- 28 Haziran 2016
- 345
- 278
- 103
- 30
Konuyu gorunce benimde aklima o kadin geldiHa. Bide bi konu açan bayan gibi 5 gün yatılı akrabaya gitmiş kahvaltı hazırlamadılar uykunuz vardır diye düşünmediler gece tv izlediler bi çekyat verdiler diye lafını ediyordu şimdi oda hem gelir üstüne bide seni eleştirir boşver annene de ki ben çalışıyorum benim olmadığım evde onun ne işi var ayrıca kadını takipte edemezsin sen yokken ne naneler yiyeceği bellide olmaz ben kimsenin sorumluluğunu alamam de geç :)
Size haber vermemiş ya belki aslında sizde kalmayı düşünmüyordur annesine öyle söylemiştir kurcalamasin diye ? Benim aklıma bu geldi.
Ay bu duruma benze bişey yaşadım bende tatil yerinde yalnız yaşıyorum bir yıldır beni arayıp sormayan kız kafasını dinlemek tatil yapmak için beni arıyor hadi dedim 2 gün gelsin kafasnı dinlesin zaten bende çalışıyorum yine elimden geldiğince kahvaltı yemek yapıyorum işten gelip bulaşık vs insan bi yardım eder onu geçtim dışarda kahvaltı yapalım akşam şurda yiyelim maddi olarak sıfırı tüketmiştim maaşı bekliyordum hadi dedim gezdireyim götüreyim ama insan bu teklifi yapıyorsa ücretede bi el atmaz mı madem öyle dedim bende bidahaki isteklerine yok dedim evde hazırlarm bişeler marketten bişiler alıyorum bari dışarda hesap ödemedin marketi karşıla samimi olduğum biri olsa hiç lafını etmem ama sen tatil yapacaksın cefasını nneden ben çekeyim sonrasında bi iki kere aradı hepsi bu bence samimiyetin yoksa hiç girme o toplara biz iyilik meleği miyiz evim küçük bana anca yetiyor k bakma de geç seni sevse ne sevmese ne
çok doğru. Bazen Hayır diye kestirip atamamamızın altında sevilmeme korkusu yatıyor
Sebebi her ne olursa oksun size danisip sormadan o rahatlikla konusmasi hic hoş degil ben ablamin evine bile onun musadesi olmadan gitmem kaldiki hasir nesir olmadiginiz birine illa akraba diye 1 ay kalmakYurtdışında yaşayan bir kuzenim var. Hala kızı. Eşiyle biraz sıkıntıları olmuş. Türkiye ye gelmek istiyormuş. Biraz ara vermek, dülünmek için. 5 yaşınd da kızı var.
Sorun şu bu kuzen annesine demiş ki ben daisusun da kalırım zaten o tek rahatsız olacak kimse yok.
İyi de rahatsız olan benim :) millet kafasından plan yapıyor hem de bnmle ilgiki ve benim bundan haberim yok :)
Misafir severim elimden geldiğince ikramım olur. Ancak bu kuzeni ben 1 aylığına davet etmedim ki aramızda da haşir neşir bi samimiyet yok. Hatta 3 yıl öncesinde ben küçük bir operasyon geçirmiş hastanede ve evde yatmıştım bir süre. O vakitler bu kuzen tatile Trye gelmiş, bol bol eş akraba ziyaretleri yapmış bize bana geçmiş olsun demek için bile uğramamıştı.biraz bundan da soğuğum zaten şimdi 1 aylık davetsiz misafirliğini ne söyleyerek reddedebilirim?
gecmis olsuna gelmemis olmasi ayip reddedin mutlaka ama nasil ederseniz edin gerekirse kafam iyi değil kabul edemem diye laf gönderinYurtdışında yaşayan bir kuzenim var. Hala kızı. Eşiyle biraz sıkıntıları olmuş. Türkiye ye gelmek istiyormuş. Biraz ara vermek, dülünmek için. 5 yaşınd da kızı var.
Sorun şu bu kuzen annesine demiş ki ben daisusun da kalırım zaten o tek rahatsız olacak kimse yok.
İyi de rahatsız olan benim :) millet kafasından plan yapıyor hem de bnmle ilgiki ve benim bundan haberim yok :)
Misafir severim elimden geldiğince ikramım olur. Ancak bu kuzeni ben 1 aylığına davet etmedim ki aramızda da haşir neşir bi samimiyet yok. Hatta 3 yıl öncesinde ben küçük bir operasyon geçirmiş hastanede ve evde yatmıştım bir süre. O vakitler bu kuzen tatile Trye gelmiş, bol bol eş akraba ziyaretleri yapmış bize bana geçmiş olsun demek için bile uğramamıştı.biraz bundan da soğuğum zaten şimdi 1 aylık davetsiz misafirliğini ne söyleyerek reddedebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?