davetsiz misafir...

canım eltiyi bukadar kafa takmaya değmez niye bukadar önemsiyorsun onu anlamadım insan evleneceğim diye hazırlıklardan mutluluktan gözü birşey görmez anladığım kadarıyla sedefte başka memleketteymiş kayınvalidene kibarca desen anne yanlış anlama ama ben bu tarz konuşmaları sevmiyorum sedefin kişiliği farklı benimki farklı herkes aynı olamaz filan desen olmaz mı?benden sana tavsiye bukadar önemseme şuan nişanlısın evlenince iyice tadın kaçar....:ssz:

Ben cidden üzülüyorum bu kıza.
Evlenene kadar iyice kopacak kayış...

bu kadar sevilmemin sebebide kaynanam beni büyük kaynımla cilveleşirken yakaladı kocişim askerdeyken elimde koz var yuvalarını yıkar resil ederm bana saldırdı derim diye tehdt ettim ondan bu kadar üstüme titriyolar

yuh diyorum bişey demiyorum artık!:20:

konumu 27 kişi okuyor sazancıklar
hem ilgilenmiyo havasında davranıonuz madem ben hastayım ne işiniz var bu topikte ruh hastaları meraklı karılar hahahahahahahha:))))

bak bu olmadı şimdi konuna kibarca cvp veriyoruz elbette bakacağız ne demek sazanlar cidden kafa mı buluyorsun sen bizimle yoksa o ruh hastası sen olmayasın eltisini kıskanan ruh hastasıııııııııııııııııııııııııı:47::47::47::47::47:

bu kadar sevilmemin sebebide kaynanam beni büyük kaynımla cilveleşirken yakaladı kocişim askerdeyken elimde koz var yuvalarını yıkar resil ederm bana saldırdı derim diye tehdt ettim ondan bu kadar üstüme titriyolar

Bu kadar kiskanclikla sadece kendine zarar verirsin.
Burda alay konusu oldugunda cabasi.

En nefret ettiğim tiptir bir yere misafire giderken yanında başka birilerini de misafir olarak ekleyen saygısız ,arsız insanlar. Tatlı dille anlatılmaz bu tip insanlara açık açık konuşmak lazım onu da anlamıyor ya bazıları. :37:

kaynınla cilveleşmek mi sana ne denir bilemiyorum Allah ıslah etsin seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:47::47:evleneceğin adamada yazık garibim yaaaaaaaaaa:ssz:

konumu 27 kişi okuyor sazancıklar
hem ilgilenmiyo havasında davranıonuz madem ben hastayım ne işiniz var bu topikte ruh hastaları meraklı karılar hahahahahahahha:))))

boyle bi yorumdan sonra da "kadina siddete hayir " durumunun herkesi kapsamadigini dusunmeye basladim.
ahh ahhh!!
keske seninle yakindan(!) tanisabilseydik konu sahibi bacim !!!

yeter bırak artık zavallı sedefi.
kıskançlığından çatır çatır çatlıyorsun.
yazık sana çok yazık,sedef hastalığına kalırsın bak,ömür boyu uğraş dur artık.
yani kabul et işte,sedefi senden daha çok seviyor,nişanlının ailesi.kader işte yapacak bişey yok

allah senin nişanlınada sedefede sabır versin zavallı küçük beyinli sedefi ne çok kıskanıyosun yazık kayınvalidenlerde seviyoki ağızlarından düşürmüyorlar sende çatır çatır çatlıyosun ve ifitira atıyosun üzüldüm :52::52:

Back
X