davetsiz misafir...

biz kk olarak sedefi çok seviyoruz,tanımadan aşkla bağlandık ona..hepimiz SEDEFİZ :64:

önceden açtığı konuyla üyelere etmediği hakaret kalmayan biri mantıklı cevaplar bekleyemez.

kızlar yapmayın nolur ne yani şimdi bu kız hiç konu açamayacakmı :50:

Açtığı konulara yardım eden üyelere hakaret edecek, onları aşağılayacak, ben sizinle dalga geçtim tez yazıyordum diyecek, siz hepiniz kıskancsınız, beni kıskanıyorsunuz diyecek ise açmayacak.

Açtığım konuda site ahalisini küçümseyip, onlara hakaret etseydim dönüp konu açmayı ar ederdim.
Hatta utancımdan siteye girmezdim.Öyle uzaktan bakardım.

kesin düşündüğünüz gibidir kayınvalidesinde kalmışlardırda kıskanmışdır (nişanlısının) hatrına bişey diyememiştir

aynen böyleymiş. düğünü eylül ayında. sedef ve akrabaları kayınvalidesinde kalıyor.

kayınvalideniz evine misafir çağırırken ya da habersiz gelen misafirleri buyur ederken size danışmaz efendim. öncelikle buna kendinizi alıştırın. sonra da bi zahmet sedef'in varlığını kabullenin. sedef'in sevildiğini, onunda o ailenin gelini olduğunu kabul edin.

Son düzenleme:
biz kk olarak sedefi çok seviyoruz,tanımadan aşkla bağlandık ona..hepimiz SEDEFİZ :64:

önceden açtığı konuyla üyelere etmediği hakaret kalmayan biri mantıklı cevaplar bekleyemez.

Daha önceki konusunu okumadım ama ben sadece tez hazırlıyorum dediğini zannediyordum.
Sonradan okumuştum yorumları.
Ama hakaret ettiğini bilmiyordum.Aşkolsun çok üzüldüm valla..:19:

Açtığı konulara yardım eden üyelere hakaret edecek, onları aşağılayacak, ben sizinle dalga geçtim tez yazıyordum diyecek, siz hepiniz kıskancsınız, beni kıskanıyorsunuz diyecek ise açmayacak.

durum fenaymış :s o zaman kmse açtığı konulara cewap wermesn bence

editörlerden rica ediyorum, kullanıcı ismimi Sedef yapabilirmisiniz?

amanede sedefobi olmuşun:6:bu kadar kafaya takmak yerine boşversen hem zaten başka şehirde yaşamıyomu acaba başkaları felanmı etkiliyoki seni bukadar takıntı yaptın bunu belkide senin sandığın gibi değildir sen kuruntu yapıyosundur önce su sedefi bi kabullenmen lazım :ssz:

bu sedef ne kadar ünlü oldu ya?

siteye yeni üye olduğumdan beri biliyorum.

keşke sedef'te bu kadar ünlü olduğunu bilseydi..:52:

bu kadar sevilmemin sebebide kaynanam beni büyük kaynımla cilveleşirken yakaladı kocişim askerdeyken elimde koz var yuvalarını yıkar resil ederm bana saldırdı derim diye tehdt ettim ondan bu kadar üstüme titriyolar

şehir dışında yaşayan eltiniz sizin bulunduğunuz şehire akraba ziyaretlerine gelirken
yanına kendi bayan akrabalarını almayı onlarla birlikte kalmaya gelmeyi alışkanlık haline getirmişse...
ve siz bu eltiden hiç hoşlanmıyor sadece eşinizin hatırına evinize misafir ediyorsanız
oda alışkanlığını sürdürüp birgün tanımadığınız bayan bir akrabasıyla birlikte sizin evinize kalmaya gelse ne yapardınız?
benim için önemli kk bayanları hadi buraya yorum lütfen:)

Eğer senin evine değilde bir başkasının evine geliyorsa bundan sana ne. Başkasının evine müdahale edemezsin. Ev sahibi rahatsız olsa bunu kendisi halleder.
Olurda sein evine getiriyorsa ki bir kereliğine mahsussa birşey yapamazsın. sonuçta eve gelen misafir ne diyebilirsin ki. Ama bunu alışkanlık haline getirirse eltine düzgün bir biçimde rahatsız olduğunu söylersin ki getirdiği bekar bayansa rahatsız olmakta haklısın. Sonuçta evde eşin var.
Ama benim elti arkadaşıyla gelse sesimi çıkarmam. Sonuçta adı üstünde misafir. hoşgelmiş. Eltime de gidip bir daha getirme demezdim, öyle birşey desem eltimde bozulur oda bir daha gelmez.
Ama senin şu kafana takıp bir türlü çıkaramadığın bütün derdin sıkıntın olan eltin Sedef'se sen de. Böylece tamamen kurtulursun. Sedef de senden kurtulur.

Özlemişim valla Sedefli konuları, yeni üyeymişsiniz üstelik bir de vallahi bravo, bu kadar kısa zamanda adından bu kadar konuşturan, eltisinin ismini milletin beynine kazıyan, bir de arada bi tez bitirebilen başka üye yoktur herhalde.

Bir de benden bir tavsiye, bence yeni üyelik açıp Sedefmişsiniz gibi davranın, bol bol kendi isminizi verip kendinizi kötüleyin, kendi adınıza derin bir sempati toplarsınız bence, artık birazda kendi taraftar grubunuzu yaratın canım, hep sedef hep sedef nereye kadar

Edit:Kız afferim tam demek istediğimi yapmışsın, bir de başından beri amanede bendim, hep namım yürüsün Sedef olarak diye bu konuları açtım de tam olsun. Çok güldüm yanlız ya Sedefli yorumlarına, bir daha öyle hakaretler etme bari kk kadınlarına da banlamasınlar seni, eğlencelisin de bak :9:

Son düzenleme:
konumu 27 kişi okuyor sazancıklar
hem ilgilenmiyo havasında davranıonuz madem ben hastayım ne işiniz var bu topikte ruh hastaları meraklı karılar hahahahahahahha:))))

Back
X