davetsiz misafir...

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
şehir dışında yaşayan eltiniz sizin bulunduğunuz şehire akraba ziyaretlerine gelirken
yanına kendi bayan akrabalarını almayı onlarla birlikte kalmaya gelmeyi alışkanlık haline getirmişse...
ve siz bu eltiden hiç hoşlanmıyor sadece eşinizin hatırına evinize misafir ediyorsanız
oda alışkanlığını sürdürüp birgün tanımadığınız bayan bir akrabasıyla birlikte sizin evinize kalmaya gelse ne yapardınız?
benim için önemli kk bayanları hadi buraya yorum lütfen:)

benim hiç hoşuma gimeezdi ve kesinlikle eltimle konuşurdum.. sen buyur gel kapım sana herzaman açık, fakat yabancı tanımadığım insanları evimde ağırlamak istemiyorum...diyebilirsiniz...
alınıyorsa alınsın, isterse küssün, kendi bilecegi iş...
insan 1 yapar , 2 yapar... milletin sürekli evine yabancı misafir götürmek çok abes

Son düzenleme:
aklın yolu bir demekki
bende abarttığımı düşünüyordum
peki kavgacı yada evine misafir kabul etmeyen durumuna düşmemek için
yani kötü olan kişi ben olmamak için nasıl bir şeklde anlatmalıyım bunu yada benmi söylemeliyim eşimmi

şehir dışında yaşayan eltiniz sizin bulunduğunuz şehire akraba ziyaretlerine gelirken
yanına kendi bayan akrabalarını almayı onlarla birlikte kalmaya gelmeyi alışkanlık haline getirmişse...
ve siz bu eltiden hiç hoşlanmıyor sadece eşinizin hatırına evinize misafir ediyorsanız
oda alışkanlığını sürdürüp birgün tanımadığınız bayan bir akrabasıyla birlikte sizin evinize kalmaya gelse ne yapardınız?

Gelen kişinin isminin Sedef olup olmadığına bağlı.....

evlendinmi sen düğüne yokmuydu daha

şimdi hiç yapmadığım bişey yapacağım..sen konu aç,yorum yapalım beğenme yeni bir konu aç orada bütün kk kadınlarına hakaretler et sonra ban süren bitince gel akıl danış..bunun adı ne acaba? bence bu arkadaşın konusuna yorum yapmayın çünkü beğenmezse yemediğiniz hakaret kalmaz benden söylemesi!!

tez yazan sen değil miydin, karıştırdım mı yoksa?

Son düzenleme:
Yav bitmedi mi sizin teziniz?
Hangi bölümü bu?
Sedef sonuna kadar haklı.

çat kapı gelen misaflerden hiç hoşlanmam helede kalmaya gelyorsa belki benm planlarım var böyle düşünceszlikmi olur, başıma böyle birşey gelse nasıl derm nasıl tepkmi belli ederm bilmiyorum ya ama göz yummam

Bacim sen yinemi Sedefle ilgili konu actin yaa!

Simdiye kadar bir faydasi oldumu actigin konularin???

Konuya cevap: Bir kereligine bir sey demezdim ama surekli olursa
nazik bir dille istemedigimi belirtirdim.

Yav bitmedi mi sizin teziniz?
Hangi bölümü bu?
Sedef sonuna kadar haklı.

saçma sapan ilgi çekmeye çalışan yeni üyeleri dışlayan şahıslar cevap vermesin lütfen gidin başka topiklerde takılın cevap yazın diye silah dayamıyorum ben sizin kafanıza bırakın yardımcı olcak arkadaslar yazsın

saçma sapan ilgi çekmeye çalışan yeni üyeleri dışlayan şahıslar cevap vermesin lütfen gidin başka topiklerde takılın cevap yazın diye silah dayamıyorum ben sizin kafanıza bırakın yardımcı olcak arkadaslar yazsın

İlgi çekmeye çalışan kim acaba?
En son siz demiştiniz tez yazdığınızı.
Ben uydurmadım.:)

siz evlendiniz mi ya?? en son nişanlıydınız... hala nişanlıysanız, sedef ve akrabaları kayınvalidenizin evine geliyorsa size susup oturmak düşer. ha yok evlendiyseniz ve sizin evinize geliyorsa müsait olmadığınızı söyleyin olsun bitsin.

siz evlendiniz mi ya?? en son nişanlıydınız... hala nişanlıysanız, sedef ve akrabaları kayınvalidenizin evine geliyorsa size susup oturmak düşer. ha yok evlendiyseniz ve sizin evinize geliyorsa müsait olmadığınızı söyleyin olsun bitsin.

kesin düşündüğünüz gibidir kayınvalidesinde kalmışlardırda kıskanmışdır (nişanlısının) hatrına bişey diyememiştir

siz yeni üyemisiniz? şahsen sedefi o kadar beynimize işlediniz ki artık aileden biri gibi.

bi de son konunuzda sizi kandırdım. nasıl da yorum yaptınız tarzı şeyler söylemediniz mi?

Araştırmalarında benim de tuzum olsun bari..
Ben olsam ne olursa olsun gelen misafirime birşey demezdim.
Kalacağı 3-5 gün sonuçta.

Back
X