Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
amaaaannn sende onlara gitme ne olacak. demekki görüşmek istemiyor size gelmek istemiyor. ne güzel. elti sonuçta. çok mu önemli biri sizin için. benim için değil meselaaa
Nahoş bir durum olmuş seni anlıyorum.. Ama böyle bir durumda yapılabilecek en iyi şey o anda pat diye karşısına çıkıp . Kız dün bize gelmedin çocuk vardie gecenin ikisinde geziyonuz bakıyım diye şakayla karışık lafı gediğine koymaktır. Yoksa sonra kendini yer durursun.
Ben de bebegime uyku duzeni oturtmaya calisirken aksam bi yere cikmazdim, cagiranlara da gunduz goruselim derdim. Ama bir de buyuk cocugun vardi, o surekli evde oturamaz, o yuzden bazen onun icin aksam cikmak zorunda kalirdim.
Eltili görümceli kaynanalı konuları çok severim bol ekşın bol aksiyon olanlara bayılırım hatta:)ama seninki dertsiz başına dert aramak olmuş.böyle sık sık sürekli görüşüp yüz göz olun sonra eltim limon yerken bana bakıp suratını ekşitti minvalinde konu açacak kıvama gelince mesafenin ne kadar önemli olduğunu anlarsınız.