Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne hayallerim vardı benim oysa düğünüme bir hafta kala eşimle ne kadar mutlu olacaktık kavuşacağız diye daha önce konu açmıştım nişanlımın eşşek şakası diye beni karanlıkta korkutmuştu ben bu olayı kaynanama anlattım bi kez olsun oğlum sen nasıl yaptın bunu demedi bi kez çıkmadı ağzından bir de bana diyordu oğlumla sorunun mu var bana söyle halletmezsem yüzüme söyle diye hiç umrunda olmadı düğünüme altı gün var eşim olacak adam tutturdu ben batuma gidecem biz işte batumda bayanların açık olduğunu falan konuşmuştuk aramızda ablamlar gitmişti onlar anlattı aramızda hep espriydi bekarlığa veda ya batuma gönderelim bunları diye ben ablam enişte eşim espri yapardık ama bu adam yani eşim ciddi ciddi tutturdu gidicem diye ben de gidemezsin dedim istemiyorum üstelik tek başına gitcek neyse sonra ağır konuştuk biribirmize ben de aptal evde çerezliklerimize tek tek isim etiketi zımbalıyorum davetiyelerimizi düzenliyorum belim ağırarak beynim dökülerek eşim yanımda değil destek değil o destek olmıycak da kim olacak ben üzgün durunca annem üsteledi ısrar etti ben de batuma gitmek istediğini bu yüzden tartıştığımızı söyledim çok üzgündüm gece stresten üç kez kustum uyuyamadım annemde aradı kaynanamı kızımı üzmeye ne hakkı var dedi gelsin destek olsun dedi düğün için uğraşıyor kızım tek başına dedi kaynanam da ben oğluma birşey diyemem ben ne yapayım gibisinden konuşmuş o kadar nefret ettim ki hepsinden evlenmek istemiyorum gelinliğimi bile görmek istemiyorum üstelik kaynana denilen insanla karşı karşıya olacak evim bu düğün olsun istemiyorum
Ne hayallerim vardı benim oysa düğünüme bir hafta kala eşimle ne kadar mutlu olacaktık kavuşacağız diye daha önce konu açmıştım nişanlımın eşşek şakası diye beni karanlıkta korkutmuştu ben bu olayı kaynanama anlattım bi kez olsun oğlum sen nasıl yaptın bunu demedi bi kez çıkmadı ağzından bir de bana diyordu oğlumla sorunun mu var bana söyle halletmezsem yüzüme söyle diye hiç umrunda olmadı düğünüme altı gün var eşim olacak adam tutturdu ben batuma gidecem biz işte batumda bayanların açık olduğunu falan konuşmuştuk aramızda ablamlar gitmişti onlar anlattı aramızda hep espriydi bekarlığa veda ya batuma gönderelim bunları diye ben ablam enişte eşim espri yapardık ama bu adam yani eşim ciddi ciddi tutturdu gidicem diye ben de gidemezsin dedim istemiyorum üstelik tek başına gitcek neyse sonra ağır konuştuk biribirmize ben de aptal evde çerezliklerimize tek tek isim etiketi zımbalıyorum davetiyelerimizi düzenliyorum belim ağırarak beynim dökülerek eşim yanımda değil destek değil o destek olmıycak da kim olacak ben üzgün durunca annem üsteledi ısrar etti ben de batuma gitmek istediğini bu yüzden tartıştığımızı söyledim çok üzgündüm gece stresten üç kez kustum uyuyamadım annemde aradı kaynanamı kızımı üzmeye ne hakkı var dedi gelsin destek olsun dedi düğün için uğraşıyor kızım tek başına dedi kaynanam da ben oğluma birşey diyemem ben ne yapayım gibisinden konuşmuş o kadar nefret ettim ki hepsinden evlenmek istemiyorum gelinliğimi bile görmek istemiyorum üstelik kaynana denilen insanla karşı karşıya olacak evim bu düğün olsun istemiyorum
