Saç Uzatma Yöntemleri DAX SUPERGRO kullanmaya başlıyorum:)

mkm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
90
5
96
Herkese merhaba, uzun araştırmalar sonucu hızlı saç uzatma yöntemlerinden dax ı kullanmaya karar verdim. bunun yanında Hindistan cevizi yağı ve sinameki kürü nü deniycem ama hepsini sırayla :) ilk kullanımım dün geceydi ve bu sabah saçlarımın fotoğrafını çektim. bu arada geçtiğimiz hafta sonu saçımı kırmızıdan sarı bakıra çevirdim kendim evde. düşünün ne kadar yıpranmış olması gerekiyor ama yıpranmadı. söylüyorlardı da inanmıyordum, hafta sonu açıcı kullanmamla saç diplerim açık sarı olmuştu, daxı dün gece kullandım ve buu sabah ( resimde de göreceksiniz) hafif bir koyuluk görüyorum diplerde. bu kadar hızlı mı diye çok şaşırdım, sonucu resimlerle paylaşacağım burada. kullanmak isteyenler merak edenler buyrun sonuçları birlikte görelim :)

Sevgiler,

resimler eklenmemiş

Eklentiler

• 1.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 568
  • 2.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 545
Nasıl uyguluyorsunuz ben de dün başladım elimi birbirine sürtünce eriyor diye ısıtmadan sürdüm ben

Kolaylıklar canım. Ben de bugün ilk defa başladım, hatta şu an kafamda, beklemedeyim. Ben daxin içine biraz zeytinyağı, birer ampul de e vit, b vit, bepanten kattim. Yıkarken zorlanmam inşallah . B vitamini iğrenç kokuyor bu arada, ellerim de koktu

Tesekkur ederim :) ben de elime aldim parmaklarimi hafif surdum birbirine hemen krem gibi eridi zaten. O sekilde sacimi ayirarak sac derisine surmeye calistim.uclara ve boyuna da surdum biraz.dedikleri gibi once sampuan sursum bol. Bol sonra hafif su alarak elime kopurtmeye basladim.sonra durulayip en son tekrar sampuanladim. Yagli bir goruntu kalmadi sadece biraz yapisik oluyor elimi atinca. O kadar da olsun ise yarasin da :))

Ayni zamanda sampuanimin icinde cam terebentin yagi da koyuyorum uzun zamandir. Hem dokukmeyi onluyor hem de o da hizli uzatiyor.sadece kurutuyor saclari biraz.

Ayni zamanda sampuanimin icinde cam terebentin yagi da koyuyorum uzun zamandir. Hem dokukmeyi onluyor hem de o da hizli uzatiyor.sadece kurutuyor saclari biraz.
Ama benim saçlarım zaten çok kuru. Cam terebentini çok duydum ama, korkuyorum kullanmaya. Saçlarım iyice kuruyup süpürge gibi olur diye.

Benmari usulü biraz ısittim, ama nasıl sürdüm tam anlayamadım bile. Çok istediğim gibi düzgün süremedim galiba ama bakalım nasıl olacak?

2 kullanım sonrası bugün itirabiyle saçlarım. sanki normal hızla uzuyor gibi belki de daha etkisini görmem için erken de olabilir. kullanmaya devam :)

Eklentiler

• Adsız.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 537
2 kullanım sonrası bugün itirabiyle saçlarım. sanki normal hızla uzuyor gibi belki de daha etkisini görmem için erken de olabilir. kullanmaya devam :)
Daha çök erken etkisini gormeniz için birde benmari usulü eritip kullansanız daha iyi olur elle eritip uyguladiginİZda daha çok ürün kullanıyorsunuz

Daha çök erken etkisini gormeniz için birde benmari usulü eritip kullansanız daha iyi olur elle eritip uyguladiginİZda daha çok ürün kullanıyorsunuz
Onu da denedim, fon makinesiyle isittim surmeye calistim ama hemen donmaya baslasi o da ben de bu usulde devam ediyorum simdilik. Pes etmeden devam etkisini gorunceye kadar ✌

Onu da denedim, fon makinesiyle isittim surmeye calistim ama hemen donmaya baslasi o da ben de bu usulde devam ediyorum simdilik. Pes etmeden devam etkisini gorunceye kadar ✌
Merak etmeyin en kısa zamanda etkilerini görmeye başlarsınız ben cezveye su koyuyorum bi kaseyede dax ve karişik yağları ekleyip çevrenin üstüne koyuyorum eriyincede sıcakken hemen sürüyorum hiçte donmadı bide bu şekilde deneyin kaseyi sıcak suyun üstünden aldıktan sonra bekketmiyorum hemen uyguluyorum

Ben de bir kutu bitirdim fakat arindirma sorunu cok yasadigim icin sanirim bir daha almayacagim

ürünü çok az almak gerekiyormuş. Fazla surenlerde böyle yıkanmakla arınmadığını okudum.

Ben de dax i araştırıyorum. Gratis whastsons benzeri yerlerde satılıyor mu acaba? Kullanan arkadaşlar nereden ne kadara aldınız?

Gratis watsons da var ben gratis ten büyük boyunu 44.50 ye aldım

ben geçen yıl saçlarımı bu ürünle uzattım. kışında kestirdim:) kolay gelsin bekleyebildiğiniz zamanlar da sabaha kadarda kalabilir saçınızda.

herkese selam. ben de bir kozmatikçiden 35 tl ye almıştım 180 gr dı sanırım. gün aşırı kullanmaya başladım ben, birkaç hafta böyle deneyeyim diyorum. bir iki ay sonra sarı röfle için kuaföre gidicem mecbur. o zamana kadar hem uzasın hem de güçlensin istiyorum. daxı sürünce boylarına da h.cevizi yağı sürüyorum ben, şampuanı tamamen susuz boya yapar gibi tüm saçınıza yedirince anında çıkıyor saçtan. ikinci yıkamaya bile gerek kalmıyor.hafta sonu da sinameki deniycem, haftada bir gün.2 3 hafta oldu sanırım kullanmaya başlayalı ama çok bariz bir etki görmedim henüz

bu da saçlarımın şu anki boyu ve rengi. her ay başında resim koymaya çalışacağım farkı anlamak için

Eklentiler

• 22.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 208
hafta sonu ilk sinameki kürümü de yaptım, haftada 2 gün dax hafta sonu da sinameki. bakalım işe yarayacak mı

Bende dün sürdüm saçlarıma bugün yikadim fakat yağı çıkartamadım daha saclarimdan inşallah zarar vermez çok korkuyorum daha çok dokerse saç diplerini tikarsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…