Davranış değişikliği

Normalde görmezden gelince onun da artık saçma sapan davranmamasi lazım ancak böyle tiplere karşılık vermedikçe de iyice saçmalaya başlıyorlar. O yüzden size saçmaladığı bir anda direk tavrınızı koymanız en iyisi.
Belki de görmezden geldiğim için değiştirdi tavırlarını

Aman. Çokta tırıvırı.

Sana canımlı cicimli konuşsun boşver sen seviyeni mesafeni koru.

Canım hayırlı cumalar mesajına

Teşekkür ederim hanfendi, sizin de cumalarınız hayrolsun de geç. Soğuk davran ancak incitmeden. Idrak edebilen biriyse anlar zaten o da yılışık yılışık hareketler yapıp riyakar olmaz hiç yoktan. Sonuçta yüz yüze bakıyorsunuz. Aynı ortamdasınız daima.
Aynen özelkikle hanfendi vurgusu iyi fikir :)

İyi akşamlar. İşyerimde bir hanım var ilk tanıştığımızda ilk karşılaşmaya rağmen geldi boynuma atladı sarıldı canımlar cicimler vs. Sonra hiç konuşmadı benimle. Herhangi bir tartışma vs. Yok. Zaten tanımıyorum. Başkalarıyla tanışırken de bir kaç arkadaş siz tanıştınız mı diyince ağzı burnu yer değiştirdi resmen. Hımm evet tanıştık diyip çekti gitti. Sonrasında mesela yanımda birileriyle oturuyorum o da başkalarıyla oturuyor. Oturduğu kişilerin yanından kalkıp özellikle geldi ve yanımdaki kıza canım nasılsın vs. diye konuştu bana hiçbir selam sabah yok. Ben olsam birinden hoşlanmasam da ortaya merhaba derim en azından. Ve bunu 2 3 kere yaptı. En son bir kaç kişi siz tartıştınız mı tanıştınız mı dediğimizde garip garip hareketler yaptı biz öyle sandık dediler. Ağız burun yamultmasınsan bahsediyorlar bu arada. Sonra bu cuma bana canım günaydın falan dedi. Acayip samimiyetsiz geliyor. Ve bir tek bana böyle davrandı. Ben canım diyecek kadar bir samimiyet yok aramızda siz hitabını kaçırmayalım demeyi düşündüm ama bu da çok kırıcı mı olur? İnsanların içinde kimseyi küçük düşürmek istemem. Sizce neden böyle davranıyor? Ve neden değiştiriyor tavırlarını. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz?Bu arada ben yeni başladım bu işyerine o uzun süredir çalışıyor.
Terkedip sonra da özlediği sevgilisine benzetmiştir:)

Kadının düşmanı yine kadındır diye bir laf var yenisin ya hani hazmedememiştir
Hiç kötü de davranmadım herkese nasılsam öyle davrandım aslında kin düşmanlık hazımsızlık ne biliyim garip değil mi neden böyle yapar ki insanlar

Bizde de var boyle bir manyak. Bugun geliyor boynuna atliyor canimlar cicimler, ertesi gun gunaydin demeyi birak suratina bile bakmiyor.
Valla artik ben de suratina bakmiyorum. O konusmak istese de konusacak yuzu vermiyorum ona. Sen de oyle yap, kimsenin dengesizligini cekmek zorunda degiliz zira.

Bizde de var boyle bir manyak. Bugun geliyor boynuna atliyor canimlar cicimler, ertesi gun gunaydin demeyi birak suratina bile bakmiyor.
Valla artik ben de suratina bakmiyorum. O konusmak istese de konusacak yuzu vermiyorum ona. Sen de oyle yap, kimsenin dengesizligini cekmek zorunda degiliz zira.
Evet yani amaç da yok ruh hastası mı ne anlamadım

Beni geriyor zaten dengesiz tavırlar. Bir ibsanın davranışları bu kadar tutarsızsa uzaklaşırım zaten sizinki neden böyle davranıyormuş[/QUOTE

Hiç bilmiyorum.artık benim için varlığı yoklupu farketmedğinden hiç peşine düşmedim illa öğrenicem diye...böyle bir kadını sınırlı saatler görmek kadar güzel birşey yok.ya hayatımda atamayacağım yakınlıkta böyle biri olsaydı.Allah muhafaza.

Back
X