• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davetsiz misafirler

O cocuk kapiyi tekmelerken anasi hic mi duymuyo hic mi mudahale etmiyo cocuguna? Pes yani. Acma kapiyi kimseye.. İnsani delirtir bunlar

E="ratapa, post: 43312953, member: 691331"]kapı çaldığında direk bornozu al üstüne ,suratın beş karış aç kapıyı ve o kapı hep yarı olsun hani öyle buyrun dercesine değil,ne diyorsan söyle ve çık git gibisinden .. onlar utanmıyorsa sen hiç utanma ,bi gün bornoz al,bi gün bacağına ağda yapıştır vs vs[/QUOTE]
Kahkaha attim resmen. Cok zekice ♡

İmkanın varsa taşın..en temizi kısa yoldan kurtuluş olur öteki türlü üzülen hep sen olursun..

Diğer arkadaşlara katılıyorum, kapıyı açma, zilin sesinide kıs. Bende habersiz gelinmesinden hoşlanmayanlardanım

O cocuk kapiyi tekmelerken anasi hic mi duymuyo hic mi mudahale etmiyo cocuguna? Pes yani. Acma kapiyi kimseye.. İnsani delirtir bunlar

Mahsus yolluyordur basindan def etmek icin...
Cocuk yoksa tek başına annesinden izinsiz karar verip de gelmez...
Bornozla kapiyi acma fikri cok mantikli kapinin ucundan konusup gondermek en iyisi...bundan da anlamazlarsa hic acilmasin o kapi...
Her seferinde uyuyordum banyodaydim balkonsaydim telefonla konusuyordum vs. d
enilebilir..

Back
X