eşek şakasına neden kaynananın müdehale etmesini istedin anlamadım sizin aranızda özel bi mevzuu,
ayrıca batum da işimi var nişanlının ne sebeble gitti, insan hiç bi bağlantısı bişeysi yokken batuma niye gitsin:26:
Cocukmusunuz herseye kaynanan mudahale etsin istiyorsun essek sakasi yapmis sonucta bunu buyutecek ne var hepimiz korkariz evliligin bir olgunlugu var sorunlarinizi kendi aranizda cozeceksiniz herseyi annne diye anlatirsan olmaz kaynana helal olsun karismamis
Ayrica ben batumluyum kimse ciplak dolasmiyor korkma adam yemiyorlar on yargilarinizi ve kulaktan dolma sacmaliklarinizi bir kenara birakirsaniz artik bizde rahat ederiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Batumlu kadınların nesi varmış pardon? Erkek arkadaşınız sapıklık yapmaya gidecekse bilemem de batumlu birçok arkadaşım var hiç de sandığınız gibi kadınlar değiller. Erkek arkadaşınıza güvenmiyorsanız evlenmeyin, batumlu taş gibi hatunlar onu beklemiyordur muhtemelen. Sizi aldatacak adamın batuma gitmesine gerek yok, burada da yapar. Öyle bir konuşmuşsunuz ki oradaki kadınlar bu adamı bekliyor sanki heyecanla.
Neden kendi aranızdaki şakayı kaynanaıza yansıttınız ki? Hem adı üstünde şaka, fazla büyüttüğünüzü düşünüyorum. Kayınvalide ne desin ki bu durumda, ah benim salak oğlum falan mı demesini bekliyordunuz?
Batum ne alaka o kısmı anlamadım. İnsanlar çıplak gezmiyor orda. Ha nişanlınız aklında farklı şeylerle, fuhuş yapmak için falan gidecekse o kadar uzağa gitmesine gerek yok. Burda da yeterince imkan var o konuda.
Düğün stresi yaşıyorsun bnm de 2 hafta kaldı çok gerginim ama sanki sen biraz fazla büyütmüşsün bu şaka mevzusunu bir de batum olayını carlayarak değil de sakin sakin konuşursanız hallolur gibime geliyor bir de tavsiye bu tarz şeyleri ailelerinize yansıtmayın
Şaka konusunu anlayamadım, neden kayınvalideniz laf söyleyecekmiş eşinize, konuyu okumuştum gercekten eşek şakasıydı ama kayınvalideniz adı üstünde 'şaka' oldugu için ciddiye almamış olabilir, ikinizin arasında geçmiş bir olay sonucta. Bir şey söylememiş olmasına kızmamalısınız.
Batum konusuna gelince, neden gitmek istiyor ki Batum'a, amaç nedir yani? Siz olmadan hem de? Cidden bekarlığa veda olarak mı? Öyleyse bu kabul edilebilir bir şey değil benim gözümde.
Erkekler bazen öküz olabiliyor bu konularda, biz kadınlar davetiyeydi, nikah şekeriydi, organizasyondu çok daha fazla önem veriyoruz böyle şeylere ama bu tarz şeyler cogu erkek için gereksiz ayrıntılar, evet nişanlınızın yaptıgı kabalık ama sırf bu yüzden evlilikten vazgeçmek biraz saçma geldi. Tabi ki size yardım etmeli, bu konuda nişanlınızın üstüne daha fazla gitmelisiniz.
