müsait değilimYurtdışında yaşayan bir kuzenim var. Hala kızı. Eşiyle biraz sıkıntıları olmuş. Türkiye ye gelmek istiyormuş. Biraz ara vermek, dülünmek için. 5 yaşınd da kızı var.
Sorun şu bu kuzen annesine demiş ki ben daisusun da kalırım zaten o tek rahatsız olacak kimse yok.
İyi de rahatsız olan benim :) millet kafasından plan yapıyor hem de bnmle ilgiki ve benim bundan haberim yok :)
Misafir severim elimden geldiğince ikramım olur. Ancak bu kuzeni ben 1 aylığına davet etmedim ki aramızda da haşir neşir bi samimiyet yok. Hatta 3 yıl öncesinde ben küçük bir operasyon geçirmiş hastanede ve evde yatmıştım bir süre. O vakitler bu kuzen tatile Trye gelmiş, bol bol eş akraba ziyaretleri yapmış bize bana geçmiş olsun demek için bile uğramamıştı.biraz bundan da soğuğum zaten şimdi 1 aylık davetsiz misafirliğini ne söyleyerek reddedebilirim?
Annesine söyleyin direk kuzenine bile söylemeyin oda annesine demiş zira .
Gelme amacı sebebiyle de kötü olur sizde kalması.hem de geçmiş olsuna gelmeme meselesi de hoş değil.d düşünceli olmalıydı,simdi isi düşünce mi geliyor.esiyle arasında sorun olduysa kendi ailesine gitse daha iyi olurdu.ailesi yok mu
Samimiyet düzeyimize bakmaksızın, mecburiyetten gelen birisine kapımız kapatmazdım ben.
1 ay misafirlik değil o evlat edinin bari
şaka bir yana..
Açık açık musait değilim de..Bu kadarcık musait değilim
Ne sinir bozucu yaBana sormadı bile. Kafadan planını yapmış ve bana tenezzülmü etmiyordu r nedir bana rağmen bana haber vermiyor, sormuyor
Peki siz arayıp sana ihtiyacım var dediniz mi? Dediğiniz halde red mi etti yoksa haberi yok muydu?Doğrı söylüyorsunuz da benim de akrabaya mecbur olduğum zamanlar oldu. O zaman bir telefonla bile yoktu kendisi
Peki siz arayıp sana ihtiyacım var dediniz mi? Dediğiniz halde red mi etti yoksa haberi yok muydu?
belki seninle görüstügünd eo samimiyeti kurdu ve seninde onu anlıcagını düsünmüs olamaz mıBana sormadı bile. Kafadan planını yapmış ve bana tenezzülmü etmiyordu r nedir bana rağmen bana haber vermiyor, sormuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?