Herkese teşekkür ederim.
Anladım. Kesin ve net olmalıyım ve hayır çalışıyorum diyip grlemeyeceğini bildirmeliyim.
Artık lutfeder o ararsa ona dicem halam ararsa halama dicem.
ayıp olur sonuçta akraba diye içimi kemiriyordu ancak gönülsüz yapacagım iyilik de bnm kişiliğimi kemirecek hepten sinirlerimi bozacak.
Zaten darılan darılsın vakti zamanında ve aslında hâlâ bana içten samimi olmayan akrabayı ben ne edeyim?
Teşekkürler.
Dolaylı yollardan duymuşsunuz, siz de dolaylı yollardan haber gönderin. Sakın arayıp da konuşayım demeyin, o sizi kaale alıp arayıp konuştu mu? Kadın kendi kendine karar vermiş, almış çocuğunu geliyor! Bize de sonucu yazın. Yemin ederim sinir oldum gece gece
Emrivaki yapıp araya Halayı sokmak da ne alaka. Almayın gitsin annesinde kalsın çocuğuyla beraber. Hayır bu çocuğu size bırakıp kafa dağıtmaya da çıkar iyice delirirsiniz
1 ay ben kabul edemezdim uzaktan geliyorsa bile 1 haftayı geçmiyecek misafirlik ben 3 saatlik yol gidip geç saat döndüğümü bilirim ev sahibine ayıp olr 2 çocukla diye biraz düşünce olacak insanlarda
Bak simdi bi konu okudum. Konu sahibi bosanan birine destek olmus evinde agirlamis. Sonra esiyle duzelince esine anlatmis esi konu sahibine dusman olmus arkadasi da sen beni doldurusa getirdin cunku beni kiskaniyorsun falan demis. Sulalede "bosatti kadini" diye de adiniz cikarsa hic sasirmam.
Bir kabul edin o 1 ay nasıl 3 ay oluyor görün. Çok yakın can ciğer kuzu sarması olsanız zaten isterdiniz ama böyle uzakken şunda da şu kadar ay kalırım diye kendince karara bağlaması çok gıcık. Eşyalı ev tutsun kendisine 1 aylık.
Bak simdi bi konu okudum. Konu sahibi bosanan birine destek olmus evinde agirlamis. Sonra esiyle duzelince esine anlatmis esi konu sahibine dusman olmus arkadasi da sen beni doldurusa getirdin cunku beni kiskaniyorsun falan demis. Sulalede "bosatti kadini" diye de adiniz cikarsa hic sasirmam.