Kaynanama ben yansıtmadım eşim korkuttuğu için hastalandım ve kaynanam neden yüzün asık diye sorunca söyledim çünkü onun gözünde oğlu melek ben hep oğlunu üzüyorum sanıyor oğlunun ettiklerini de bilsin istedim ha benim annem olsa sen nasıl yaparsın bunu x e mutlaka derdi kendi evladı gibi canı yanardı eşime benim kaynanam yanıma gelince iki saat sarılıyor öpüyor yavruuuuuum kızııım diyor bana ama bir üzüldüm neden yaptı demesini beklersiniz dimi bana ana olmaya çalışan birisinden
batum konusuna gelince orası çok turist alan bir yer ben turistleri için konuşmuştum neden batumlu bayanlar alındınız bayanları daha rahat giyiniyor bunu inkar edecek olanınız var mı aranız da ben de gitmesini istemedim işte bu kadar neden bölük halinde bana cephe alındı pardon
Batum neresi yaaa?? Oraya yanlizmi gidecek yoksa balayinami orasini istiyor? Hepsini gectim artik hertaraf fistik hatun kayniyor, bayanlar giymine dikkat ediyor ve yazin ülkemizdede acik giyinip gezen biton hatun var, esinizi evemi kirtliyceksiniz? Yapmak isteyen, bakmak isteyen heryerde yapar bunu, batuma bukadar takilmayin artik herneresiyse!!! Sizde asiri dügün stresi olmus bence, kv de belki ufak capli demistir siz yokken ogluna bidaha yapma diye, tek sorununuz bu ufak tefek seyler olsun insallah...
Kaynanama ben yansıtmadım eşim korkuttuğu için hastalandım ve kaynanam neden yüzün asık diye sorunca söyledim çünkü onun gözünde oğlu melek ben hep oğlunu üzüyorum sanıyor oğlunun ettiklerini de bilsin istedim ha benim annem olsa sen nasıl yaparsın bunu x e mutlaka derdi kendi evladı gibi canı yanardı eşime benim kaynanam yanıma gelince iki saat sarılıyor öpüyor yavruuuuuum kızııım diyor bana ama bir üzüldüm neden yaptı demesini beklersiniz dimi bana ana olmaya çalışan birisinden
batum konusuna gelince orası çok turist alan bir yer ben turistleri için konuşmuştum neden batumlu bayanlar alındınız bayanları daha rahat giyiniyor bunu inkar edecek olanınız var mı aranız da ben de gitmesini istemedim işte bu kadar neden bölük halinde bana cephe alındı pardon
sana niye cephe alınsın yaw, ben neden batuma gittiğini hala anlamadım sadece turist olarak mı gitti, işi mi var tanıdık mı var nedir?
ayrıca bence şaka konusunda hatalısın, müdehale etmek zorunda değil, sonuçta annenden gördüğün ilgiyi kaynanandan beklemen en büyük yanılgı
Ben de rahat giyiniyorum, siz kadınların giyiminden rahatsız olmak yerine nişanlınıza güvenmeye çalışın bence. Bir halkın kadınları rahat giyiniyor demek biraz komik. Burada da isteyen istediğini giyer, nişanlılarınız falan kadınları bakışlarıyla rahatsız etmeseler daha güzel olacak hayat mesela... O sebeple batuma gitmesini dert etmeniz saçma, muhtemelen yaşadığınız yerde de şortunu minisini giyen kadınlar vardır, bunda bir ayıp yok. Nişanlı erkek kendini bilecek, bakmayacak basit o kadar. Eşek şakası konusuna gelince o konunuzu okumuştum, gerçekten yok artık demiştim. Hassasiyetinizi bildiği halde yaptığı şey gerçekten eşeklikten öte. Çünkü o durumda felç bile geçirebilirdiniz, böyle örnekler var. Gerçi onun öncesinde de defol falan bi şeyler demişti tam hatırlayamadım, evlenecek bir çift gibi gelmemiştiniz açıkçası, bu sorumlulukları alabilecek birine benzemiyor. Ancak bu konuda kayınvalidenizin yapacağı bir şey yok cidden. Karışmamakla iyi etmiş. Siz o konudaki sorununuzu yine nişanlınızla çözeceksiniz. Farkında mısınız sürekli nişanlınızla ilgili problemleri başka şeylere bağlıyor ve sonuç olarak başka şeyleri dert ediyorsunuz. Aslında sorun nişanlınızla alakalı hep. Adam eşeklik ediyor "neden bir şey demedi" diye kayınvalidenizi takıyorsunuz, adama güvenmiyorsunuz "batuma gidecek, kadınlar açık giyiniyor" diye bunu takıyorsunuz. Evleniyorsunuz, vazgeçmek gibi bir niyetiiniz olduğunu da sanmam ama çok sorun yaşayacağınızı düşünüyorum karşıdan bakan bir göz olarak. Yine de mutluluklar dilerim:)
Rahat giyinmek,açık giyinmek derken ?:44: Yani balayına gittiğinizde kumsala falan uğramadan dönün madem,malum herkes iki parça bezle dolaşıyor.
