Saç Uzatma Yöntemleri DAX SUPERGRO kullanmaya başlıyorum:)

Yikamada zorlandiysan cok basit aslinda. Once normal bi sampuani alip parca parca sur sacina diplere dogru. Bir seferde koca bir avuc alip tek seferde dagitma kucuk kucuk al sur saclarinin aralariba sonra da tum uclarina kadar sur iyice yedir heryerine. Sanki sac boyasiymis gibi sampuanlanmamis yeri kalmasin. Biraz masaj ve sonra su tutmaya basla. Cok kolay akip gittigini goreceksin. Ben uzenine bir kez daha yikiyorum az sampuanla hicbirsey kalmıyor.gizeneklerini tikamasi imkansiz gibi bu sekilde

Ben de watsonstan 30 TL ye almıştım indirimli fiyatıydı ama.

ben geçen yıl saçlarımı bu ürünle uzattım. kışında kestirdim:) kolay gelsin bekleyebildiğiniz zamanlar da sabaha kadarda kalabilir saçınızda.
Ne kadar sürede ne kadar uzama elde ettiniz acaba ?

5 ay kadar hiç aksatmadan haftanın 1 günü akşam eve geldiğimde kuru saca uyguladım ve 2-3 saat sonra yıkadım. 1 günüde genelde cuma akşamları saçımı yıkayıp nemli saca diplerden itibaren uygulayıp sarıp yattım ertesi gün yıkadım. 1 günde hindistan cevizi yağı uyguladım. Omuzumdaydi saçım 1 karış uzadı ve çok çok saglikliydi.sabirla bıkmadan yapmanız lazım kesinlikle uzatıyor.

Ne kadar sürede ne kadar uzama elde ettiniz acaba ?

Nedense bana hiçbir faydası olmadı bir de döktü

Hemde kaç kutu kullandım, işte her şey her saçta aynı etkiyi göstermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…