Daveti iptal edeyim mi

Viledayi fırlatmak nedir ?
Eşiniz olan insandan öküz diyerek bahsetmek nedir ?

Saygı karşılıklı gösterilir..
Eşinize Vileda fırlatarak mı size yardımcı olmasını istiyorsunuz? Ya da ona öküz diyerek mı ?

Temizliği de yemeği de bu kadar gözünüzde büyütmeyin, saat daha erken.. hepsi yetişir. Yeter ki ağlamaya son verin.
Yetişir yetişmesine de bütün hepsi kadının görevi değil mesele orada

Madem klasik kadınlık görevi bekliyor, sizin maaşınız aile bütçesine katkıda bulunmasın. O evi geçindirsin. Siz de kendi maaşınızla yardımcı alın, kendi ihtiyaçlarınıza bakın. O zaman bir mantığı olur ancak kocanızın beklentilerinin.
Aynen de bunu yap maasını kendin ye onun kazandıgını eve harcayın. Kendi paranla ya yardımcı tut yada ona inat kendin yap işleri ama ben olsam paramı vermrzdim

ben yerinde olsam ki olma durumum çook müsait benim kocamda işten güçten anlamaz yardımda etmez.. karşı tarafı uygun bir dille reddederdim. akşamda annemi arayıp bana gelmeyin ben sizi dışarıda yediricem der misilleme yapardım. :KK50:

Eşinizin ailesinin bir kabahati yok ben de olsam yemeğimi yapardım. Sonra onunla konuşur, benim de gün içerisinde yorulduğumu bana yardımcı olursa mutlu olacağımı tatlı dille açıklamaya çalışırdım. Maalesef erkekler eşlerine yeteri kadar yardımcı olmuyolar, keşke olsalar. Bir blog yazısı okudum 1400 küsür kişi bir ankete katılmış erkeklerin %81’i ev işlerinde sorumluluk paylaşılmalı demiş . Kaçı yardım ediyodur acaba? Linki sizinle de paylaşayım sonuçlar bana bayağı ilgi çekici geldi. Erkekler böyle mi düşünüyomuş yahu? Bizim niye haberimiz yok :)

Back
X