsa..

Sizi sevip saymayani siz neden umursuyorsunuz? Birakin ne halleri varsa gorsunler.. Ona gore davranin sizde.. ozur dilediniz tamam geri cekilin artik.. madem uzatiyorlar paranizi kestiler sizde onlari gormezden gelin gitmeyin onlara..

kocam ılle onları da cagıracagım dıyor tartısıyoruz o zaman hıc bırı gelmesın dıyor cok zor bırı Deli oluyorum
Siz eşinizle niye konuşuyorsunuz ki
Kayınvalidenize diyeceksiniz ki anne sonra toparlanınca alalım ya da anne çağırmak istemiyorum eğer gelmek isterlerse sonrasında kabul ederim diyip olayı kapatacaksınız
Olaya ne eş müdahil olacak ne de siz deli olacaksınız

Merhaba arkadaslar canimi skan kafami yoran bi meseleyi erken mudehaleyle size sormak istiyorum .. Biliyorsunuzdur skntili bir hamilelik gecirdim bebegimin durumuyla ilgiki vs.. Esimin ailesi hic bi sekilde destek cikmadi altinlarimi bozdurdum hastane masraflarini odedik.. Esim babasinin isinde calisiyor hastaneye gittigimiz gunler yevmiyemizi kesti cok zotuma gidiyor bunlar cok skstik oyle olunca durumlari cok iyi bu arada 2 ev alacaklar yakinda gule gule otursunlar biz kirada oturuyoruZ sikayetci degilim .. Mesele su esimin ailesi hic destek cikmadi annesi iyidir ama babasi 1 kurus yardim etmedi .. Ona kizdigim mesajlarimi esim benle darilinca babasina okutmus suan essek gibi pisman ama is isten gecti. Kayinbaba bana tavir yapiyor bebegi hayirlamadi ben evine bebegi gostermeye gittim odadan cikmadi yine de mesaj atip ozur diledim vs vs .. Sadece kizdigim neden yevmiyelerimizi kestigiydi cidden cok skstik bi kere sormadilar ve maasinizi kestiler ..neyse .. Simdi bebegime mevlut okutacagim kaynanami aradimbuyur gel diye bana sunu da cagir bunu da cagir diyor ama ben dogum yapali 40 gun oldu beni aramadilar bile boyle hassas bi durumda bebegim hasta dogdu cunku :KK43: ben onlari cagirmak istemiyorum sizce haksiz miyim ve sizce kayin baba kusmekte haklimi mesajla ozur de diledim.bu arada .. Elestiriye acigim tesekkur ederim
O nasıl kp o nasil baba o nasıl bir dede yevme kesmek de nedir ya her şeyi söylemekte haklısiniz haksız olduğunuz nokta özür dilemek...kocan da ayrı cins..bu tiplerle işin var senin rabbim yardımcin olsun bebeğine de acil şifalar diliyorum..

En büyük hata eşinizde. Neden okutuyor ki mesajlarınızı? Sonra birde özür dilemişsiniz,adam kabul etmemiş,bilmeseydi bunlar olmayacaktı. Çocuk gibi yetiştirmek neyin nesi?
Bakın nelere sebep olmuş.
Olan size olmuş.
Siz haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.
salak kocam afedemıyorum bu yaptıgı gerızekalılıgı

Siz eşinizle niye konuşuyorsunuz ki
Kayınvalidenize diyeceksiniz ki anne sonra toparlanınca alalım ya da anne çağırmak istemiyorum eğer gelmek isterlerse sonrasında kabul ederim diyip olayı kapatacaksınız
Olaya ne eş müdahil olacak ne de siz deli olacaksınız
kaynanamla konusursam tepkı verır hıc rahat konusamam onunla altta kalmaz asla tamam demez

Yani hatalısınız ya da değilsiniz. Bir kere özür dilemişsiniz evine kadar gitmişsiniz daha neyin intikamını alıyor bu adam..

Hadi size kızgın diyelim, el kadar bebeden neyin intikamı bu, hayır bir de kendi canının canı insanın içi gider hiç olmazsa torunumun hatrına der, taş olsa çatlar..

Sizde daha fazla özür dilemeyin kendi paşa gönlü bilir. İster gelsin görsün ister görmesin. Bence eşiniz babasının yanında çalışıyor diye siz de bu kadar özür dilemişsiniz ama bana sorarsanız torununun doğumunda yevmiye kesen yerde çalışacağına gitsin başka yerde çalışsın eşiniz de..

Hersey zamanla düzelir de eşinin adam olacağını hiç sanmıyorum. Allah çocuğuna şifa versin inşallah

Benım esim adam olsaydo bu duruöda olmazdım

Cagirma bencede.. ayrica bu mevlut cok mu onwmli yani? Bebek bu kadar kucuk tek basina neden ugrasiyosun? Cok gereksiz geliyo bana bole seyleri.. gosteris olsun diye yapmadigimiz kalmiyor artik..kv kp neysede esinin yaptigi tam bi okuzluk

Cagirma bencede.. ayrica bu mevlut cok mu onwmli yani? Bebek bu kadar kucuk tek basina neden ugrasiyosun? Cok gereksiz geliyo bana bole seyleri.. gosteris olsun diye yapmadigimiz kalmiyor artik..kv kp neysede esinin yaptigi tam bi okuzluk
Cok onemli dualar okunacak .. Yok yok bu gayet sade bi mevlut ben anlamam oylesus pus . Tabıkıde onemlı cocuguma yasin ler okunacak

Cok onemli dualar okunacak .. Yok yok bu gayet sade bi mevlut ben anlamam oylesus pus . Tabıkıde onemlı cocuguma yasin ler okunacak
Tatlim ben 40 im ciktiginda kendime gelememis oluyorum garip geliyir bu yuzen bana ...erken diye dusunuyorum.. aile arasi guzel boyke seyler cunku kimse birseylerin kusuruna bakmaz.. bi kurban kesmek etini dagitmak dualamak daha cazip geliyo bana.. herkesin kendi fikri tabii

Tatlim ben 40 im ciktiginda kendime gelememis oluyorum garip geliyir bu yuzen bana ...erken diye dusunuyorum.. aile arasi guzel boyke seyler cunku kimse birseylerin kusuruna bakmaz.. bi kurban kesmek etini dagitmak dualamak daha cazip geliyo bana.. herkesin kendi fikri tabii
aıle arası sadwcw bayanlar olacak ..

Back
X