- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
Hiç de kapatma bir kaç gün süründür. Uzatma ama cilki çıkarkesinlikle haklısınız .. En zoruda onu affetmek zorundaydım simdi kapat o konuları dıyor bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç de kapatma bir kaç gün süründür. Uzatma ama cilki çıkarkesinlikle haklısınız .. En zoruda onu affetmek zorundaydım simdi kapat o konuları dıyor bana
Ben 2 aylık yapmıştım, erken doğmuştu hem ben toparladım hem bebiş, tabi dua okunacak güzel şeyler yaptır tabiki ama çok ta açılma, hiç gerek yok kalabalığa hele karşı tarafı hiç bir şeye dahil etme, yap en son çağır eşine de ben halledicem sen karışma de azıcık gözünü korkut, densiz ya hem suçlu hem güçlüaıle arası sadwcw bayanlar olacak ..
umarım birgun ...Lütfen ama lütfen önce siz kendinize değer verin, önemseyin... Ben bu büyüktür özür dileyelim ama yine gidelim gelelim mantığını anlayamadım anlayamıyacağım... Allah izin verirse benimde cocuğum olacak ve benim eşimin babası da benzer hatta daha beter zorluklar çıkardı bize buna görümcelerim ve kayınvalidem de eklendi hepsi birden üstümüze geldi.. Ben o insanları aslaa ne doğumuma ne mevlüdüme ne de evime sokarım.. Kıyamet koparırım asla gelemezler! Siz de bırakın önemsemeyin onlar düşsün peşinize.. Ayrca eşinizin cehaleti nedir öyle eşiyle arasında ki özel mesajları babasına okutmuş! Çok ayıp ve hiç yakışmayan bi durum.. Hiç kendinizi üzmeyin.. Ya çok bencilim ya çok kötü kalpli bilemiyorum ama dalımı kıranın ağacını sökerim! Artık insanları alttan alıp kırılmasınlar diye istedikleri gii davranmıyorum. İnanılmaz mutluyum sizde deneyin :)
eşim pişman ama asla geregınden fazla uuzlmez o vursumduymaz ama bwnim aram iyş bozuldu onlarlaYa kayınpederin zaten yerden göğe hatalı.Ama eşinde küçücük çocuk gibi davranmış.Hiç yapılacak şeymi.Ne o öyle hemen gidip babaya yetiştirmek.Şimdi de hiç üzülmesin,ayıklasın pirincin taşını.Sende daha geri adım atma.Zaten hiçbir suçun yok.Kendileri bilirler.
Tamam o zaman artık o çözsün bu sorunu. Babası da karaktersiz bir insanmış. Patron bile olsa karısının doğumuna giden adamın yevmiyesi kesilmez.eşimi o konuda affetmiyorum dengesizlik yapmiş pişmanmiş ozur diledi ama p.k ettı ortalıgı ıs ısten gectı
Ben eşinizin mjları babasına göstermesine takıldım asla güvenmem öyle eşe o ne öyle ya düşman gibi. Sen özrünü dilemişsin kabul etmiyosa yapcak bişey yok fazlada düşme üstüne zamana bırak.