Batum kadınlarına iftira atmaktan vazgeçin bence,bahsettiğiniz onlar değil,Batum üzerinden ülkeye pazarlanan hayat kadınları...Eşiniz olacak adam da o niyetle gidiyorsa o sizin probleminiz zaten.
Ya ben şaka konusunu buraya anlattım demi ne siz beni tanırsınız ne ben sizi ne akrabalığımız var ne tanışıklığımız eliz yabancıyız ama sizin vicdanınız almadı ve dediniz ki yuh böyle şaka olur mu bu kadarı yapılır mı dediniz değil mi e bu kadın bana diyor ki bana ben senin ikinci annen olacağım bilmem ne madem benim annem oluyor neden vicdanı biraz sızlamıyor işte ben bunun altında kasıt ararım ve de öyle eşimin ablası bile duyunca eşşek şakası bu resmen dedi oda ablası sonuçta demeyebilirdi
Batum konusuna gelince hanımlar isteyen istediği gibi gezer kimseden izin alacak değil ben açık giyinen bayandan değil ben eşimden sorumluyum benim eşim yüzmeye gidicem dedi ama yüzmek için başka alanlarda var değil mi öncelikle türkiyede neden batum benim eşimin bir yere gitmemesini isteme hakkım yok mu eşim o benim sanki ben burda batumlulaaaar yaaa neden böyle açık giyiniyorsunuz demişim gibi savunmaya geçmeyin lütfen saptırmayın ha eşime olan sinirimi de emin olun en başta eşimden çıkarıyor onu sorumlu tutuyorum o bana bu durumlarda destek olacakken yanımda yok.siz kendinizi benim yerime koyun altı gün kala ne hissedebilirdiniz ki başka
canim bence de cocuksu davraniyosun.el bebek gul bebek bekleme artik.evlilik onemli bir adim buyumek icin.ama sensiz tatile gitmesi konusunda sonuna kadar haklisin
Şimdi Batum diye aratayım da günahlar şehri diye adlandırılıyor.
Oraya malum sebepten gidecekse asla ama asla o herifden koca olmaz.
Koca olmayacak adamdan baba hiç olmaz. Şutla gitsin...
Şaka konusunda diğer arkadaşlar doğruyu söylediler zaten orda hatalısın.
Batum konusunda ben seni anlıyorum. Ama bunu ifade ediş tarzın çok yanlış.batum turistik dışında aynı zamanda ucuz ve her kesime hitap eden fuhuş ve kumar sektörüyle de bilinen bir yer.bu konuda biraz adı çıkmış bir yer tıpkı trde de bazı yerlerin oldugu gibi.nişanlın neden özellikle 'bekarlığa veda' için 'batuma' gitmek istiyor?bunu öğren bence.bu konuda tepkili olmakta haklısın. Gerekirse restini çek düğünü erteleme şansın yok mu?
Siz rahat giyinen dediginiz hatunlardan istanbulda bolca var emin ol avrupayı gurcıstanı sollarlar ben sokaga cıktıgımda nelere gıyım konusundan sahıt olyorum. ozaman mustakbel esınız cok uzaklarda aramasın heycanı. Kayıvalıdenıze gelınce sen nekadaar ıyı olursan ol can olan as olan evlattır.