Merhaba bayanlar, benim size sorum şu olacak bilen duyan ya da daha önce deneyen varsa ve yardımcı olursa sevinirim. İspanya'daki bir arkadaşımla ispanyada tatil planımız var maksadım hem onu ve ailesini ziyaret hem de tatil tabii ki. Turla vs. gitmediğim için konsolosluğu ikna edebilmek için davetiye mektubu yazacağını söyledi ancak internette bir sürü bilgi ile karşılaştım ve hangisinin doğru olduğunu bilmiyorum.
Davetiye mektubu dışında onun tarafından gönderilmesi gereken evrakların neler olduğuna dair bir bilgisi olan vardır inşallah (oradan ikametgah alması gerekiyor mu vs.) Vize prosedürlerinin Avrupa için hemen hemen aynı olduğunu düşünürsek akrabasını ziyarete gidenler filan vardır umarım bu yolla. Prosedür hakkında da yardımlarınızı bekliyorum.
Davetiye mektubu dışında onun tarafından gönderilmesi gereken evrakların neler olduğuna dair bir bilgisi olan vardır inşallah (oradan ikametgah alması gerekiyor mu vs.) Vize prosedürlerinin Avrupa için hemen hemen aynı olduğunu düşünürsek akrabasını ziyarete gidenler filan vardır umarım bu yolla. Prosedür hakkında da yardımlarınızı bekliyorum.