Saç Uzatma Yöntemleri Dax supergro

Aloe verayı aldığınız özel bir marka var mı?
Evde kendim yetiştiriyorum, bulabilirseniz öncelikle tavsiyem budur size de.
Bakımı hiç zor bi bitki değil .
Büyük çiçekcilerden yaprakları kullanılabilecek büyüklükte bir tane bulabilirsiniz belki.
Aloe vera ağaç gibi , yaş aldıkça büyüyor.
;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ss-sac-uzatma-gurlestirme-inadi.955788/page-2

Yok bu mümkün değil derseniz jel ürünler vardı bildiğim kadarıyla ama içindeki aloe vera % 'sine dikkat edin.

En yakın zamanda bulup yetiştirmeye başlayayım. Linki inceliyorum hemen.

Bende bugun gratiste indirim vardi gittim hemen buyuk boyundan bitane kaptim. Bi heves ve umutla bakalim yarin ilk uygulamami yaparim. Resimde cekeyim farki gormek icin bakalim deneyimlerimi paylasirim.

Eritip diplerine sur canım o zaman arınması ck kolay oluyor ve daha etkili
Kucuk bi kasede bi tatli kasigi kadarini sicak ortamda erimeye birakip parmak uclarimi bandirarak diplere uygulicam kati kivamda surulmeye calisilirsa deride erime yapip daha yogun bi yaglanmaya yapabilecegini tahmin ediyorum. Suan problemsiz bir sacim var. Belime gelen saclari bir kizginlikla kestirdim. Ne kirik var sacimda ne dokulma gayette gurdur saclarim ben sadece uzamasi icin ve uzarkende kestirmek zorunda kalmadan kiriksiz uzamasi icin istiyorum. Zaman icinde illa ki kirik olusacaktir. Dax bunuda engellicektir diye dusunuyorum bakalim haftada 2 kere kullanimda ayda nekadarlik bir uzama olacak

Destinax yapılan bakimlar özellikle supergro ise yarıyor bugün eşim bile fark etti saclarimin uzadığını ki benim saclarim açıcı yüzünden yandı dipten hem de surekli supergro eritip suruyorum baya bekletiyorum yıkıyorum boya duzlestirici bunları asla kullanmıyorum bol su içiyorum birde dermoskin medobiocomplex diye bir takviyesini kullanıyorum biotin cinko falan var içinde insallah yaza kadar saclarim belimde olacak inanıyorum :) saçlarını uzatmak isteyenler bunları yapabilir arkadaş ben faydasını gördüm çok tabi saclarimizi yanık ve kırık lastiklesmis uçları kestirmek şart..

Bende medobiotin kullaniyordun gecen ay suan supradhn allday a gecis yaptim. Vitamin takviyeleri sac ve tirnakta gercekten fark ettiriyor. Birazdan ilk uygulamami yapicam yaklasik 2-3 saat kalabilir sacimda sonra yikarim hic bi problemi olmayan saci en fazla daha bi yumusatir belki daha da hizli uzatir insallah yaza kadar belimize inen saclarimiz olur.

Bende bugun gratiste indirim vardi gittim hemen buyuk boyundan bitane kaptim. Bi heves ve umutla bakalim yarin ilk uygulamami yaparim. Resimde cekeyim farki gormek icin bakalim deneyimlerimi paylasirim.
Ne kadara düşmüş acaba? Ciddi bir indirim yoksa hiç kalkmayayım yerimden =)

. Canım sacnda ne kadar cok bekletirsen o kadar ise yarıyor yağ bakımları ben evdeyken sabah suruyorum akşam yikaniyorum. İnşallah yaza kadar hayalime kavusurum senin zaten saçın problemsizmis uzar çabuk başarılar tatlim

Insallah cok tesekkur ederim. Sanada basarilar diledigin gibi olsun insallah

Simdi erisin diye sicak kaloriferin uzerine bi miktar daxi kaseye biraktim. Kizlar kokusi hindistan cevizi agirlikli demissiniz fakat ben daha cok meyvemsi bi koku aldim. Ayrica uzerinde hindistan cevizi yagi bile yazmiyor. Arkadaslarin liste bhalinde yazdiklarindan bi katanesini ben goremedim. Beyaz kutu evet herkesin kullandigi daxtan aldim.

İyiki hatırlattınız kızlar sıra ne kadar çoktu 2 tane aldım bende iki kutu 36 tlye gelmiş oldu :)) önceden masaj yapmayarak 2 3 kutu bitirmiştim uzatmamıştı ama nem vermişti inşallah artık işe yarar masaj da yapacağım, siz nasıl kullanıyorsunuz eritip mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…