- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Başlık tuhaf gelebilir ama ne yazıcağımı bilemedim, bu aralar robot gibi duygusuzum hani derler ya vursalar sanki bir damla kanım akmıcak öyle , ben 1 sene önce eşimden ayrıldım çok zor günler yaşadım psikolojim çöktü ama şuan o yogun duygulardan birden çıktım hiç birini hissetmiyorum, içimde sanki bişeyler koptu ve duygusuz bir insan gibi yaşıyorum, bu süreç içinde ciddi birşey düşünmüyorum konuşup sohbet ettiğim kişiler oldu ama ben istemediğimi söyledim zaten özet geçmek gerekirse ben fiziki engeli olan biriyim, eski eşimin hiçbir rahatsızlığı yoktu beni olduğum gibi sevmişti daha doğrusu ben öyle sanmıştım, aileside beni öyle kabul etmişti başta ama sonradan bunu hep problem ettiler çok olaylar, iftiralar yasadım, ailesi istemedi eski eş bir süre direndi ve oda benden vazgeçti ayrıldık, bana ailem hep söylemişti kızım yarın birgün seni beğenmez üzülürsün ailesi birşey der olmaz seninle kendi denginde birini bul vazgeç demişlerdi ama ben sevginin herseyi düzelteceğine inandım, gerçekten davul bile dengi dengine çalarmış bunu öğrettiler bana sonradan pişman olmamak için ailenizi dinleyin mantıklı olun, şimdi ben bunları yaşadıktan sonra kimseye güvenmiyorum, zaten baktığımda hiç rahatsızlığı olmayan kişiyi baştan eliyorum, karşı cinsten kaçıyorum öyle bir içimi dökmek istedim rahatça konuşabileceğim kimsem yok .