davetsiz misafir akraba

daisysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
485
170
53
Yurtdışında yaşayan bir kuzenim var. Hala kızı. Eşiyle biraz sıkıntıları olmuş. Türkiye ye gelmek istiyormuş. Biraz ara vermek, dülünmek için. 5 yaşınd da kızı var.
Sorun şu bu kuzen annesine demiş ki ben daisusun da kalırım zaten o tek rahatsız olacak kimse yok.
İyi de rahatsız olan benim :) millet kafasından plan yapıyor hem de bnmle ilgiki ve benim bundan haberim yok :)
Misafir severim elimden geldiğince ikramım olur. Ancak bu kuzeni ben 1 aylığına davet etmedim ki aramızda da haşir neşir bi samimiyet yok. Hatta 3 yıl öncesinde ben küçük bir operasyon geçirmiş hastanede ve evde yatmıştım bir süre. O vakitler bu kuzen tatile Trye gelmiş, bol bol eş akraba ziyaretleri yapmış bize bana geçmiş olsun demek için bile uğramamıştı. biraz bundan da soğuğum zaten şimdi 1 aylık davetsiz misafirliğini ne söyleyerek reddedebilirim?

müsait değilim

Gelme amacı sebebiyle de kötü olur sizde kalması.hem de geçmiş olsuna gelmeme meselesi de hoş değil.d düşünceli olmalıydı,simdi isi düşünce mi geliyor.esiyle arasında sorun olduysa kendi ailesine gitse daha iyi olurdu.ailesi yok mu

Ne insanlar var yahu.Müsait değilim diyin açıklamaya bile gerek yok anneniz iletsin hatta.Sizde kalacak ama size sormaya tenezzül bile etmiyor,ilginç kafalar.

Ayrıca 1 ay misafirlik mi olur 3 gündür benim bildiğim o da maksimum.Şok etti beni konu

En çok da buna takılıyorum. Sağlık bu. Ben ameliyat olmuşum kız herkesi geziyor görüyor bana uğramadan çekip gidiyor. Şimdi kafa dinlemek düşünmek için beni evimi seçiyor

1 ay misafirlik değil o evlat edinin bari
şaka bir yana..
Açık açık musait değilim de..Bu kadarcık musait değilim

Böylelerine hiç yardım etmeyeceksin, gerektiğinde haddini bildireceksin. Annesini arayıp senin kızın ben hastayken beni 5 dk ziyarete gelmedi,şimdi işi düşünce mi aklına gelmişim de. Kimse bana sormadan benim üzerimden planlar yapamaz de. İnsanlara sert ve net olmadığımız sürece kullanılıyoruz maalesef.

Peki siz arayıp sana ihtiyacım var dediniz mi? Dediğiniz halde red mi etti yoksa haberi yok muydu?

Bnm telefon açıp sana ihtiyacım var demedim gerek de yoktu zaten. Zoe zamanları tüm akrabalar biliyordu vefat gibi arayabilirdi bir de dediğim gibi ameliyatlı olduğum zaman da Trdeyken gelebilirdi ziyaretime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…