- Konu Sahibi marjinalfaydali
-
Aaa o da bi şey mi? Benim teyzemin oğlu toplu mail atıp düğüne çağırmıştı
Gelemeyenler içinde hesap numarasını göndermişti
Aaa o da bi şey mi? Benim teyzemin oğlu toplu mail atıp düğüne çağırmıştı
Gelemeyenler içinde hesap numarasını göndermişti
Yakınınızın düğün daveti için bir arama, bir kağıt parçasından davetiye bence gereksiz. Sizin yakınızı ise, zaten aileler vesilesiyle bilgi sahibi oluyorsunuz.
Facebook davetlerini ben cok olumlu buluyorum.
Kişilerin, tanıdıkları arkadaslık kurdukları birçok kişiyle bu sosyal paylaşım sitesi ile iletişim kuruyorlar. Bu vesile ile, eski dostlar eski arkadaslar davetten haberdar olabiliyor.
Ve bu akrabaları da listeye almak, HATIRLATMA'dır bence.
Bence bu kadar önyargılı ve hassas olmayın, asıl niyet hep bir arada bir mutluluğu, sevinci paylaşmaktır.
Söylediklerinize katılıyorum, ben evleneli 2 ay oldu face den davetiye de yollamadım kimseye ama, şu an şartlar o kadar zorki, mekan parası eşya parası o parası bu parası onun stresi bunun stresi derken bu sıkıntı ile unuttuğun o kadar şey oluyorki fotoğraf parası bile dandik stüdyolarda 700 TL den başlıyor biraz da özel bişeyler olsun derseniz o zaman vay halinize, uzun zamandır görüşmediğim ark. bile keşke face yazsaydın, gelemesekte haberimiz olur tebrik yollardık dediler, bende face den paylaşsammı diye düşünmüştüm ilk başta ama sonradan ayıp olur diye vaz geçip,herkeze arayıp haber veririm demiştim.. Bencede önyargılı yaklaşıyorsunuz, tabiki aransa yada özel davet gönderilse iyi ama, o stresle kesinlikle unutulan kişiler bile olacaktır.
Facebook "event"ine eklediğine göre demek ki unutmamış, ama gelmesini çok isteyecek kadar da önemsememiş :26: Ben inanmıyorum şu an şartlar o kadar zorki masallarına. Aksine şu an şartlar o kadar kolay, iletişim o kadar bedava ki !!!Artık bir ailede herkesin elinde milyonlarca bedava dakikalı hatlar var artık. Bence tamamen davet edilen kişi kısmına emek vermekten, vakit harcamaktan kaçınmak demek bu. Bir yatak örtüsünün kenarı pembe dantelli değil de fuşya dantellisi olsun diye dükkan dükkan 1 hafta gezen gelin hanım/damat bey adaylarımız lütfetse keşke aralarında görmeyi istedikleri insanlara 1er dakikalarını ayırmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?