Saç Uzatma Yöntemleri Dax supergro

Şimdi yikadim saclarimi evet ben sicak kaloriferin ustune kaseye az bisey koydum seffaf eriyene kadar beklettim parmak uclarimj bandirdim diplere surte surte buladim tarakla ayira ayira :) 2 kere elsev sampuanimdan avcuma aldim 4 er damla çam terabentin ekleyip yikadim banamisin demedi hic su degdirmeden dipleri sampuanladim yok 3. kez esimin clear man nane ozlu sampaniyla yaptim biraz daha guzel arindi islakken ya nemden ya yagdan bilemedim bi agirlik olustu sacimda kuruttuktan sonra bakacagim bide suan havluya sarili duruyor.

Kuruttuktan sonraki yorumum ; kesinlikle asiri yipranmis oryakden yanmis saclari kurataracak cinsten yogunlukta bir bakim. Sacim Allahtan kurudur. 5 gun yikanmasam yaglanmaz. 2 kere çam terabentinli 1 kere clear man naneli sampuanlanma yapmama ragmen hafif bir yaglilik neme doymusluk var. Hafta ici bir kerede oylesine yikayip hafta sonuna bir bakim daha yaparim. Artik uzamayi çam terabentin mi yapar dax mi yapar bilemem guzel ve yogun bir bakim olacagi kesin. Birdahakine miktari daha az tutup okadar cok bulamayacagim ben cok ince ince surdum cok da sey yapmamak gerek

Ayrica çam terabentinle yikamasam bukadar arinmazdi gibimw geliyor. Bu urunu alan bitanede terabentin alsin derim.

Canım bende arıtma sorunu yok em fazla 2 şampuanlamada çıkıyor saçlarında yağ varken su değdirmeden bol şampuanla saçlarına parmak uçlarınla masaj yap iyice yıka sonra tekrar şampuanla, ne kadar zamandır kulllanıyrosun uzama oldu mu

Onu aldım aman aman döktü hep

Daha bugun ilk uygulamami yaptim. Aynen dedigiiz gibi su degdirmeden direk sampuana bulayip kopurtmeye calistim. Fakat cok yagli bi kalinti birakmasada agirlik verdi gibi suan yumusacik ve elektriklenmedi onuda farkettim. Oyle aman aman yagli kalmadi. Sacim zaten kuruydu git gide sac emiyor zaten sorun olmadi kuruttuktan sonra. Çam terabentin sac doker mi ki ilk defa duydum dokulmeyi azaltir derler ama hep kisiden kisiye degisiyor tabi bu tur seylee

Bende konumda paylaşıyorum artık daxa da başlıyorum seni konuma beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…