Icinden cikamiyorum

O zaten anlamadigindan yada anlasilamaktan boyle oluyor ben bende sorun oldugunu dusunuyorum beynimde bisey var o bana yanlis olan seyleri dogruymus gibi gosteriyor sanirim
Ben burda devlet hastanesinde is buldum veri kayit gorevlisi olarak ama yedekledeyim yani biri dogum iznine ciktiginda yada 1.2 gunluk rapor aldiginda calisiyorum
Zaten artik donup kaliyorum sylenen sozleri anlamiyorum bile kendimi yanliz ve enerjim tukenmis hissediyorum sadece bos bos bir yere bakarken yakaliyorum kendimi dun ozellikle ozel has.psikiyayriye gitmek istedim beni uzun dinleyip yanlis teshis koymasin diye oda yasadiklarin zor seyler birikintilerin cok dedi...
Esime esin agir depresyon geciriyor dedi
Ve sadece sustu...
Anlaşılmamak ne demek çok iyi biliyorum. Keşke sizi tek anlamayan kişi eşiniz olsaydı. Annenizin tavrı daha çok yaralayıcı

Esiniz depresyonu basit bir sey saniyor herhalde.Size tek bir sey soyluyorum depresyon sizi yiyip bitirmeden ,siz esinizle ilgili olumsuz olan herseyi bitirin.42 kiloya dusmussunuz yok oluyorsunuz farkindamisiniz.

Ben gecen sene evi yakmaya calistim ama beceremedim eger bu evden cikamiyosam yansin kul olsun diye dusunmustum :KK43:
Dr.uma itiraf etmistim bunu ama esime soylememistim parke bi kismi yanmisti koz sicradi sobadan oyle oldu demistim
Aksam yataga yatarken itiraf ettim koz sicramadi aslinda ben yakmaya calistim ama beceremedim dedim
Nee nasil yaparsin bunu cocukca hareketlerin var deyip yatagi terketti salonda yatti
Beni bu duruma kadar getirende hic hata yok zaten...

Tadevinize devam edin yaptiginiz hic normal degil .Allah korumus bir sey olmamis.Su an kendiniz icin yapacaginiz en iyi sey tedavi olmaniz daha sonra esinizle oturup bu sekilde olmayacagini gerekirse ayrilacaginizi soyleyerek resti cekin.Birazda esiniz dusunup depresyona girsin bakalim belki o zaman anlar yasadiginiz sikintilari Allah yardimcin olsun.Unutmayin siz isterseniz bir seyleri degistirirsiniz ,baskalarinin istemesiyle olmuyor cunki.

Back
X