• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

davete icabet etmemek.. ama sonra..

amaaaannn sende onlara gitme ne olacak. demekki görüşmek istemiyor size gelmek istemiyor. ne güzel. elti sonuçta. çok mu önemli biri sizin için. benim için değil meselaaa

Nahoş bir durum olmuş seni anlıyorum.. Ama böyle bir durumda yapılabilecek en iyi şey o anda pat diye karşısına çıkıp . Kız dün bize gelmedin çocuk vardie gecenin ikisinde geziyonuz bakıyım diye şakayla karışık lafı gediğine koymaktır. Yoksa sonra kendini yer durursun.

ben de gitmezdim galiba

bebekle yemek yemek zor oluyor yabancı yerdeb huysuz oluyor vs vs

yemekten sonra uyutup arabasına atıp gezmeye gitmiştir
ev sahibi hazırlık yapıyor vs dedin

o akşam mı arayıp hadi gelin dedin ya da sen iki gün önce çağırdın hazırlandın son anda mı gelmiyoruz dediler

Ben de bebegime uyku duzeni oturtmaya calisirken aksam bi yere cikmazdim, cagiranlara da gunduz goruselim derdim. Ama bir de buyuk cocugun vardi, o surekli evde oturamaz, o yuzden bazen onun icin aksam cikmak zorunda kalirdim.

ben de gitmezdim galiba

bebekle yemek yemek zor oluyor yabancı yerdeb huysuz oluyor vs vs

yemekten sonra uyutup arabasına atıp gezmeye gitmiştir
ev sahibi hazırlık yapıyor vs dedin

o akşam mı arayıp hadi gelin dedin ya da sen iki gün önce çağırdın hazırlandın son anda mı gelmiyoruz dediler
Ben bir hafta oncesinden davet ettim. Hem amca demek yabanci mi demek. Gerci akraba bagi degil onemli olan bu devirde can bagi..

Eltili görümceli kaynanalı konuları çok severim bol ekşın bol aksiyon olanlara bayılırım hatta:)ama seninki dertsiz başına dert aramak olmuş.böyle sık sık sürekli görüşüp yüz göz olun sonra eltim limon yerken bana bakıp suratını ekşitti minvalinde konu açacak kıvama gelince mesafenin ne kadar önemli olduğunu anlarsınız.

Back
X