- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
İyi akşamlar. İşyerimde bir hanım var ilk tanıştığımızda ilk karşılaşmaya rağmen geldi boynuma atladı sarıldı canımlar cicimler vs. Sonra hiç konuşmadı benimle. Herhangi bir tartışma vs. Yok. Zaten tanımıyorum. Başkalarıyla tanışırken de bir kaç arkadaş siz tanıştınız mı diyince ağzı burnu yer değiştirdi resmen. Hımm evet tanıştık diyip çekti gitti. Sonrasında mesela yanımda birileriyle oturuyorum o da başkalarıyla oturuyor. Oturduğu kişilerin yanından kalkıp özellikle geldi ve yanımdaki kıza canım nasılsın vs. diye konuştu bana hiçbir selam sabah yok. Ben olsam birinden hoşlanmasam da ortaya merhaba derim en azından. Ve bunu 2 3 kere yaptı. En son bir kaç kişi siz tartıştınız mı tanıştınız mı dediğimizde garip garip hareketler yaptı biz öyle sandık dediler. Ağız burun yamultmasınsan bahsediyorlar bu arada. Sonra bu cuma bana canım günaydın falan dedi. Acayip samimiyetsiz geliyor. Ve bir tek bana böyle davrandı. Ben canım diyecek kadar bir samimiyet yok aramızda siz hitabını kaçırmayalım demeyi düşündüm ama bu da çok kırıcı mı olur? İnsanların içinde kimseyi küçük düşürmek istemem. Sizce neden böyle davranıyor? Ve neden değiştiriyor tavırlarını. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz?Bu arada ben yeni başladım bu işyerine o uzun süredir çalışıyor.